Skip to content
27 reacties
4885 weergaves

Strakke onderbroek in plaats zwembroek in Frans zwembad

Heb dus even op de website van het zwembad hier in de buurt gekeken. Alleen 'aansluitende' zwembroeken zijn toegestaan. Maar die heb ik niet en die hoef ik ook niet te hebben. Ik heb een zwarte strakke boxer, denk je dat ze daar een probleem van maken? Is er een duidelijk verschil tussen onderbroeken en zwembroeken? Ik snap dat ze onderbroeken niet toestaan maar als ze het niet door hebben??

17 jaar
4 jaren geleden

27 Reacties

  • Met aansluitende zwemkleding voor mannen bedoelen ze vooral zwemboxers, zwemslip of jammers. Ik ben zelf van België en draag al een jaar zwemslips van speedo. Ik heb nog nooit een vreemde reactie erover gekregen, het is vrij normaal hier. Ik ga naar de fitness en ben dus wel gespierd maar het enige dat me opvalt is dat er af en toe wel mensen durven kijken naar de bobbel in men zwembroek. Om eerlijk te zijn, vind ik dit niet erg want we kijken ook af en toe stiekem naar de borsten van een vrouw in bikini enzovoort. Laat ze genieten van mijn bobbel als ze zo graag willen kijken. Ik zwem goed en snel in mijn zwemslip en ga dit niet veranderen. Ik zou zeggen draag die aansluitende zwembroek en ik kan je garanderen dat het goed zit en zwemt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben van België en ben sinds kort gaan zwemmen in een speedo zwemslip omdat ik dat altijd al eens wou doen. Ze zitten veel beter tijdens het zwemmen, maar in het begin vond ik het wat gênant. Als je niet wilt dat ze de contouren van je lul en ballen zo hard zien dan leg je hem best naar beneden. Ik draag hem meestal naar boven als die niet stijf is. Er kijken wel een beetje meer mensen naar je als je een zwemslip draagt, maar als je een gespierd / slank lichaam hebt, weet ik zeker dat de meeste kijken omdat ze het mooi vinden of ze vinden de bobbel spannend.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij marokkaanse jongens uit me klas en van voetbal zie je toch echt altijd duidelijk hun eikel in hun strakke trainingsbroek hoor.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had vorig jaar ook een Speedo in Frankrijk. Vond het wel leuk ook om naar alle jongens te kijken in zo'n broekje eigenlijk. Dit jaar zit ik in Portugal en kan ik weer m'n normale zwembroek aan gelukkig. Wel jammer dat alle knappe jongens dat hier ook doen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J19,ik dacht hetzelfde,ik ben ook besneden en bij mij is het meestal ook goed te zien in mijn underwear. Ik draag altijd strak underwear,zodat de pik goed op zijn plek houd. Ook in trainingbroeken zie je de vorm van mijn eikel soms zitten,net zoals jij omschrijft. Ik heb daarom ook wijde trainingbroeken,maar momenteel zijn strakke nike en adidas nogal in de mode,dus dan is het moeilijker te camoufleren.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 16 Het is duidelijk dat jij niet besneden bent?? of ik nu een onderbroek aan heb of een strakke zwembroek bij beide zie je mijn eikel zitten. Of ik hem nu na link, recht, boven of onder draag. Mijn eikel tekent altijd af ook als het koud is en mijn piemel zelf krimpt. Zolang je in het zwembad zit dan ziet niemand wat maar als je met een groep samen op de handdoek ligt of je bent aan het voetballen of pingpongen bij het zwembad dan was dit toch regelmatig onderwerp van gesprek.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je ziet die eikel toch helemaal niet, daar zit die zwembroek tussen als die niet doorschijnt. Je ziet alleen heel vaag de contouren van een eikel in zo’ n zwembroek, dus dat een jongen een eikel heeft. Dat wisten we toch wel. Allemaal gepreuts dus.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je ziet sowieso heel weinig. In het zwembad hebben veel mensen het altijd koud en dan krimpt de penis enorm. Trouwens, leg je in een zwemslip je penis omhoog omlaag naar links of rechts?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J16 dat is niet waar, bij besneden jongens zie je veel duidelijker de eikel zitten. Logisch, want er zit geen velletje omheen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Elke jongen heeft een eikel, besneden of niet, je ziet geen verschil ook niet in een strakke zwemslip

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • TS weer hier. M'n moeder heeft een zwemboxer en een zwemslip voor me gekocht. Die zwemslip is heel laag en klein en m'n schaamhaar komt eronder en bovenuit ??. Dus ik doe maar de zwemboxer aan in het zwembad. Maar die zwemslip vind ik wel sexy hoor dus ik hou m wel. Ik ben bang dat ze in Nederland wel de kast in verdwijnen, niet omdat ik niet wil dat mensen me zo zien maar omdat m'n reputatie dan verdwijnt. Alhoewel ik denk dat m'n vrienden het wel accepteren. Maar ik wil niet die rare gast zijn. Dan moet iedereen het doen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou blijf lekker zwemmen daar, Vast warmer dan hier. Overigens zie je in strakke zwembroeken ook bij onbesneden jongens wel s een heel klein beetje een eikel. Weet het iig van mijn broer. Maar so what....een piemel heeft een eikel en een borst een tepel en die zie je ook vaak zitten. Hopelijk gaat die zwembroek niet gelijk de kast in als je terug in NL bent. Horen we nog even wat het is geworden?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, TS, hier. Ben terug van het zwemmen en het ging goed!! Ik was vanuit de kleedhokjes snel de douches ingesprongen want ik dacht dat als het nat is dat het dan niet meer zo zou opvallen. Dat deed het blijkbaar ook niet want er is niks van gezegd. Er werd wel iemand met een short uitgestuurd voor m'n neus maar van mij zei ie niks dus hij had het vast niet door. Na afloop zeiden mn ouders wel dat ze maar een zwembroek voor me gaan kopen want ze vonden dit 'niet netjes'.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J19 ja bij marokkaanse jongens zie je ook heel duidelijk hun blote eikel erinzitten, daarom waarschijnlijk

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Vind ik ook, jongen 17. In België zie je de echte zwemslips overal opduiken. Logisch want de Belgen kijken voor alles wat ze doen naar wat er in Frankrijk gebeurt. Het zijn de Marokkaanse jongens die niet aan de slip gaan omdat het niet mag van hun ouders. Te bloot vertellen mijn Marokkaanse vrienden mij.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ontwijk Frankrijk nu altijd als vakantie land. Ging vroeger altijd met mijn ouders in Frankrijk naar de camping. Omdat ik besneden ben zag je altijd heel goed mijn eikel in de zwembroek. Meestal was ik als enige van de groep jongens besneden en dan werd ik daarmee geplaagd.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongens, kom op! Ik vind dat het in Nederland net zo streng moet als in Frankrijk. Je kiest ervoor om te zwemmen, draag dan ook zwemkleding. Dus een strakke zwemslip of boxer. Je zit ook niet in een jeans op een racefiets. Het zwemt lekkerder en het water blijft schoner. En...het staat leuker, dat is mijn mening.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Is zo jongen 15. Alles in nonnenpakjes en Boerka’s is voor jou.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dar gaat dan lukken jongen 17...hoor het graag;-)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Uit ervaring kan ik je vertellen dat dit niet gewaardeert wordt. Ik had er niet aan gedacht dat je in frankrijk geen losse zwembroek mocht dragen. Ik had een onderbroek bij me die aardig strak zat en dacht dat dit ook wel goed zou zijn. Ik had mij omgekleed en wilde het zwembad instappen toen er een badmeester naar mij toe kwam om te zeggen dat ik niet in mijn onderbroek mocht zwemmen. Ik moest toen of het zwembad verlaten of een zwembroek uit een automaat halen. Omdat ik wel graag wilde zwemmen had ik ern zwembroek uit die automaat gehaald. Eenmaal terug in het kleedhokje bleek de zwembroek een slip te zijn. Mijn vrienden vonden het erg grappig, maar ik heb me (zeker in het begin) doodgeschaamd. Ga dus niet in je onderbroek zwemmen, maar koop gewoon een strakke zwembroek. Nu heb je nog de keus wat voor zwembroek je koopt

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten