Skip to content
8 reacties
1351 weergaves

S’nachts naakt over het strand gelopen

Beetje raar onderwerp misschien maar ik lag gisteren in bed (op vakantie aan zee in Nederland .) en ik kreeg opeens het idee om naakt over het strand te lopen ik weet niet zo goed waarom, gewoon omdat dit mij opgewonden leek denk ik. Ik heb toen mijn kleren aangetrokken en ben over de camping naar het strand gelopen. Op het strand heb ik mijn kleren uitgetrokken en ben ik op het strand een klein stukje gaan lopen. Heeft iemand ook iets vergelijkbaars gedaan, of wilt iemand zoiets doen?

16 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Is toch leuk om naakt over het strand te lopen. Ik was met vrienden 3 weken terug op een camping in zeeland. Hebben ook een keer in de nacht naakt in de zee gezwommen. Gewoon voor de fun.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @J18 Ik ook haha

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb tijdens het zwemmen wel eens mn zwembroek helemaal uitgedaan in het water.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja heb ik heel vaak gedaan maar dan gewoon overdag en ook op de camping

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Het voelt zooo lekker vrij

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb ik ook wel gedaan vroeger. Super spannend. Kleren op een hoopje en bloot de duisternis in. Voortdurend om je heen speuren naar schimmen die onverwacht opduiken. Want op een zwoele zomernacht ben je heus niet alleen. Veel vrijende stellen, chillende en skinnydippende jongeren. Junks ook. Maar op een keer ben ik achterna gezeten door een vieze man met een mes. Maar gelukkig was hij zo dronken dat hij over zijn eigen voeten struikelde. Ik denk een dakloze die dacht dat ik hem wou beroven. Ja, je zou denken dat het snachts rustig is op het strand. Integendeel, het is er ontzettend spannend en ook een beetje gevaarlijk.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Naakt zwemmen vind ik niets.
    Komt altijd zand tussen mijn voorhuid en eikel.
    Maar ieder zijn ding.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal niet raar joh! Het is toch gewoon heerlijk om naakt te zijn! Ik ben het liefst altijd naakt. Er bestaat ook zoiets als het naaktstrand. Ben ik wel vaker geweest. Echt genieten om naakt te zonnen en te zwemmen. En daar is helemaal niks geks aan/mis mee! Misschien moet je dat ook eens proberen!

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten