Skip to content
7 reacties
340 weergaves

Moet ik een soatest

He yo mensen ik heb recentelijk een jongen gepijpt en zijn zaad doorgeslikt. Hij heeft ook mij gepijpt, maar mijn zaad niet doorgeslikt. Ik vraag me af of ik nu een test moet doen. Ik voel me erg goed, geen klachten. Daarvoor was her twee jaar geleden dat ik iets met iemand heb gedaan. Wat moet ik?

17 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Als je seks hebt met mannen mag je elk half jaar of als je gewaarschuwd ben kosteloos laten testen. Als je seks hebt met wisselende partners zou ik het zeker adviseren. Voordat ik PrEP slikte liet ik me netjes elk half jaar testen nu moet ik me elke 3 maanden laten testen. ik heb in alle jaren 1 keer een soa gehad in me keel.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik, TS: Even een verdere uitleg wat misschien van belang is: ik heb zijn zaad dus doorgeslikt, maar het is een zeer nette en verzorgde jongen die ook erg gezond bezig is. Ik heb zo’n twee jaar geleden een andere jongen meerdere keren gepijpt (weet niet meer of ik zijn zaad had doorgeslikt). Verder heb ik toen ook seks gehad met een meisje (veilig: met condoom), maar ik heb haar wel gebeft (onveilig). Ik zit nog steeds even in dubio, maar zoals hier eerder wordt gezegd denk ik dat als iedereen zich na een lekker kwakkie slikken zou laten testen de GGD het wel heel druk zou hebben. Ik hoop op nog wat meer reacties, erg bedankt in ieder geval voor wat er nu al is gereageerd!!!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou als je echt vaker met jongens seksuele dingen doet gewoon elk half jaar controleren en als de sekspartner klachten heeft ook even een test doen. Zaad slikken betekend niet gelijk een soa.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen paniek, er is waarschijnlijk niets aan de hand. Testen kan nog altijd wanneer je rare dingen merkt. Slapjes voelen, koorts, grijze tong, aften in mond en op lippen. Jeukende plasbuis, branderig plassen etterige afscheiding uit je plasgaatje. Dan is een test nodig. Ik laat me ook niet na elk contact testen, hoor. Dan zou ik meer bij de dokter zitten dan wat anders. Slikken van een onbekende is geen goed idee. Daar moet je mee ophouden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hebt een risico gelopen om een SOA of HIV op te lopen. De kans is niet zo heel groot maar mocht je het niet vertrouwen kan je gewoon een afspraak maken met de GGD. Voor meer informatie kijken op de volgende website https://mantotman.nl/nl/alles-over-mannenseks/hiv-en-soas/risicos-bij-seks/risicos-van-pijpen

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Niets aan de hand. Vraag voor de zekerheid aan die knaap of hij klachten heeft. Dat hij jouw zaad niet heeft doorgeslikt zegt niets. Ik slik ook nooit zaad door. Ik vind het niet lekker.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nope( zo ver ik weet) alleen bij anaal en vaginaal

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten