Skip to content
146 reacties
14930 weergaves

Wat voor onderbroek

Wat voor soort onderbroek dragen jullie? Jockstrap, slip, boxershort enzovoort. En wat voor merk? Ik boxers maar de pijpjes stropen op wat kan ik daar tegen doen?

14 jaar
4 jaren geleden

146 Reacties

  • Hoi jongens
    Ik zelf heb de zwarte van de zwemslip van Puma

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen 18 antwoord op je andere vraag
    Is dat ik zwart wit en grijs rood wit blauw slip van calvin Klein en blauw en rijze slips van puma

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 22. Welke kleur slips heb jij? Ik wil misschien een rode zwemslip van puma. Of is dat raar in het zwembad?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik draag slips van calvin klein en puma en een zwemslip van puma

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Slips!!! Boxers draag ik bijna niet meer

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag slips van jack and jones en zwemslip van puma

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag slips en een zwemslip van het merk puma

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • ik van af het weekend ook weer ook weer slips dragen die van calvin klein. werd gek van de boxer iedere keer die pijpen die op rolden

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Andere jongen16. We hebben de 10000 views al behaald. Jongen 19, ik geef jou helemaal gelijk. Ik draag ook altijd slips. Die zijn het prettigst om te dragen en houden alles (jongens begrijpen wat ik bedoel) op zijn plek.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • 100% slip. Boxers vind ik alles behalve fijn. Slip zit fijner, houd alles op zn plek. En ziet er beter uit vind ik zelf. Van zeeman tot dure merken. De dure zijn wel van betere kwaliteit. Vanaf mijn 15e weer slips gaan dragen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb wel een voorkeur voor slip. Toch durf ik het niet te dragen met sport bij het omkleden. Bang voor reacties. Maar slip zit echt zo veel beter. Dus draag ze wel elke dag behalve met sporten. Als ik echt weet dat ik niemand ken dan draag ik met zwemmen een speedo maar anders durf ik dat niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag meisjes slipjes ik ben raar nou en

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • @J21, Jij zegt dat dit in Vlaanderen helemaal geen probleem is, terwijl de problemen daar exact dezelfde zijn als in Nederland. Ik ben zelf Vlaams en ik herken alle problemen op dit forum ook in mijn omgeving. Het idee dat op dit forum heerst dat alles in Vlaanderen of richting Frankrijk beter geaccepteerd wordt is onjuist. Ik droeg vroeger zelf ook slips (niet omdat ik daar specifiek voor koos, mijn moeder kocht die en ik had stond er niet te veel bij stil). Resultaat was dat ik er een hele tijd ben mee uitgelachen in de kleedkamer bij LO. Waarom die jongens het zo grappig vonden heb ik nooit begrepen, maar het was voor mij toen wel niet fijn. Ik draag nu boxershorts en om heel eerlijk te zijn vind ik die persoonlijk ook wat comfortabeler. Je hebt niet die stof die constant tussen je lies zit, of de stof die opkruipt bij je billen. Dus misschien was er wel nog één positief kantje aan.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • 132 reacties en meer dan 9500 views en nog steeds niemand die kan uitleggen waarom Nederlandse jongens zo bang zijn om in een slip gezien te worden. Wat is er vlgs jullie dan zo raar aan? En wat zijn de dan mogelijke commentaren waar jullie zo bevreesd voor zijn? Kan iemand hier verheldering geven? Want in Vlaanderen is dit absoluut geen issue.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ok we moeten gaan voor de 10000 views!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Vind slips mooier. Mn broertjes dragen thuis altijd slip en naar school normaal ook slips. Maar boxers als ze gym of sport hebben, toch bang voor reacties of zo. Maar sowieso vind ik slip beter staan dan boxers. Mijn vriendje draagt boxers. Sinds kort draagt hij speciaal voor mij slips. Hij moest toch bekennen dat een slip toch wel lekkerder zit en fijner dan boxers. Dus hij draagt ze nu ook vaker

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • het is lekker zo mett je billen zonder onderbroek in je broekk te loopen in hius draag ikgeen broek lekker bloot

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Boxers hebben afgedaan. Boxers zijn kleuter- en bejaardenondergoed. Houden pampers beter op hun plaats. Boxers maskeren je bobbel maar slips accentueren je mannelijkheid. Een echte vent draagt slips. Boxer, jouw tijd is voorbij. Farewell boxer R. I. P. Welcome slip.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ongeveer evenveel strakke boxers met hele kort pijpjes als strings. Ik was benieuwd naar hoe string zat en dus een geprobeerd en het beveel me erg goed. In begin stiekem gedragen maar sinds kort draag ik het steeds vaker. En onlangs ook gedragen in de sportschool. Ik heb eigenlijk nooit van iemand een rare reactie gekregen behalve meer vragen van zit dat wel lekker.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoewel de stakke boxershort nog veruit het meest gedragen wordt, is de slip al weer een aantal jaren aan een comeback bezig. Juist met een (witte) merkslip of -trunk maak je tegenwoordig de blitz!
    Uiteindelijk moet iedereen gewoon dragen wat hij fijn vindt en wat hij er voor over heeft, maar qua mode vindt er dus wel een verschuiving plaats.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten