Skip to content
25 reacties
1785 weergaves

Mening over slip bij jongens

Wat vinden jullie, jongens/meisjes van een slip bij jongens? Ik vind dit echt mega hot maar ik ken behalve mezelf niemand die dit ook vind of er draagt...

15 jaar
4 jaren geleden

25 Reacties

  • Ik draag sins 2 weeken ook weer slips zijn inderdaad fijner voor al die van puma calvin klein jack en jones en de rand is net als bij de boxershorts

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag beide! Ik denk wel dat slips en zwem slips in een opmars komen. Veel Guys op insta met een goed figuurtje dragen steeds vaker een slip! En de guys / jongens van tegenwoordig zijn ook steeds meer met dat uiterlijk bezig

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Geen zorgen, ik draag ook altijd slips. Zit veel beter en ik vind ook dat ze er mooier uitzien. Ook tijdens het zwemmen draag ik slips.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag bijna altijd slips, soms strakke boxers. De meeste meisjes vinden het wel mooi, sommige vinden het fout of ouderwets. Ze zitten gewoon veel lekkerder dan boxers want alles blijft veel beter op z'n plek zitten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag zelf af en toe slips, zien er hetzelfde uit als m'n boxers, dus je ziet geen verschil als ze boven de broek uit komen!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • ik draag gewoon boxers vindt ik fijner ziten en als je een stijve hebt zie je het niet zo goed of wel ?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag doorgaans strakke boxers maar eerlijk gezegd zitten slips beter zeker met sporten. Alles blijft dan mooi op zijn plaatst zitten alleen ik en me vriendin vinden slips niet echt mooi ze vindt dan een strakke boxer of sting mooier omdat volgens haar mijn billen er dan mooi uitkomen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • In Nederland en Amerika zie je echt bijna nooit slips en vinden veel mensen ze fout of ouderwets, maar in Frankrijk, Italië en Spanje hebben meeste jongens slips, of ze wisselen af.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het gek dat slips niet in de mode zijn. Past goed bij de jaren 90 stijl, wat ik ontzettend tof vind!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb strakke boxers, losse boxers en slips.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag boxers naar ik zou graag slups dragen, maar mijn moeder. Vind het raar

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap echt niet dat strakke boxers zoveel populairder zijn dan slips, want slips zitten echt veel beter. Ik heb ze allebei, maar draag het liefste slips. Dan blijft alles echt veel beter zitten. Als ik slaap doe ik altijd wijde boxer aan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb er geen en ik zie ze ook nooit. Ik zie eigenlijk alleen maar strakke boxers. Ik heb zelf ook alleen strakke boxers.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb slips van puma zitten heerlijk, en de rand van de slip is zelfde al een boxershort. Dus als die boven je jeans uitkomt denkt iedereen een boxer te zien!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Waar kan ik (m’n moeder dus) het beste slips kopen die ook lekker zitten

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Vroeger droeg ik alleen maar boxers. Een paar jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar slips. Nu draag ik ze bijna altijd, aangezien ze ongelofelijk comfortabel zitten. Bovendien vind ik ze er sportief uitzien. Ik begrijp eigenlijk niet waarom ze relatief weinig gedragen worden. Ik gun het iedereen om slips ook eens te proberen. Zeker de moeite waard!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik bij het sporten om me heen kijk vooral strakke boxers, maar soms ook slips. Weet ook van een paar jongens die afwisselen. Zelf ben ik ook van de afwisseling.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Zie het bij mijn leeftijd (school, voetbal, vrienden) echt nooit. Geen slips, geen losse boxers. Echt iedereen draagt strakke boxers. Meeste calvin klein, Jack en Jones of ziki of bjron borg.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Eigenlijk vind ik dat veel leuker, vooral ook op het strand en in het zwembad. Niks verkeerd mee dat daar een bobbel zit en dat je wat ziet zitten. Dat is bij ons ook zo. Verder val ik Vooral op billen en vind het jammer dat die zo vaak in een halve tent weggestopt zitten. In Frankrijk is het bij sommige zwembaden voor mannen verboden om met zo’n enorme zwembroek in het water te gaan. Dat is een veel vrolijker gezicht, zouden ze hier ook moeten doen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Heey, niet iedere hetero draagt dat maar er zijn er wel een paar die het wel dragen! Ik vind het op zich soms wel cute staan, maar niet altijd.. Tegenwoordig dragen ze een jock of een slip om te zonnen, dus wellicht kan je eens op het strand kijken! Groetjes T

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten