Skip to content
17 reacties
1799 weergaves

In je broek geplast deel 2

In deel 1 waren tientallen forummers er heel eerlijk over dat ze na hun tiende nog keer in hun broek hebben geplast. Veel konden ze er niet aan doen. Treinen zonder WC, files, wildplasverbod en smerige toiletten waren de schuldigen. Nu in deel 2 de vraag « hoe werd er op gereageerd? » dior vrienden, vriendin, ouders enz. of heb je het maar geheim gehouden;-)

14 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • Mijn zus kan het altijd zolang ophouden als ze wil. We hoeven nooit voor haar een noodstop te maken en vindt het zelfs kinderachtig als dat voor anderen moet. Nog nooit een druppeltje in haar broek gedaan, dus je begrijpt hoe die reageerde.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij heel veel gedoe. Ik moest van mijn moeder naar de huisarts, die noemde het een ongelukje, niets aan de hand. Toen moest ik van mijn moeder toch zeggen dat ik een ernstige blaasontsteking had. Dat heb ik maar gedaan, maar de dag er op mijn vrienden maar eerlijk gezegd dat ik veel cola had gedronken, vergeten was te plassen en het daardoor gigantisch in mijn broek had gedaan. Ik was toen 14.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @J21, lachen en giechelen dat is begrijpelijk zoals je zegt. Het blijft een rare situatie. Maar met je vriend is het anders, die hoopte neem ik aan met jou dat je thuis de WC ging halen al had hij daar kennelijk geen vertrouwen in. Hier zei het ene meisje tegen het andere lachend zo hard dat niet alleen ik maar de halve bus het kon horen « die pist zo in zijn broek » en gingen ongegeneerd zitten staren. Zou dat echt nooit doen bij een ander.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriend die er laatst bij was moest er vooral heel hard om lachen, hij had blijkbaar al lang door dat ik het niet ging houden terwijl ik stug dacht van wel. En omdat hij het hard hoorde sissen in mijn broek ?? en het was super zichtbaar in mn chill broek en de mensen op straat liepen in een boog om me heen ?? gelukkig konden we wel ongezien thuis komen. Ja giebelende meisjes als zoiets gebeurd is extra genant maar wel logisch he kan je ze moeilijk kwalijk nemen

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • @M18 en J17, hij was erg formeel. Toen ik hem bij de halte vertelde dat ik in mijn broek ( en inderdaad dus in zijn bus) had geplast schrok hij en zei dat hij dacht dat ik het wel zou redden.
    Hij vond het erg vervelend voor me en voor de vieze vloer hoefde ik geen schoonmaak te betalen. En voor J22 het luchtte inderdaad ook op, dat wel....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja laat die jongen Ff gauw uitstappen en ook erg stom van die chauffeur want als je zonodig moet en je kan het niet meer houden dan kun je ook niet meer stoppen. Loopt er dus een litertje via je Sokken en schoenen op de vloer in die bus.
    Zal hij toch ook niet leuk vinden.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat laatste helemaal met je eens meisje van 22. Ik wil uiteraard niet nog een keer zo als een kleuter thuiskomen, maar garanderen kan ik dat ook weer niet.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Had je maar bij je moeder moeten blijven jongen 21. Overigens kan het natuurlijk wel gebeuren dat je de wc een keer niet haalt. Bij twee keer in vijf jaar moet je mss iets beter uit gaan kijken, maar dat zal je zelf wel begrijpen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j19: die chauffeur kan niet tussen de haltes iedereen in en uit laten stappen maar voor iemand die anders in zijn broek plast moet stoppen bij een bosje toch even kunnen. Je was toch duidelijk zat tegen hem. Verder het hele voorval maar vergeten vooral die meiden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • We mochten weer uit na de Corona, daar dubbel van genoten. Alleen niet naar de WC geweest en die in de trein was nog dicht. Je bent 20 dus je bent een vent en die doet het niet in zijn broek. Een straaltje wel , maar ik kon het stoppen.. Niets gezegd tegen mijn vriendin. Maar daarna waren de toiletten in het station ook nog dicht. Ik neem aan dat iedereen begrijpt wat er daarna gebeurde...mijn vriendin gelukkig wel.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, uitstellen om naar het toilet te gaan en dan wordt het megadringend en dan is er geen toilet zelfs geen boom. Ik heb dat pas aan mijn vriendin duidelijk moeten maken en het is niet gelukt. 5 jaar daarvoor begreep mijn moeder gelijk dat zoiets kan gebeuren.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kom ze nog wel eens tegen op die lijn en dan giebelen ze weer. Voor hen ben ik die jongen die toen in zijn broek plaste. Dat begrijp ik ook wel en ze mogen het mijn eigen schuld vinden en dat is het ook. Ze hebben gehoord dat ik die chauffeur bijna smeekte om eerder voor me te stoppen omdat ik inmiddels heel vreselijk nodig moest en al bang was dat het in mijn broek zou gaan.Natuurlijk begrijp ik dat die man het verkeer niet in gevaar kan brengen omdat ik vergeten ben naar de WC te gaan. Ik heb nog alles gedaan om het te houden tot mijn halte en zij vonden het prachtig toen ik ineens mijn broek vol plaste. Nou ja zulke mensen heb je kennelijk.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @J19....wat een kutmeiden zeg. Als iemand zo nodig moet als jij dan kijk je ergens anders naar.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik hoefde niets te vertellen iedereen zag het gebeuren. Dat kun je dan een voordeel noemen:-((. Moest al poos heel nodig, maar dacht het wel te halen toen schoot er een soort stress in mn blaas. Echt kansloos, dat houdt niemand meer op.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat moet je anders zeggen als je thuiskomt? Een smoes verzinnen, stiekem naar boven sluipen en je pisbroek te drogen hangen. Ik heb daar geen zin in En het komt uit en je ben nog lulliger. Gewoon gezegd dat ik zo erg moest plassen dat ik in mijn broek had gepist. Mijn zus kreeg de slappe lach en mijn ouders begrepen het.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • De buschauffeur mocht niet tussen twee haltes stoppen om mij te laten plassen, dus ben ik bij de uitgang gaan staan om er bij mijn halte zo snel mogelijk uit te zijn, maar dat was door de steeds hogere nood vreselijk. Twee meisjes zaten echt naar mijn kruis te kijken of ik het al in mijn broek deed en zaten te giechelen toen ik het niet meer hield. Geen bekenden tegengekomen, ik heb het alleen aan mijn moeder verteld, die heeft me geholpen om het gelijk te wassen. Het komt natuurlijk omdat ik met een volle blaas in die bus ben gestapt en dat doe je geen tweede keer.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, je schaamt je dood en samen met vriendinnen die uiteraard in de lach schieten en dan lach je maar mee want de situatie is natuurlijk idioot. Ik moest echt berenodig en had ook nog de angst dat ik het in mijn broek zou doen. Dat was toen allebei over dus eigenlijk opgelucht, vooral ook om dat vriendinnen mij uit het zicht hielden. Mijn vriend het gelijk verteld, kon die ook lachen.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten