Skip to content
19 reacties
1349 weergaves

Mag ik jullie advies vragen?

Heey, ik ben 19 jaar oud en ik vraag me af of je me zou kunnen helpen. Dus een 14-jarige jongen praat altijd over mijn ondergoed en dat ik er sexy uitzie en dat soort dingen ... hij doet dit sinds hij 9 is, nu de laatste keer dat ik hem zag kreeg hij een telefoon en vroeg mijn nummer, dus gaf ik mijn nummer het hem. Vanaf dat moment vraagt ??hij of hij mijn ondergoed mag zien en of hij naar mijn ondergoedla kan kijken ... ik heb geen idee wat ik tegen hem moet zeggen. Hij vraagt ??zelfs of ik een boxer van hem wil houden, ik zei gewoon ja om hem gelukkig te maken (hij is als mijn kleine broertje maar uit een ander gezin) ... Wat moet ik doen? Maak hem blij en laat mijn boxers zien of laat hem gewoon de hele dag vragen? Geef me wat advies pls

19 jaar
4 jaren geleden

19 Reacties

  • Sinds juli 2018 zou de wettelijke minimumleeftijd voor seksuele handelingen verlaagd zijn van 16 naar 14 jaar, op voorwaarde dat de sekspartner maximaal 5 jaar ouder is en er geen sprake is van een machtsrelatie.

    Ik vind het zelf ook vreemd, maar als dit klopt, zou in het geval van TS zo 'n soort relatie wel kunnen, mits de jongen van 14 volledig toestemt. En blijkbaar stuurt die er zelf op aan. Hoewel ... voorzichtigheid is toch nog altijd de moeder van de porseleinwinkel !

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik wilde hier toch nog aan toevoegen, dat volgens mij een seksuele relatie toch niet raadzaam is. Het is niet omdat het wettelijk mag, dat het ook zo moet zijn. Vroeg of laat komen jullie beider ouders er toch achter met mogelijk dramatische gevolgen voor jullie beiden.

    Zelf had ik destijds op mijn 14 enkele seksuele ervaringen met een jongen uit de buurt die 4 jaar jonger was. Het kwam neer op zoenen en elkaar betasten met wederzijdse toestemming. En het gebeurde bijna automatisch, zonder erbij na te denken.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Los van al het gefilosofeer over deze topic, is het voor mij duidelijk dat die jongen van 14 gewoon geilt op jou. Mijn vermoeden is dus bevestigd, dat hij jou ook in je boxer wil zien. Het is dus niet de onderbroek op zich die hem interesseert.

    Mogelijk heeft hij zo 'n pornofilmpje gezien en heeft hem dat op ideeën gebracht. Hij heeft dus al eerder bij jou op de kamer gelogeerd ? Maar toen was hij nog geen 14 en ook nog niet seksueel getriggerd. Intussen is er een soort vertrouwensband gegroeid en denkt hij er misschien aan om op die basis met jou te gaan experimenteren. Wat belet hem bijv. om 's nachts, wanneer jij slaapt, bij jou in bed te kruipen ?

    Je zal misschien denken : ach wat, ik laat hem doen, hij wil het immers zelf. Maar dan begeef jij je op glad ijs. Zeg hem desnoods, dat hij best met leeftijdsgenootjes kan experimenteren en leg dan ook uit waarom.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Behandel hem gewoon als een jonger broertje. Je kent hem tenslotte al langer. Broers zien elkaar in allerlei situaties en doen daar niet moeilijk over. Ze praten ook met elkaar over intieme zaken. Sommige dingen doe je wel met een broer, andere dingen weer niet, maar soms kan het ver gaan.

    Die jongen zit blijkbaar met gevoelens waar hij op de manier zoals jij schreef uiting aan geeft. Wat ik zou proberen, en waarmee hij misschien geholpen kan worden, is een gesprek met hem te beginnen over zijn gevoelens en verlangens als jullie alleen op je kamer zijn. Die onderbroeken zijn maar symbolen, dat is niet waar het hem echt om gaat. Stel je open voor hem, luister, en oordeel niet te snel. Wees zacht en begripvol.
    Als je anders bent dan anderen dan praat je daar niet zo gemakkelijk over. Jou vertrouwt hij en hij ziet jou misschien als een soort idool. Misschien wil hij dingen die niet kunnen maar wellicht kun je hem een beetje op weg helpen met adviezen. Het kan een opluchting voor hem zijn.
    Je mag hem best een solidariteitsknuffeltje geven als hij het moeilijk heeft. Wat fysieke intimiteit is altijd fijn. Jij weet best waar de grens ligt. De wet is de wet, maar als het zo simpel lag dan hadden we geen rechters nodig. Het gaat er om wat is liefde en wat is misbruik.

    Iemand van veertien is geen kind meer en er beginnen gevoelens wakker te worden waar hij misschien geen raad mee weet. Jij kan hem helpen. Als iemand jou zijn vertrouwen geeft dan is dat een grote stap en een kostbaar geschenk.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Nog even een aanvulling. Ik heb nog eens lopen nadenken over wat het uitruilen van onderbroeken betekent en wat jij daar mee moet. Wat ik denk is dat die jongen met dat kledingstuk eigenlijk zichzelf aanbiedt, hij wil jouw vriendschap. Die onderbroek is het meest persoonlijke wat hij kon bedenken als symbool voor hem zelf. Eigenlijk is het heel aandoenlijk. Als bevestiging dat je hem accepteert wil hij van jou hetzelfde.
    Ik denk dat jij hem geen onderbroek moet geven. Zeg maar dat je ze zelf nodig hebt. Biedt hem een T-shirt aan. Zeg dat je dat leuker vindt en laat hem er zelf een uitzoeken. (De T-shirts die je echt niet kwijt wil verstop je even)
    Beter ook dat zijn ouders jouw T-shirt in zijn kast vinden dan jouw onderbroek. Misschien wil hij de onderbroek die hij jou gegeven heeft wel ruilen voor een T-shirt van hem, ook heel persoonlijk tenslotte.

    Wat die vriendschap betreft, zeg dat je hem wil adopteren als broer en dat broers altijd elkaars beste vrienden zijn. Dat trekt het gelijk uit een sfeer waar jij niet heen wilt, hoewel het allemaal heel onschuldig kan zijn.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik zo lees is hij echt wel te vertrouwen. Maar als hij blijft logeren en seksueel begint te doen, dat moet je zelf ook helemaal niet willen (ondanks het niet mag). Ik kan hem wel goed begrijpen, want het kan zomaar zijn dat hij een onderbroeken fetish heeft. Ik heb een sokken fetish en als ik de kans heb om er een te ruiken doe ik dat graag. En als ik de sokken van een knappe jongen zou krijgen, zou ik dat ook super lekker vinden. Mijn advies is om hem zijn interesse in jouw onderbroeken te laten tonen, maar ook niet meer dan dat. Onderbroeken laten zien, een schone onderbroek geven, maar verder niks! Als hij weer een keer begint over dat hij je sexy vindt, kun je gerust zeggen dat het als meerderjarige moeilijk ligt en dat zal die vast wel begrijpen. Succes man

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier: nou het is zo...ik heb die boxer van hem geaccepteerd maar gwn in me kaat gelegd, vgm is het een schone maar ik durf er niet in te kijken want wil geen pedo zijn...hij wilt heel graag komen logeren en nee zeggen kan ik nie goed want onze ouders zijn goede vrienden en dat zoubraar zijn...als hij komt logeren slaapt hij altijd op een luchtbed op me kamer. Ik zou hem gerust door mijn schone boxers laten kijken als hij fmdat graag wilt, maar hij wilt mij in mijn boxer zien ook, en wat iemand zei van dat hij ze dragen wilt, dat gaat lastig ik heb xl en hij s of m hahah

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Alles wijst in die richting dat hij misschien wel iets wil proberen. Hij zegt dat hij jou knap en sexy vindt. Hij wil in het weekend komen logeren ... enkel om je onderbroeken te zien ? De volgende vraag is waarschijnlijk of hij JOU in onderbroek mag zien. Als jij daar dan opgewonden van wordt, zal hij dat ook zien. En daarna ? Bovendien gaat hij bij jou op dezelfde kamer slapen : 2 bedden dus of een tweepersoonsbed ?

    Hij gedraagt zich volgens mij een beetje als een mannelijke lolita, die wil uitproberen hoe ver hij met jou kan gaan. En jij verschuilt je achter het argument, dat hij het zelf wil. Zoals jongen 19 hierboven stelt : pas daarmee op.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent pas fout bezig als je iets seksueels begint met een minderjarige. Ook al wilt hij het zelf!

    Een onderbroek laten zien kan op zich geen kwaad. En als jij ondergoed genoeg hebt, kan je hem misschien nog ééntje geven van je la mits hij het toch zo mooi vindt. Maar het is niet de bedoeling om hem jou gedragen ondergoed te laten zien of ondergoed van hem te accepteren! Want wat ga jij nu doen met een ondergoed van een 14 jarige jongen?! XD Kijk, je kan niet iedereen blij maken. Gewoon "nee bedankt" leren zeggen. ;) Ook al kwets je ermee iemand. Dus ik zou (als ik jou was) zijn ondergoed gewoon terug geven.

    Ik zou hem ook niet laten logeren bij jou in bed. Want ik ben er zeker van dat hij iets gaat proberen waarvan jij eventueel in de problemen mee zou kunnen krijgen. Het is beter voor hem en voor jou dat hij wat meer met zijn leeftijdsgenoten omgaat. En als hij je dan toch zo sexy en knap vindt, dat hij er dan mee wacht totdat hij 18+ is. Dan is het tenminste niet meer strafbaar als hij iets met jou wil proberen. ;)

    Succes.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts ik merk dat je de gedachte erg fijn vind. Kijk toch even uit omdat jij 19 bent en de andere 14 ! Wees verstandig! Maar geniet ook een beetje waar t kan

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is heel goed mogelijk dat hij een crush op je heeft en zijn fantasie doet de rest. Vandaar misschien zijn belangstelling voor jouw onderbroeken. Het zou me niet verwonderen als hij zo 'n onderbroek van jou wil aantrekken. Want ja ... wat zit er in een onderbroek ?

    Ik zeg het maar, omdat ik destijds zelf op mijn 14 een crush had op een jongen in mijn klas. Maar ik durfde hem als dusdanig niet echt benaderen. En op een dag tijdens het douchen heb ik zijn onderbroek meegepakt en die dan zelf een tijdje gedragen. Voor mij heel herkenbaar dus.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier...ik heb hema vanavond gevraagd hzo hij me boxers graag wilt zien, hij zegt van ja ik vindt je knap en sexy en ik zou ze gwn heel graag zien...hij vroeg ook of hij dit weekend mag komen logeren bij me, ik heb geen logeerkamer dus hij moet wel bij me op de kamer komen...opzich het is geen pedofilie toch?? Hij wilt het zelf zien

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn ouders waren van het zuinige type. Nieuwe onderbroeken pas wanneer de oude aantoonbaar versleten waren en dan Zeeman. Overigens niks mis mee. Vooral mijn vader was fel gekant tegen wat hij homo ondergoed noemde. Waarom CK of BB willen? Niet normaal. Trouwens, zei hij dan, niemand ziet je onderbroek toch? Maar hij was dan ook militair en het leger voorziet zijn rekruten ook niet van wat hij nichtenlingerie noemde. En met zo'n vader wil je wel eens wisselen met een vriend die die dingen wel krijgt thuis. Gewoon om te weten hoe het staat. Verder niks seksueels aan de hand.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je het zelf geen probleem vind, waarom niet. Misschien vind hij het spannend, als hij een keer gekeken heeft is het spannende er misschien vanaf. Of heeft 'ie misschieen een ondergoed fetish?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey Jongen van 19 ik denk zo maar dat die 14 jarige een boxer/ondergoed fetisj heeft ( die heb ik ook dus ik her ken het een beetje) maar goed praat gewoon eens met hem. En vraag het hoe en waarom daar kom je al een heel eind mee, door gewoon met hem er over te praten. Ik lees in je bericht dat hij als een broer voor je is dus dan lukt praten vast wel.
    Groetjes J 18

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vond op die leeftijd de boxers van me broer ook interessant . Misschien idd vragen waarom hij het wilt zien? En anders eenmalig sturen. Bij vraag naar meer zeggen dat je dat niet wilt! En misschien is het wel alleen praten over kleding en zo ?pas op dat je niet te ver gaat want hij is 14 natuurlijk

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb je hem al eens gevraagd waarom hij dat doet en hem gezegd dat je het een beetje raar vindt?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Zeg hem gewoon dat je geen belangstelling hebt. Dat is eerlijk en stopt dit soort misverstanden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • He jongen 19, wat ik denk is dat hij gewoon op zoek is naar de goede onderbroeken om aan te doen en ziet jou als een voorbeeld. Wat ik zou doen is gewoon je onderbroek ofzo laten zien en vragen waarom hij zo graag die onderbroeken wilt zien. Als hij verder gaat en je het ongemakkelijk vind moet je dat gwn aangeven. Veel suc6

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten