Skip to content
8 reacties
1012 weergaves

Rechtstaand plassen

Hey ik ga volgend jaar naar het middelbaar maar blijkbaar is plassen in een kotje daar gay je moet daar rechtopstaand plassen maar als ik dat wil doen kan ik niet plassen dus ik ben begginnen te oefenen in het bos maar ik krijg direct een stijve ik probeer er maar niet aan te denken aan nen stijve maar vanaf ik denk aan rechtstaand plassen krijg ik een stijve. Ik zou dit eindelijk eens willen leren rechtstaand plassen. Zelf thuis gaat het niet ik weet niet wat te doen wel nog 1 vraagje als ne rechtstaan plas moet je dan je ballen ook uit je broek hangen of juist niet en hebben jullie ook last van een stijve

14 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik haal mijn ballen altijd uit mijn gulp, omdat ik geen gulp heb ik mijn boxers.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik versta niet hoe dat sommige mensen zich zo makkelijk laten doen! Dus nu ga jij staand plassen achter een urinoir gewoon om hen te plezieren?! Gaan zij ook JOU leven bepalen dan vanaf nu?! Nee toch. XD Je moet meer voor jezelf leren opkomen! Niets aantrekken van wat anderen doen of zeggen. Blijf gewoon jezelf! En als je liever in een kotje plast, dan plas je gewoon in een kotje, punt uit. Daarbij wat is er nu gay aan?! Die gasten weten duidelijk niet wat dat betekend, lol.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS Een stijve krijg je toch niet zomaar ? Waaraan denk je dan op dat moment ? Of ben je opgewonden, omdat er iemand naast jou staat te plassen ? Denk dan gewoon aan iets dat je heel onaangenaam vindt ; dan wordt hij vanzelf weer slap.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je je ballen eruit haalt kan je penis daarop liggen en kan je handsfree pissen. En je plasbuis wordt niet afgekneld door de rand van je broek. Want je zak zit ertussen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom zou iemand zijn ballen uit zijn broek halen als hij gaat plassen aan een urinoir?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kreeg vroeger ook weleens een stijve, als ik bij een urinoir ging plassen en soms gebeurt dat nog weleens, maar ga het gewoon oefenen. Als je in een café kunt kiezen, ga dan bij een urinoir staan. Mocht het niet lukken, dan kun je altijd nog een kotje ingaan. En of je je ballen wel of niet uit je broek haalt, mag je zelf weten. Ik doe het meestal wel, maar je kunt ook alleen je pik naar buiten halen en dan plassen. Succes en laat maar weten hoe het gaat!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is niet gay om in een hokje te pissen. Niemand maakt er een probleem van of zegt er überhaupt iets van. Als ze er wel een probleem van maken moet je andere vrienden zoeken. Maar om je te helpen: kan je niet thuis oefenen in plaats van in het bos? Ga staan voor de wc als je heel nodig moet en wacht gewoon totdat het er vanzelf uitkomt. En nee je hoort geen stijve te krijgen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je wilt kan je ook gwn in zo'n kotje gaan. Niemand gaat erop letten. (Ballen niet uit je broek hangen)

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten