Skip to content
7 reacties
477 weergaves

Goed idee?

Hallo iedereen. Ik zit er over na te denken om Nike AF1 te customise en te verkopen op bijvoorbeeld Marktplaats. Maar mijn vraag is dus: zouden jullie dat kopen? Ik zat er dus laatst aan te denken om zo'n paar te bestellen. Alleen toen dacht ik dus, waarom zou ik het niet zelf maken? Dat vind ik veel leuker. Dus vervolgens had ik wat research gedaan op onder andere YouTube. En toen dacht ik dus, als het een goed eindresultaat zou hebben waarom zou ik het dan niet verkopen? Laat maar weten wat jullie ervan vinden en of jullie het zouden kopen ja of nee.

15 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • J23,. Jaa ik dacht eerst ook aan etsy. alleen is mijn eerste optie Marktplaats, omdat mijn vader daar al meer dan 10 jaar actief is, en hij soms aan dezelfde mensen verkoopt. En ik ga natuurlijk eerst oefenen jaa.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J18, lekker negatief pik, licht je antwoord toe.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo gek idee is dat niet. Ik zou wel eerst met een paar oude schoenen beginnen en pas op duurdere schoenen beginnen als je er echt handig in bent geworden. Ga er maar vanuit dat de eerste paar schoenen niet goed genoeg zullen zijn om te verkopen. Ik zou zelf niet zo snel dat kopen op marktplaats, je kan het proberen natuurlijk, maar mensen op marktplaats willen waarschijnlijk de schoenen hebben voor minder, niet voor meer. Kijk anders eens op Etsy, dat is een soort marktplaats voor zelfgemaakte dingen. De mensen die daar kijken kunnen je product waarschijnlijk meer waarderen dan de gemiddelde marktplaats bezoeker. En inderdaad, begin klein, misschien wordt het wat, misschien niet. Het zou jammer zijn als je veel verlies maakt. Je zou als je er handig in bent eventueel ook de schoenen pas kunnen kopen op het moment dat je een koper hebt. Maar dan moet je ze wel snel kunnen customizen.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Dom idee maar probeer het vooral uit

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J14. Allebei, ik wil wel wat bij verdienen, maar dan wel op een manier die ik leuk vind, en niet bijvoorbeeld bij de supermarkt. J21. Ik snap je punt. De schoenen zijn van zichzelf €100,- dat is dus best wel een duur grapje voor als het niet goed gaat. Maar ik denk dat als mensen zien dat het er mooi uitziet en er tijd in zit, dat het best wel in de smaak zou kunnen vallen. En zo niet, dan hou ik ze zelf. Maar als je het niet probeert kom je er ook niet achter!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • gho de vraag is wat kan je er mee verdienen? als je ze zelf al moet gaan aankopen zit daar weinig marge op denkik, je kan moeilijk een schoen aankopen aan 80euro, en dan doo verkopen voor 100 euro, de mensen weten ook wel de prijs ervan, dus ik vrees er een beetje voor of je die dan wel zou kwijt geraken, maar... als je dit echt wil, moet je het gewoon een keer proberen natuurlijk, of zoek eens een afbeelding van een gecustomised schoen op google zonder dat je die aankoopt, gewoon de afbeelding uploaden, plaats die op een 2de handssite, en kijk dan of er mensen interesse zouden hebben, dan weet je zeker of er vraag naar is, en dan kan je het achteraf nog altijd zo doen     of probeer het eens de eerste keer met een eigen schoen die je gedragen hebt, maar nog bruikbaar is? je hebt altijd mensen die een schoen fetish hebben, zo ben jij van je oude paar verlost, je geeft geen geld uit, en je kan er winst mee maken, ik zou een gecustomised gedragen schoen wel kopen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Het lijkt mij gaaf! Ik weet niet wat jouw doel is. Is het doel om er geld mee te verdienen of puur voor het plezier? Of beide natuurlijk! Maar naar mijn mening is het heel leuk om te doen!

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten