Skip to content
12 reacties
1661 weergaves

Niet staand kunnen klaarkomen

Hallo, ik ben dus een jongen van 14 en ik heb een probleem. Ik kan dus niet staand klaarkomen. Hoelang ik ook ga rukken, ik kom dan niet kaar. Ook als ik zit duurt het wat langer dan gemiddeld en moet ik soms in de ergste gevallen minstens een half uur rukken voordat ik klaarkom. Het ligt er niet aan dat ik nog maar net kan klaarkomen, want ik kan al meer dan 1,5 jaar klaarkomen. Heeft iemand anders dit ook of weet iemand wat ermee te doen?? Alvast bedankt. Groeten T

14 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Rare topic. De eerste keer dat ik klaarkwam was in de urinoirs op school, terwijl ik stiekem naar de piemel keek van de jongen die naast mij stond. Toen het gebeurde stond ik wel te trillen op mijn benen en begreep ik niet wat mij overkwam. En in zo 'n urinoir sta je toch recht ?!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik moet gelijk geven aan de jongen boven me, ik heb wel sperma en ik kan ook niet staand klaarkomen maar ik weet vrij zeker dat dat niet aan mijn brein ligt

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap niet dat die hersenen dat niet snappen?? Ik heb dan nog geen sperma maar ik kan gewoon staand klaar komen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent nog jong en jouw hersenen snappen (nog) niet wat de bedoeling is. Ze denken: ow, hij staat en hij is met zijn piemel bezig dus wil hij plassen. Maar jij wil klaarkomen, niet plassen. En iedereen hier weet dat die twee samen niet lukt. Geen zorg, op een keer lukt het onverwachts toch. En dan gaat een hele nieuwe wereld voor je open: die van de staande seks.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien ben je niet geil genoeg

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb ik nooit staand gedaan maar wel op de buik liggend eventueel met een boxer of (sport)broekje aan dat heet geloof ik de bekkenstoot voor mij is dit veel relaxter staand lukt mij ook niet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kan dat wel maar als ik voel dat ik heel sterk zal klaarkomen dan wil ik wel ergens eventjes tegenaan leunen want mijn benen worden een beetje slap.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • rechtstaand is bij mij ook moeilijker hoor, dan moet ik echt als een zot te keer gaan, vaak ook nog op mijn tippen gaan staan om tot klaarkomen te komen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dit niet ik kan rechtstaand klaarkomen maar het duurt wel lang maar over jou kan jij er niets aan doen he is maar normaal maak je geen zorgen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kan als je te veel per dag aftrekt op 1 dag weinig klaarkomen. Dit is per persoon verschillend hoeveel keer het kan per dag. Maar het gebeurt bij vele die ook niet kunnen aftrekken als ze staan. Dat is dus geen probleem. Maar het is voor iedereen verschillend hoe hij juist niet kan klaarkomen.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Klopt staand klaarkomen is voor meerdere jongens lastig. Het lukte mij ook nooit, maar laatst lukte het wel. Goed je fantasie gebruiken of eventueel porno aanzetten.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is helemaal geen probleem hoor! Als ik staand probeer af te trekken, lukt het vaak ook niet. Maar zolang het zittend of liggend wel lukt is er helemaal niks aan de hand!

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten