Skip to content
20 reacties
1889 weergaves

Push-up zwembroek

Wisten jullie dat die bestaan. We gaan vrijdag toch nog naar Frankrijk en ik moest nieuwe zwembroek kopen. Kwam mijn zus er mee aan dat ik die moest kopen, dan lijkt het wat meer zei ze pesterig. Maar why not? Iemand ervaring...

15 jaar
4 jaren geleden

20 Reacties

  • ik zou zon push up wel geil vinden om te dragen, zie je wat meer van mn zaakje. Maar zou t toch niet aandoen in het zwembad geloof ik

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom mogen de dames wel.push up bh's en de heren niet een boxer die even wat meer vorm geeft. Ik heb er ook een paar, van adicted en pump en zelfs van Bjorn borg.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • hihi, eindelijk weer eens een opscheppertje.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb er vorig jaar in Griekenland een gekocht. Er zit geen binnenbroekje in, maar een zakje. De mijne past daar niet in, dus die moet altijd naar boven wijzen. Je ballen zitten dan in dat zakje, maar het randje van het zakje is onprettig.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het we leuk dat jongens in Frankrijk niet zo’n dubbele tent aan hebben in het zwembad. Het staat inderdaad vrolijker gewoon een zwemslip waar je billen en een bobbel in ziet. Zo lopen wij toch ook in bikini. Soms zie je ook dat een jongen een kleintje heeft en er niet mee zit. Logies wan stijf kan dat veel meer worden.
    Goede beslissing TS en laat je niet pesten........

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als jij je daar beter in voelt, dan moet je dat doen. Ik plaag mijn broer ook wel eens, maar dat is niet altijd serieus. Moest mijn broer dit dragen zou ik hem er ook wel mee plagen, dus weet dat je zus dit misschien dan ook zal doen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ff gekeken op de site van Christian Andrew. Dat ziet er toch niet uit? Zo wil je - zelfs in Frankrijk - toch niet rondlopen? Ze zeggen dat er een "hoefijzervormige cup" in verwerkt is. Lijkt eerder een volledige paardenhoef. Geen ene man heeft zulke bobbel. Een blinde ziet dat het fake is. Je maakt jezelf belachelijk hiermee. En wat als je plots in je hele blootje staat omdat je bv je zwembroek verliest? Dan ga je af als een gieter. Het is boerenbedrog. Negeer die idiote tip van je zus. Eerlijk duurt het langst.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor al jullie info, maar het wordt het toch maar niet. Ik heb dit jaar ook geen zwarte gekocht voor in Frankrijk maar één met veel lichtblauw. Zonniger, vrolijker en laat wat meer zien dan de zwarte. Het water is daar warmer dus misschien valt het nog een beetje mee.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @M19 vindt je ook dat vrouwen die een Push-Up BH dragen een groot minderwaardigheidscomplex hebben?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @m22. Ze vindt het leuk om me te pesten, maar hij is inderdaad wel klein als hij slap is.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @m19. Je overdrijft wel, meisjes hebben toch ook we push op bh of vulling dr in. Maar goed ik doe het niet. In Frankrijk moet je een zwembroek waarin je veel kunt zien. Dat vindt ik eigenlijk prima, maar zou net een beetje meer willen hebben.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat hoef je toch niet te dragen, wees gewoon lekker jezelf. Zeg tegen je zus dat je je niet hoeft te schamen voor je lichaam. Als zij vindt dat je te klein geschapen bent, is dat toch haar probleem?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Als onderbroek ken ik ze wel van AussieBum. Ook dan een soort zakje waarin je je ballen legt, zodat het allemaal wat naar voren komt en meer lijkt. En dat zit echt voor geen meter. Net alsof er de hele dag aan je ballen wordt getrokken. Na een uur of wat doet het gewoon pijn. Ik heb het zakje eruit geknipt en draag ze nu als gewone onderbroek.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb er 1 van addicted en vind ze heel mooi en staat echt sexy

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben eens gaan zien naar die Show-It. Ziet er wel leuk uit. Maar ik zou dat nooit durven dragen in zwembad of aan strand.
    En als ik dit zou zien bij een jongen van mijn leeftijd zou ik wel eens willen voelen daar.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het bekendste merk hierin is Andrew Christian met hun Show-It techniek. Ik heb hier geen zwembroek van wel maar wel een paar slips van. Wat je doet is je ballen in een soort buideltje leggen zodat die omhoog worden gelift en dus grote bult te zien komt. Vindt soms wel grappig om hem te dragen maar draag he niet vaak. Als zwembroek zou ik het niet kopen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Er zijn ook boxers met push up te krijgen. Ik heb er een paar en die zitten erg fijn. Ik zou gewoon eentje proberen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Zielig als je daarmee gaat rondlopen. Getuigt van een groot minderwaardigheidskomplex.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Vindt je zus het nodig dat er wat meer zou lijken te zijn? En jijzelf?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Nooit van gehoord. Misschien speelt je zus met je kl*

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten