Skip to content
11 reacties
1113 weergaves

besneden, onbesneden

hoi wat vinden jullie mooier besneden penis of onbesneden penis of een penis die bloot is dat je zelf je voorhuid naar achteren hebt geschoven en het zo blijft

13 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Sowieso onbesneden, zoals het door de natuur bedacht is.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben op latere leeftijd besneden omdat ik heel vaak problemen had er kleine scheurtjes/sneetjes ontstonden. Heb toen eerst wat zalfjes geprobeerd toen dat niet werkte konden we doorgaan met andere middelen proberen of me laten besnijden. Ben zo blij met de keuze die ik toen heb gemaakt. Ik had overigens een hele lange voorhuid als me penis stijf was had ik nog steeds een tuitje. Hij is nu half bedekt en moet eigenlijk een afspraak maken om het af te maken. De arts durfde het niet in een keer omdat er dan te veel huid een keer weg zou nemen en kans om mooie genezing en dat het te strak gebeurde te groot was.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je niet besneden bent kan je twee kanten op. Met velletje erover als je dat mooi vindt en als je een blote eikel wil kan je het gewoon terugtrekken. Geldt ook voor de meisjes, net wat ze willen zien. Een onbesneden lul is mooier en natuurlijker. Sws een rare gewoonte om zonder medische noodzaak te besnijden. Je snijdt toch ook geen stuk van een oor af bij een baby om religieuze reden?!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben zelf sinds mijn 16de besneden, ben er erg blij mee, en vind het ook bij andere jongens veel mooier.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zelf besneden en heb voorkeur ook voor besneden. Maar als het een leuke jongen is, vind ik onbesneden ook prima. Inderdaad geil om als je gaat seksen te zien hoe hij z'n voorhuid terugtrekt om de eikel vrij te maken. Alleen lang niet altijd blijft de voorhuid vanzelf naar achter, dat is wel eens jammer.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Sws altijd een onbesneden piemel, puur natuur. Een onbesneden piemel is veeeel mooier, dat mensen zeggen dat een besneden piemel schoner is is de grootste bull-shit. Ik trek elke ochtend m’n voorhuid naar achteren om m’n eikel schoon te maken en ben daar zo klaar mee

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind beide wel mooi. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Dit geldt ook voor de penis!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Vind besneden wel mooi op de Amerikaanse manier, alles lekker strak.
    Vind het ook geil om te zien hoe het velletje terug getrokken word.
    Zelf ben ik besneden toen ik 13 was. De schoolarts kreeg mijn velletje niet afgestroopt over mijn eikel en moest besneden worden toen.
    Ben er wel blij mee hoor 😛.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind besneden mooier want dat ben ik ook

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zie het liefst een onbesneden penis want daar kan je meer mogelijkheden ontdekken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Onbesneden, vind ik mooi ben het zelf het ook. Trek me voorhuid iedere dag naar achter met plassen en met de douche. En vind het gewoon leuk om het zelf naar achter te trekken Onbesneden komt vaak voor met religie, of medische ingreep..

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten