Skip to content
26 reacties
8053 weergaves

naakt douchen na sport

hallo, na het voetbal gaan we meestal in groep de douche in. We hebben er een punt van gemaakt om dat naakt te doen. Maar af en toe krijg ik een erectie, of toch halve erectie onder de douche. Ik merk dat er nog enkele jongens zijn met da probleem. Maar als er 1 sportvriend een erectie durft te krijgen, volgen er meestal nog... zijn wij dan abnormaal of zijn wij gay?

16 jaar
4 jaren geleden

26 Reacties

  • Stijve piemel bij naakt douchen lijkt mij heel normaal, het overkomt alle jongens, en ik zie het ook bij ploegmaats. Bij ons maakt niemand daar een probleem van. Is geen reden om niet meer (naakt) te douchen na sport. Samen douchen bevordert de band tussen voetballers. Maak je geen zorgen en ga gewoon verder met voetballen en douchen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Is normaal gebeurt vaker bij douchen na voetbal

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is heel normaal hoor. Jullie zijn dan gewoon seksueel opgewonden omdat jullie elkaars piemels zien. Dit kan zijn dat je homoseksueel bent, maar dit hoeft niet! Het kan ook het geval zijn dat je heteroseksueel bent en verliefd wordt op meisjes, en dat je gewoon jezelf opwindt door naar de penis van een andere jongen te kijken. Ik krijg ook steeds ne stijve als ik denk aan om het even welke seksualiteit.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Halve stijve zie je bij ons ook wel, er wordt geen eens meer om gelachen, is gewoon normaal

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • nope normaal

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe preuts worden we allemaal? Douchen doe je bloot, dat is hygiënisch en normaal. Dat andere culturen daar anders over denken geloof ik niet. In sommige landen gaan mensen naar een badhuis. Elke jongen heeft een piemel, waarom zou die niet gezien mogen worden? Het gezamenlijk bloot is ook een stukje ontwikkeling.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij ons doucht niemand met een boxer aan, je zou dan wel evht uitgelachen worden. Misschien omdat we allemaal Hollandse jongens zijn, op eentje na dan maar ja die gaat ook niet in ze eentje in ze onderbroek staan. Ikdeed keer mee met een team van een vriend in de zaal en daar douchten de meeste met boxer aan. Als die boxers nat zijn zie je alsnog alles gewoon zitten. Eentje had witte CK aan en je zag gewoon zn lul en zn schaamhaar zitten dus ja kan je net zo goed naked gaan.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij douchten vroeger naakt. Nu houdt iedereen de onderbroek aan.Dat werd ons gevragd toen de eerste jongens puber werden.Moslims mogen niet eens naakt zijn als er andere jongens bij zijn. Het gaat dan om het deel onder je navel tot iets boven je knie. Waarom zou je dat deel van iemands lichaam moeten zien. Hetwekt mogelijk verkeerde gevoelens op en die moet je voorkomen.Sommige jongen mochten bij ons op school vanwege het uitkleden niet naar de schoolarts. Zeker niet als dat een vrouw was.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • bij ons douchet iedereen naakt. ik was eerst ook bang om een stijve te krijgen, en dat gebeurt soms bijna, dan droog ik me snel af zodat ze het niet zien. ik heb echt nog nooit een andere jongen met een stijve in de douche gezien. Ik zie wel dat hun lul soms wat langer wordt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 ik denk dat dat er niks mee te maken heeft maar dat ze zich schamen, dat ze een kleine hebben of wel of geen schaamhaar hebben. Bij ons is iedereen nog kaal en niemand is besneden

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Of omdat ze snel een stijve krijgen denk ik

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • J12 ik denk dat jongens die naakt douchen geen homo's zijn maar zij die half gekleed er onder kruipen zijn dat wel.Of heb ik het mis ?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J12 omdat je vaak hoort dat jongens boxer aanhouden met douchen. In mijn team niet hoor maar hoor dat vaak.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J17 tuurlijk doucht iedereen naakt bij ons, hoezo?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • @ts Dat is heel normaal, hoor. Het kan zijn dat je het gewoon spannend vindt, waardoor je een erectie krijgt. In de puberteit gebeurt dat ook sneller dan later. Op zich hoeft het niets met homo zijn te maken hebben. Het zou natuurlijk wel kunnen, als je zou merken dat juist die naakte jongens jou opwinden. Maar ik denk dat de meeste jongens gewoon weleens spontaan een stijve krijgen onder de douche, zonder dat dat iets met seks te maken heeft. Dat is iets gewoons bij jongens.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is heel normaal vooral als je wat jonger bent. Ik ben op mijn 14de besneden en de eerste jaren was mijn piemel extreem gevoelig dus ik hoefde niet veel te doen of had al een stijven. Vroeger schaamde ik me er voor en dacht ik ook dat ik abnormaal was maar als je wat ouder word dan went het en dan ga je er minder opletten. Doordat je er minder oplet zal het vanzelf ook minder gebeurden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • J12 doucht iedereen gwn naakt bij jullie?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J17 wij ook weer

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • J19, wij douchen gewoon weer bij voetbal hoorz dus beetje rarer reactie, bij TS douchen ze blijkbaar ook weer

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bijna alle jongens hebben wel een tijdje last van ongewenste en onhandige erecties. Soms is er helemaal niets voor nodig en wordt ie opeens stijf maar bij mij ook wel eens als n meisje langsloopt met hele lekkere parfum. Tijdens het sporten of er na en onder de douche had ik het vaak. Het meest genante was een keer tijdens de gymles van de allermooiste gymlerares op school. Toen ze een oefening op de mat deed had ze de hele tijd supermooie inkijk en toen had ik niet eens door dat ik een stijve kreeg en toen heeft bijna de hele klas gezien dat ik een grote bobbel in mn broek had en daar ben ik ook een tijdje mee gepest. Maar nu heb ik hem wel beter onder controle maar het gebeurt nogsteeds af en toe. Het zijn de hormonen van de puberteit en zegt niets over homosexualiteit. Tenzij jullie ook met elkaar gaan spelen en masturberen, dan zou t zomaar kunnen.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten