Skip to content
10 reacties
2968 weergaves

Met neef op één kamer

Hoi allemaal Volgend weekend gaan we een weekendje weg met mijn neven/nichten. We zijn met 12 in de leeftijd van 14-20. We slapen in een hotelkamer waar ik met m'n neefje van ook 15 kom te slapen. We hebben best een prima band maar zien elkaar niet zo veel. Ik vraag me af, hoe doen jullie dit. Maak je van te voren afspraken over hoe je omgaat met omkleden en zo op de kamer? Wat als er een twee persoonsbed is? Doe je de badkamerdeur op slot of is dat vreemd? Graag jullie ervaringen

15 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • M10 dat is waar. Zonder ondergoed zou ik het ook niet doen. Als je ouder word, zal je het wel apart doen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon op de slaapkamer hij zie mijn toch ook wel in bikinibroekje en waarom zou dan niet in onderbroek kunnen

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Laatste reactie van m10 Hoe doen jullie het dan met omkleden?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hihi ik lig altijd bij neef op een slaapkamer als we bij elkaar logeren

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je je zo druk maakt over het op 1 kamer slapen met je neef zou ik bijna denken dat je wilt of verwacht dat er iets gaat gebeuren... als twee normale heterojongens op 1 kamer slapen gaan dit soort dingen namelijk gewoon vanzelf

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Doe normaal, als met iemand samen op de kamer slapen de normaalste zaak ter wereld is.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ik snap je vragen wel hoor. maar laat het gewoon gebeuren, vaak loopt dit vanzelf goed.
    ten minste bij mijn wel toen ik met mijn neefje van toen 12 op de kamer sliep in een bungaloowhuisje. allebei zijn we niet echt preuts en sliepen gewoon naast elkaar in alleen onze boxer in een 2 persoonsbed.
    zelf hij begon toen oever een stijve krijgen dingen te vragen enzo dus we hebben die avond ook lekker gklets hoor.
    veel plezier zou ik zeggen!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij hebben ook een neef die een jaartje ouder is als ik (17), en soms blijft die eens thuis slapen als ze op bezoek komen en soms gaan wij eens naar daar op bezoek en blijven we daar slapen. Neef houd echt niet van bloot te zien en dus als wij daar slapen (op zijn kamer ook in een logeerbedje) dan hebben broertje (15) en ik een pyjama aan. Als neef thuis blijft slapen (broertje en ik slapen op dezelfde kamer) dan slaapt neef in mijn bed en ik ga bij mijn broertje in bed liggen. En omdat we thuis zijn slapen we juist gelijk als anders in ons blootje. Neef vind dat niet zo heel fijn, maar we zijn thuis en als hij dat wilt mag hij gerust ook in zijn blootje. We zeggen het iedere keer maar hij wilt dat niet. Broertje en ik gaan samen in de badkamer, neef apart. Er is wel een sleutel van de badkamerdeur maar die ligt in het sleutelbakske onder in de gang, we sluiten die nooit.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon doen wat je thuis ook gewend bent. Afspraken maken is echt niet nodig. Als jij gewend bent de badkamerdeur op slot te doen, gewoon doen dan. Als je dat niet gewend bent, niet doen. Hij weet toch wel dat je daar binnen bent. Als er een tweepersoonsbed is dat geen probleem toch? Gewoon ieder aan een kant en op je eigen helft blijven;)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Badkamerdeur zou ik niet op slot doen. Bij het omkleden is dat niet nodig en anders ook niet vind ik. En als je een tweepersoonsbed hebt dan ga je gewoon erin liggen.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten