Skip to content
32 reacties
4414 weergaves

Kijken tijdens plassen

Hallo allemaal Laatst stond ik te plassen aan een urinoir (zonder tussenschotjes). Toen kwam er een jongen van ongeveer mijn leeftijd naast me staan. Ik probeerde recht vooruit te kijken, maar de jongen bekeek mijn piemel helemaal. Ik zei er niets van, omdat ik het best wel spannend vond. Toen ik iets later weer naar het urinoir moest, ging ik langs een jongen van ongeveer 18 jaar staan. Gewoon uit nieuwsgierigheid keek ik even opzij naar zijn lul en hij toen ook naar de mijne.
Nu is mijn vraag: kijken jullie soms ook wel eens naar het 'gereedschap' van een jongen tijdens het plassen? En vinden jullie het erg als er een andere jongen naar jouw piemel kijkt?

15 jaar
4 jaren geleden

32 Reacties

  • Ik doe het vooral op school

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 14 Ik deed op jouw leeftijd precies hetzelfde in de urinoirs op school tijdens de speeltijd. Dan ging ik naast zo 'n jongen staan en keek zodra het kon. En dat was inderdaad wel geil.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kijk altijd als ik zie dat eer een knappe jongen of iets naar het toilet gaat ga ik ook gewoon en dan kijk ik stiekkem ff best wel geil soms

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J16 Tja, jongens onder elkaar ... Ik zag het eerder als een onbetamelijke kwajongensstreek. En als ik eerlijk moet zijn : het was wel geil.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat was wel een aanranding.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Deze reactie hoorde eigenlijk thuis bij de topic over ' Wildplassen ', maar dat hadden jullie al begrepen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Met dat wildplassen moet je soms wel uitkijken. Je staat daar dus open en bloot je ding te doen en dat brengt soms anderen op ideeën. Zo was er op een dag een jongen van Noorse afkomst niet ver van mij komen wonen. Ik was toen 14 en hij 15 en bovendien duidelijk oversekst ; altijd maar praten over piemels en zo. Op een keer waren we samen met nog een paar andere jongens aan het spelen in een bos. En toen ik behoefte voelde om te plassen, zette ik mij tegen een boom. Maar opeens was hij daar en zei : ' Wat zie ik hier ? ' en toen greep hij ongegeneerd mijn piemel en begon hem af te trekken. Ik protesteerde wel, maar hij ging door tot ik klaarkwam. ' Smeerlap ', zei ik. ' Zeg maar niet dat je het niet graag had ', repliceerde hij toen. Dat gaf ik niet toe, maar hij had wel een punt.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @j16 Ik zie ook wel jonge mensen op het naaktstrand, hoor. Hangt er van af waar je heen gaat, denk ik.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Het gaat bij deze topic niet om naakt of niet naakt. De naturistenstranden zijn er volgens mij ook niet om gluurders te plezieren. De opwinding in het urinoir bij het kijken of bekeken worden betreft hier jongens die juist geen naturist zijn en daarom naast de plasfunctie ook de genotsfunctie van een piemel appreciëren. Tegelijk maken zij ook de keuze wie ze al dan niet willen bekijken. Een zekere nieuwsgierigheid ligt hier dus aan de basis. Ik heb het vroeger ook gedaan - de piemel van andere jongens bekijken - ik vond het opwindend, en nu hoeft het dus niet meer.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J16 je moet ook naar Frankrijk of creatie gaan. Daar lopen ze altijd naakt

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • @j 12 op nederlandse naakt stranden en campings zijn bijna alleen maar 50+ en als er dan ooit jongeren bij zijn houden die hun zwembroek aan

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kijk ook altijd vinst dat ook echt nice alleen bij mij gebeurt er tot nu toe niks

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kijk soms ook weleens naast me en andere jongens kijken bij mij bij het urinoir. Niets mis mee, als je het allebei goed vindt. Het is ook wel spannend.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen14
    Mijn piemel zou je daar gerust mogen zien. En als ik dan wist dat je graag kijkt en er geil van wordt, zou ik dat ook supergeil vinden.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier J14 weer,
    Het gaat niet perse om het naakt zijn, maar gewoon alles bij elkaar.
    Piemels door gulpen, riemen enz. Soms stijf, Pissen
    Dat alles maakt me gewoon geil.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij ons op de sportschool hebben we zo/n lange ijzeren bak, ook zonder tussenschotjes. Daar kun je supergoed kijken en soms gebeuren daar interessante dingen. Ik vind vaak genoeg sperma enz.
    Er zijn vaak van die 'stoere' jongens die er niks om geven en alles showen, daar maak ik graag gebruik van.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J12 Overdaad schaadt ! Afgezien van het feit dat het mij niet meer interesseert, heb ik er ook geen behoefte aan, mensen te aanschouwen die het blijkbaar nodig vinden hun eigen lelijkheid te etaleren.

    Destijds als jonge knaap was het allemaal nieuw en spannend en keek ik graag naar de piemel van andere jongens die mij wél interesseerden.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat doet iedereen toch moeilijk om een andere piemel te zien. Ga gewoon naar een naaktstrand of naaktcamping genoeg piemels om te vergelijken en te zien. Ik heb al zoveel piemels, sorry complete naakte lichamen voorbij zien komen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ga ook altijd naast een ander staan en dan komt er soms wel het een en ander.
    Laatst nog met een andere jongen in het toilet terecht gekomen...

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 14

    Een 'urinoirfetish' ? Goed gevonden, hoor. Bij jou is het dus een liefhebberij als postzegels verzamelen ? Zoveel mogelijk piemels spotten in urinoirs overal te lande ? Niks mis mee, hoor. Ik deed het op jouw leeftijd ook vrij veel, maar enkel in de urinoirs op school en enkel bij jongens die ik leuk vond.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten