Skip to content
23 reacties
4392 weergaves

Onderbroeken voor grotere lul?

Hey ik heb een probleem! Ik ben een jongen van 14 jaar en ik heb een best grote lul (14 slap, 18 stijf) alleen in elke boxer die ik heb, komt mijn penis er aan de bovenkant uit als ik hem naar boven doe en als ik hem naar links of rechts leg zakt ie naar beneden en dan komt ie onder m’n onderbroek uit. Als ik hem gewoon naar beneden leg past dat ook niet en dan staat mijn onderbroek ook veel te bol. Weet iemand of er boxers zijn met meer ruimte ofzo? Waar ik m’n lul wel in kwijt kan? Ik heb ook wel eens geprobeerd zonder onderbroek naar bijv. School te gaan, maar dat schuurt heel erg en ik ging toen ook ‘ziek’ naar huis omdat je m namelijk nog beter zag dan met boxer, dus dat is geen oplossing... Dus boxers met meer ruimte? Laat me weten pls ! Thx alvast!

14 jaar
4 jaren geleden

23 Reacties

  • Ohhh je hebt dus een echte vleeslul!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Reactie op de jongen van 19, mijn pik is 22 cm stijf, maar slap ook bijna. Zeker als het warm is. Hij wordt niet echt langer als die stijf wordt, vooral dikker

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Het maakt ook wel uit hoe de stand en afmeting van je pik zijn. Mijne staat slap naar voren en buigt dan naar onder,de lengte is 9/10cm. Dus die zie je echt wel mocht ik er geen boxer onder dragen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Het maakt ook wel uit hoe de stand en afmeting van je pik zijn. Mijne staat slap naar voren en buigt dan naar onder,de lengte is 9/10cm. Dus die zie je echt wel mocht ik er geen boxer onder dragen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hoeft het ook niet altijd te zien als je er niks onder aan hebt. En idd in weide broeken geloof ik best dat je t niet ziet. Hoe leg je je lul dan? Want zonder boxer glijd ie best snel naar beneden lijkt me.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J20,wat voor broeken draag je dan?? Hier lees ik vaak dat sommige nooit een boxer dragen,ik vind dat vreemd want ben nog nooit een jongen tegen gekomen die bijv naar school of uitgaan er geen boxer onder had. Wel meegemaakt dat iemand waaronder ikzelf thuis niks onder een joggingbroek niks had,maar dan zou ik wel thuisblijven

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ik draag geen onderzoek onder mijn broeken maar draag dan best wel weide broeken

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Is die 22 cm slap of stijf?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook wel groter geschapen, 22 cm. Strakke boxers koop ik gewoon bij the sting (merken zijn: lost minds en daily aesthetikz), maar dan idd een maatje groter dan nodig zou zijn. Nou scheelt het gelukkig dat ik erg gespierde bovenbenen heb waardoor de pijpjes niet los gaan zitten, ze zijn alleen wat langer. Wijde boxers koop ik van de merken D.E.A.L en Jockey. Die vallen heel ruim en hebben genoeg ruimte. Maar hoe dan ook, je ziet mn pik altijd zitten en als ik een stijve krijg is het gewoon genant

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey hier is de TS weer, Haha meiden hoef ik niet aan te trekken, ik val namelijk op jongens ;). En idd, het is wel leuk als je een wat grotere hebt, maar het is vaak ook onhandig, in idd bijvoorbeeld zwembaden, of als ik een stijve krijg. Dan kan je niet zomaar opstaan en doen alsof er niks aan de hand is. Oke ik zal Calvin Klein proberen! Wel jammer dat het wat duurder is maarja, dat maakt ook niet zo veel uit. Ik heb een keer een slip van een vriend geleend om te proberen, het kan idd opzich wel, maar ik vind t bij m’n kont niet zo lekker zitten. In iedergeval bedankt! Meer opties altijd welkom!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijne is ook redelijk groot en mij bevallen calvin klein en bjorn borg het beste,ze zitten superstrak aangesloten ,zodat als ik loop geen zwingende pik heb. Van deze merken heb die van polyamide,gladde,stof,zit erg fijn. Ook heb ik underwear van gstar dim pump en adicted,maar daar moet ik altijd een maat groter van nemen. Gstar worden snel wijd,wat erg vervelend is als je ze een halve dag draagt en dan los om je kont hangen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @J19

    Is die 17 cm slap of stijf?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien strakkere boxers zodat je lul goed vast zit? Helpt bij mij ook, ik ben ook vrij groot geschapen.
    Je hebt trouwens een serieus grote voor je leeftijd, hou er rekening mee dat hij nog groter zal worden!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • LOL, stop je schiesser in een Schiesser hahaha.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Alle Duitse merken hebben veel ruimte. Scheisser, Sloggi. Moet zijn dat Duitsers flink geschapen zijn. Een Duitse lul heet dan ook een Schwanz wat letterlijk staart betekent. Sorry, er moet Schiesser staan.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Er zijn van die hele lange boxers die bijna tot je knieën komen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Probeer Jockey, verkrijgbaar bij Zalando

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ey, ik heb ook soiets, alleen bij mij blijft het er nog net in. Zo'n bult lijkt me geen probleem, want ik denk dat vrouwen zo'n bult juist aanyrekkelikl en geil vinden en dat je dan snellet een vriendin krijgt. En ander zo'n gekke wijde boxer ofzo prpberen, daar heb ke eat meer ruimte. Veel succrs??. (Ps: srry voor de vele typfouten, ben niet gewend te typen zonder autocorrectie)

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Eyy, boxershorts van Calvin klein hebben een ruimte waar je lul goed in kan, maar de boxers en slips van Jack en Jones zit ook goed.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, die boxers zijn er zeker. Neem gewoon een grotere maat voor je zaakje!

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten