Skip to content
6 reacties
807 weergaves

Jongen vindt mij leuk

Ik ben 18 en bi alleen weet niemand dat. Ik voetbal en we mogen weer trainen. In mijn team zit n leuke jongen die steeds vaker contact zoekt. Hij stuurt steeds whatsapp berichten en meestal als ik al in m’n bed lig. Hij maakt dan vaak opmerkingen zoals niet rukken he, en zo. Zou hij iets willen.

18 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Wat wil je zelf? Zie je hem wel zitten, maar dan een opmerking als 'ik ga wel rukken, maar jammer genoeg ben ik alleen'. Dan laat je nog in het midden of je hoopt dat hij komt, of iemand anders. Als hij dan reageert met 'ik wil wel komen', dan weet je hoe het zit. Als jij anders reageert, moet je misschien wat meer vissen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier TS Hij stuurt whatsapp berichten. Als team hebben wij een groep aangemaakt dat is handig. Dus iedereen heeft mijn nummer

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Tja, misschien zegt hij dat gewoon om te grappen of zo. Ik en mijn vrienden zeggen dat ook soms tegen elkaar zonder er iets bij te bedoelen (althans ik toch). Als hij echt iets meer wilt met jou, dan zal je het vroeg of laat duidelijk merken! ;)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J18 hoe komt die aan je adres.Als jij niets geeft van adres of zo dan kan die toch niets sturen?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Als jij hem ook leuk vindt, kun je er in ieder geval op in gaan en jouw interesse in hem tonen. Maar het kan ook gewoon niets zijn, dat hij zich wat losser tegenover jou gedraagt omdat hij je misschien als een goede vriend ziet. Je kunt er iig op in gaan en kijken waar het naartoe gaat

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je zou kunnen antwoorden dat je het niet leuk vindt en hem vragen of hij het wel doet.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten