Skip to content
3 reacties
1160 weergaves

Mijn penis en seks

Ik ben biseksueel en heb graag seks met mannen als met vrouwen. Echter vindt ik het niks aan om te neuken of om gepijpt/afgetrokken te worden. Eigenlijk vindt ik het gewoon niks om mijn pik te gebruiken of laten gebruiken tijdens seks. Met vrouwen vindt ik het bijvoorbeeld lekker om te strelen, te vingeren, beffen maar vindt niet echt leuk om te neuken of om gepijpt te worden. Met mannen vindt ik vooral lekker om te pijpen en om geneukt te worden.

Ik vindt dat best vreemd en vraag me af hoe dat komt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook vaak problemen om een stijve te hebben met seks als ik alleen ben heb ik er nooit problemen mee. Als ik met me zelf speel vindt ik het niet erg om me af te trekken kan ik er van genieten maar misschien is dat dan gebrek aan beter.

22 jaar
4 jaren geleden

3 Reacties

  • Jongen van 18, bedoel jij stam + eikel?!! hahaha

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Spelling: 1ste persoon enkelvoud alleen de stam. Jij maakt er iedere keer stam + t van. Zeer storend.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Op jouw leeftijd weet je wel wat er te koop is op seksgebied dus de termen top en bottom zullen je wel bekend zijn. Uit jouw verhaal begrijp ik dat je een bottom instelling hebt. Bottom en top vind ik onprettige aanduidingen. Ook wel worden de aanduidingen dominant en onderdanig gebruikt, maar onderdanig vind ik ook geen leuk woord. Persoonlijk gebruik ik liever het woord dienend.
    Zo te lezen heb jij een dienende instelling. Jij vindt het fijn om vrouwen prettige momenten te geven en je wilt je ook geven aan mannen voor wat fijne seks.

    Persoonlijk vind ik dat daar helemaal niets mis mee is. Als jij daar gelukkig van wordt en je maakt anderen gelukkig dan is dat gewoon goed. Wat ik mij voor kan stellen is dat vrouwen het wel fijn vinden wat jij met ze doet maar misschien dat ze af en toe toch wat meer willen en misschien ook willen zij, en ook je mannelijke partners, wel eens wat terugdoen voor wat jij hen geeft.
    Wordt je geblokkeerd als hun handen of monden naar jouw penis gaan? Misschien zou je eens een keer moeten toegeven. Als je niet wilt neuken, dat is wel acceptabel voor begripvolle vrouwen denk ik als je het uitlegt. De mannen waar jij het mee doet willen het waarschijnlijk niet eens. Maar, probeer het gewoon eens voor een wat wellicht toch wel fijne ervaring kan worden. Thuis doet hij het toch ook nietwaar? Misschien is het gewoon een drempeltje waar je even overheen moet. Gewoon niet denken maar je overgeven.

    Durf eens! Succes!

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten