Skip to content
17 reacties
4775 weergaves

Je meest homoseksuele ervaring

Ik zou graag weten van anderen, vooral hetero's, of ze ooit een homoseksuele ervaring gehad hebben? Hoe gebeurde het en hoe verliep het?

16 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • Paar jaar geleden ging ik met mijn vriendin mee naar een examenfeest we bleven slapen bij haar vriendin. Omdat we niet bij elkaar op 1 kamer mochten moest ik samen met het vriendje van die vriendin op de kamer. We kwamen over seks te praten. Hij wilde weten of mijn pik tot boven me navel kwam. Ik liet m voelen en ik heb die van hem gevoeld. We hebben elkaar toen klaar getrokken.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 18 Zulke dingen gebeuren nu eenmaal, wanneer jongens samen slapen. Want hoe gaat dat meestal : je durft bepaalde dingen niet vragen aan een jongen en dus doe je het maar wanneer hij slaapt. Sommigen zullen het aanranding noemen, omdat er geen toestemming wordt gegeven. Maar je gaat er niet aan dood. En zoals je zelf aangeeft : je hebt er stiekem van genoten, want je liet begaan. En wanneer iemand doorslaapt tijdens het gebeuren, dan heeft hij een natte droom.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen we 17 waren hebben een kampeervriend en ik geneukt. Dat kwam zo: we hadden de hele nacht op twee meiden gejaagd die we absoluut wilden scoren. Maar toen de disco dicht ging werden we gedumpt omdat we allebei ladderzat waren. Zo kregen we het onzalige idee om dan maar mekaar te neuken bij gebrek aan the real thing. Dat werd een afknapper van jewelste. Penetreren lukte niet, het was (zelfs dronken) ontzettend pijnlijk ondanks de zonnebrandolie. Kortom, het was een vies en vernederend gestuntel. De volgende dag schaamden we ons kapot. De vakantiesfeer was om zeep. We gingen plots heel preuts en afstandelijk doen. Omkleden zonder kijken, slapen in onderbroek en met de ruggen naar elkaar.
    Tot voor kort was dit voorval onbespreekbaar tussen ons. Een taboe gespreksonderwerp. Maar onlangs liepen we door de stad en we zagen een verliefd homostelletje. Ik zei tegen mijn vriend: kijk daar, dat hadden wij kunnen zijn. Even dacht ik dat ik een klap voor mijn kop ging krijgen. Maar plots lagen we in een deuk van het lachen. Zo was na vijf jaar de Koude Oorlog tussen ons voorbij.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen ik 14 was, heb ik mij aangesloten bij een jeugdbeweging. En in de zomer gingen wij op kamp. Ik zat met zeven andere jongens in een legertent. We sliepen in een slaapzak op stro. Maar het was warm. Dus we hadden onder elkaar gezegd, dat we niet in onze slaapzak zouden kruipen, maar gewoon zo - zonder bedekking - op het stro zouden slapen. Die nacht werd ik wakker en voelde dat er iemand mij aan het betasten was. Het was pikdonker, dus ik zag geen hand voor ogen. Maar ik voelde wel dat iemand in mijn pyjamabroek ging en aan mijn piemel zat, die eruit haalde en mij begon af te trekken. Ik reageerde niet, maar liet begaan, tot ik ten slotte klaarkwam. Dan hield hij op en sloop weer weg. Ik kan niet zeggen, dat ik het onaangenaam vond, maar ik had wel graag geweten wie het was.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 15 Ok. Jij valt dus op een tweeling. Lijken ze op elkaar ? In dat geval : hoe komt het dan dat de ene zijn lul zo dik is in vergelijking met de andere ? Ik dacht dat eeneiige tweelingen in alles gelijk zijn.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb wekelijks soft-sex met 2 vrienden (tweeling). We zijn alle drie geen homo maar vinden experimenteren wel lekker. Laten ons (nog) niet neuken maar alleen aftrekken, likken en pijpen.

    Ik hou van lang, dun en keihard... heerlijk.
    Z'n broer heeft een behoorlijk dikke lul en die vind ik weer fijn om te pijpen en te likken. Alleen die heerlijke geur al van z'n stijve pik is al opwindend.

    We spuiten in elkaars mond en slikken de sperma gewoon door. De tweeling pijpen me af en toe samen maar bij elkaar doen ze het niet, dat klusje mag ik dan opknappen. Niet erg hoor.


    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Op mijn 13 deden mijn vriendje van 11 en ik bij mij thuis een spelletje en we spraken af, dat wie het spelletje verloor op bed moest vastgebonden worden met de handen op de rug. Ik verloor het spelletje en ging op mijn buik op bed liggen, waarna mijn handen op mijn rug gebonden werden. Toen ik hem vroeg : ' Wat nu ? ', voelde ik dat hij met zijn hand tussen mijn benen wou. Maar ik wist wat hij van plan was, dus kneep ik mijn dijen stevig tegen elkaar. Dan wilde hij mijn benen van bed trekken, maar dat lukte ook niet. Toen deed ik toevallig mijn benen iets uit elkaar en dadelijk zat hij er met zijn hand tussen en voelde ik wat later hoe hij mijn zaakje gretig begon te betasten. Ik vond het ontzettend lekker, maar riep toch : ' Hé, wat doe je nu ?! ' maar dan had hij er nog meer plezier in en bleef hij dus doorgaan met grabbelen tot ik, terwijl hij nog bezig was, een overweldigend gevoel in mijn piemel kreeg. Dat was dus mijn eerste (homo)seksuele ervaring, die ik echter nooit zal vergeten. En eigenlijk ben ik mijn vriendje daar dankbaar voor. Want vanaf toen wilde ik meer.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had vroeger een paar jongere vriendjes die het geregeld bij mij deden. Zij deden het graag omdat mijn piemel zo groot en stijf werd.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Regelmatig met een jongen gerukt, gewoon omdat het leuk en lekker is. Ik heb nu een vriendin. Ben ik hetero, bi of gay? Weet ik niet. Is ook niet belangrijk. Sluit ook niet uit dat ik nog n keer sex heb met n jongen. Als ik er zin in heb en hij ook is het toch prima.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @j19, ik ben gay en ik ben het niet geworden maar heb het ontdekt. Zo kan je ook niet hetero worden, dan was je het al maar je hebt ontdekt dat je hetero bent.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen ik een jaar of 13-14 was heb ik ooit een klasgenootje geneukt en hij mij ook gepijpt. Ik was bij hem logeren en hij wilde het heel graag en toen leek het me ook wel leuk en was ik echt nog niet bezig met homo of hetero zijn. Hij is later uit de kast gekomen, maar ik ben hetero geworden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook wel es gepijpt door jongens na uitgaan enzo maar ja is op dat moment gewoon lekker als je geil bent. Verder niks.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Een goede vriend van me heeft me een keer gepijpt na het stappen. Hij was echt goed, maar ik heb toch liever dat een meisje het doet.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Weet niet of het een homosexuele ervaring is, maar heel veel jongens hebben weleens samen met vrienden getrokken, of vergeleken, Ik ook dus.Maar verliefdheid was het niet, meer spannend.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen ik 13 was, ging ik met mijn ouders op reis in Duitsland. Toen wij op de autostrade halt hielden om ergens te tanken, liep ik vlug de urinoirs binnen om te gaan plassen. Even later kwam er een andere jongen die iets ouder was ook binnengelopen en ging wat verder staan. In die urinoirs waren geen tussenschotjes. En toen merkte ik dat hij naar mijn piemel keek. Ik had toen al een grote, maar terwijl hij bleef kijken, kreeg ik tot overmaat van ramp ineens een stijve. Gelukkig, dacht ik, ging hij vlug weg. Maar voor ik het besefte, stond hij naast mij en heeft hij mij snel afgetrokken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was 15 jaar toen een zwarte buurjongen,na een door mij gegeven Hij party wat nableef. Hij had een slaapverwekkend middel in mijn drankje gedaan. Toen ik wakker werd wist ik niet wat me overkwam was net of zijn stijve tot in de mijne kwam. En ineens werd ik gelijk een meisje klaar geneukt. Omdat het zo overweldigend lekker was,zou ik zeker in herhaling zijn vervallen, als mijn meisje me daar niet overheen had geholpen. Op gronde van deze ervaring raad ik iedere heterojongen af, er mee te gaan experimenteren

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Chille vraag! Ik heb mn vriendje echt leren kennen in een kleedhokje van t zwembad vorig jaar in de zomervakantie. We kenen elkaar al van de basis maar ik wist niet dat hij op jongens was. We gingen zwemmen en hadden samen een kleedhokje. Toen we onszelf aan t afdrogen waren vroeg hij of ik zn kettingkje ff om wilde doen maar hij draaide zich niet om. Dus ging ik, om t vast te maken met mn armen om hem heen. Toen keek hij me echt gek aan en opeens zoende hij me op mn mond. WOW! Daarna zoende ik terug en t werd tongen en ook veel meer. Toen vroeg ik of hij op jongens was en hij zei dat hij op mij was. Echt heftig was dat! Daarna hebben we het aan elkaars ouders verteld en dat ging oke! Nu zijn we nog steeds met elkaar. Nu zijn we ook samen als ik dit post! Maar TS, waarom wil je dit eigenlijk weten? SeeYa. xxx

    13 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten