Skip to content
9 reacties
1651 weergaves

Echt vol betrapt

Ik ben net echt vol betrapt door mijn zus tijdens het aftrekken!! Ik zat gewoon rustig mijn ding te doen (met een beetje porno) stormt mijn zus opeens mijn kamer binnen want haar oplader werkt opeens niet meer. Ze zag wat ik aan het doen was dus ze draaide snel om maar bleef gewoon in mijn kamer staan! Ik tril nogsteeds helemaal. Ik hoop niet dat ze het erg vind ofzo.. ik wou eerst wel eens betrapt worden maar nu niet meer.... jullie wel een meegemaakt?

13 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • ja wel eens betrapt geweest. door ouders en zus. is genant voor iedereen even maar op zich niks om lang mee te blijven stilstaan. niks mis met rukken dus je schamen is niet nodig. zeg gewoon tegen je zus dat ze moet kloppen vanaf nu voor ze binnenkomt

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb mijn broertje ook wel eens zien Grey en klaarkomen. Vond het leuk om te zien maar deed me verder niets. Val op meiden

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja door m’n moeder, maar ze zegt dat het bij m’n leeftijd hoort. M’n ouders zijn mij en m’n broertje elke dag zowat naakt. En soms hebben we ook een stijve ja, so What

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe oud is je zus, is mij ook een keer overkomen vorrigjaar was toen 14 en mn zus 16 Ze vondt t niet erg ze ging weg en zei ja zeg maar als je alles verborgen hebt

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • TP: ja, nu achteraf vinden het wel grappig. Alleen we gingen die avond gingen we in een tent in onze tuin slapen. (Want ja.. als je niet kan kamperen dan dat maar). En toen ging ik meteen slapen want ik wou haar niet meer spreken. Maar ik had inderdaad erna helemaal geen zin meer erin!

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • TP: bedankt voor de tip! Alleen ouder is ze wel maar het schilt maar 11 minuten... Dus ja. Haha

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja precies, ze zal zichzelf denk ik ook aan het ontdekken zijn, en ook haar vagina, ze zal misschien ook wel vingeren dus niks geks aan.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Lol haha ja ik ken dat gevoel. Is me al een paar keer overkomen met mn vader of moeder. Geiligheid is dan gelijk weg. Vet awkward als je vervolgens naar beneden gaat en je vader of moeder weer ziet. Maar een uur later voel ik me altijd wel weer oke. Jij ook hoop ik?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Moet toch geen probleem zijn, ze al zichzelf toch ook wel eens vingeren, ga ervan uit dat jouw zus ouder is. Gewoon laten lopen En de volgende keer weer genieten. Tip: ga zo in je kamer fappen dat bij binnenkomst niet meteen duidelijk is wat je aan het doen bent!

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten