Skip to content
6 reacties
709 weergaves

Wachten met aftrekken

Een vriend van mij heeft weleens twee weken lang niet gemasturbeerd. Tijdens zijn eerste masturbatie na twee weken, kwam hij veel lekkerder klaar en spoot hij meer. Wat is jullie persoonlijke record van niet aftrekken en wat is jullie ervaring?

19 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • voor mijn is het 8 dagen pauze van het rukken maar dat is ook lang genoeg en ik kwam ook heftig klaar ik schokte helemaal een beetje.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • ik trek elke dag, bij mijn weten ooit eens 1x een dag overgeslaan, maar voor de rest elke dag! ik begrijp dat het super deugd doet na 2 weken niet aftrekken dan dat je elke dag aftrekt, maar zo gezond is het niet, vaak aftrekken verminderd de kans om op latere leeftijd teelbalkanker, prostaatkanker en hartaanval te vermijden, dus gewoon veel trekken zou ik zeggen :p

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Langst voor mij was iets van een week. Was toen goed ziek van griep. Met 40 graden koorts heb je niet echt zin om te rukken zeg maar. Eerste keer daarna was idd wel echt lekker.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn record is 1 maand.   Echt heel heftig om dat vol te houden. Ben toen 1 keer klaargekomen tijdens een droom omdat mn zak zo vol zat en had aan het eind van de maand een stijve nek van de spanning die er niet uit kon. Het is leuk om bijvoorbeeld de 1 week no fap challenge te toen met een vriend, maar geen maand, geloof me.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Is normaal, jongen van 16 Dat branden in je plasbuis valt wel mee, denk ik. Ik vind dat overigens niet echt een lekker gevoel.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nu en dan masturbeer ik niet gedurende vier à vijf dagen omdat ik geen zin.

    Ik spuit dan wel meer dan anders en het brandt een beetje in mijn plasbuis die eerste keer.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten