Skip to content
108 reacties
7197 weergaves

Hoe oud was je toen je voor het laatst in je broek hebt geplast?

Verderop in ons forum staat een topic waarin een jongen van 18 nog in zijn broek heeft geplast. Zelf was ik 9 toen ik me nog een keer rotschaamde in mijn natte broek. Mijn vader zegt 5 en mijn moeder 27. Even aanvullen dus hieronder en wel eerlijk zijn. Meisjes ook.

14 jaar
4 jaren geleden

108 Reacties

  • @jongen20 ik hoop voor jou dat jullie een zwarte broekje aanhebt op het veld. wij hebben witte, daar zie je dat veel meer denk ik

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 20. Was het erg zichtbaar? Kreeg je nog opmerkingen? Kon natuurlijk ook gewoon zweet zijn of nattigheid van het gras. Laatst liep ik met mijn broer van 29 en zijn vriendin door de stad. We hadden koffie gedronken en mijn broer moest nodig plassen. Maar kon nergens vanwege Corona. Toen we voor een stoplicht stonden ging hij opeens met z’n benen wat wijder staan en ineens zag ik twee straaltjes uit zijn short lopen. Hij zei niets en deed net of er niets aan de hand was. Wel zag ik mensen naar de plas op de stoep en mijn broer kijken.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja dat is minder jongen 20. Je hebt dat kwartier waarschijnlijk alleen aan de douche gedacht net als het kwartier er voor alleen maar aan de WC. Mij ook overkomen hoor, anders kijk je hier denk ik niet. Ach en als je vrienden een beetje begrijpend reageren is de schaamte ook snel minder erg.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 22 nee je wordt dan niet het veld uitgestuurd. Dat had ik eigenlijk liever wel gehad, moest nu nog 15 minuten op deze manier verder voetballen. Ik heb mij nooit zo erg geschaamd.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Word je dan uit het veld gestuurd jongen 20?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was 19 jaar toen het bij mij gebeurde. Was bij mij tijdens een voetbalwedstrijd. Moest tijdens de wedstrijd heel nodig plassen en had al gevraagd of ik gewisseld kon worden, maar we hadden geen wissels meer. Toen werd er daarna onverwacht een sliding op mij gemaakt en toen liet ik dus alles lopen in mijn voetbalbroekje.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ach joh, die heeft het op lopen houden om op een normale WC te kunnen plassen in plaats van met haar billen in de brandnetels en toen was die bar dicht. Ze heeft groot gelijk, zodra je dan weer een droge broek aan hebt is alles weer goed en hoef je je niet meer te schamen. Komt het dan ter sprake dan mag je vrolijk meelachen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hihi mijn moeder draagt dan ook altijd een heel kort broekje, ik zie het al voor me.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Viel nogal mee. Ze had een soort hotpants aan dus de schade was tijdens wandeling terug naar de camping redelijk uit het zicht te houden en na douchen en verschonen had ze bij de gezamenlijke borrel alweer het hoogste woord. Ik denk dat alleen ik me toen nog schaamde.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @ander m19: Toch ook wel zwaar klote voor je moeder. WC dicht, ze barst zowat en oops alles in haar broek. Had zich wsl leukere wandeling voorgesteld.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het kan ook omgekeerd. We waren met een groep wandelen in Frankrijk. Mijn moeder moest enorm plassen maar haalde het tot bar in een dorpje. Maar die was op dinsdag dicht dus dat werd wildplassen zodra we het dorp uitwaren. Alleen dat haalde ze niet en ze deed een enorme plas in haar broek, dus ik schaamde me nog erger voor haar dan zij voor het plassen. Dus vroeg of ze niet beter voor dat dorpje een plekje had kunnen zoeken en waarom ze het niet op kon houden....toen werd ze boos....o ja ze was toen bijna40.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja flauwe grapjes moet je dan wel tegen kunne, meestal zijn ze ook niet slecht bedoeld. Ook mijn moeder had van die vragen........Kon je het nou echt niet een paar minuten langer ophoude?.....Had je niet eerder een bosje in kunnen gaan?’.......Je weet toch dat je niet met een volle blaas onderweg moet gaan......maar uiteindelijk zei ze ook dat het niet zo erg was.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • 14, ik moest keinodig, maar dat kon daar niet., dus zo snel als ik kon naar thuis. Het was nog best ver en toen liep het al in mijn broek en moest ik nog een paar straten in die broek. Mijn jack er voor gebonden, maar pijpen waren nat tot beneden. Schoenen ook., dus dat is gezien. Ben ook nog buurmeisje tegen gekomen die vroeg of ik in mijn broek had geplast en naderhand een vriend. Mijn moeder uit moeten leggen wat er gebeurd was, maar die noemde het een ongelukje en dat kon nu eenmaal. Het is nu bijna een jaar geleden en sinds corona minder flauwe grapjes. En ja, ik kon het dus echt niet meer ophouden, ook niet een minuutje.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • 12 jaar, maar mijn moeder zei dat het niet erg was als ik in mijn broek plaste. Zij kon niet stoppen omdat we oma naar Schiphol brachten.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Januari met wintersport. Zelfde verhaal als J19 hierboven. Ik heb alles gedaan om de WC te halen, maar dat was te ver en dan komt dat klote moment dat je het echt niet meer houdt.Ik kan het normaal altijd ophouden, maar het leek alsof mijn blaas ontplofte. Die druk houd je echt never nooit. Skipak skiondergoed sokken schoenen alles zeikens. Een van ons groepje had het eerder gehad en iedereen begreep het gelukkig.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik moest echt berenodig en was bijna thuis. Ja bijna geldt toch als in je broek geplast en dat op je 22e :-((

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @J20. Vooral dat laatste was inderdaad een onvergetelijke ervaring. Een soort aaaawwwwww en ooooooooopssss tegelijkertijd.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik voelde me op dat moment zo ontzettend lullig.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • 18. Tja, heel simpel zoals de meesten. Veel cola gedronken bij een vriend en toen ik naar huis ging daar niet geplast. Ik kreeg ook nog veel te laat door dat ik het zo niet ging halen en toen was alles eigenlijk al te laat. Uiteraard erg stom. Dat gevoel als je het niet meer op kunt houden blijft je altijd bij.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Op skivakantie in het zesde leerjaar ik moest keinodig maar der was nergen een toilet dus ...

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten