Skip to content
11 reacties
4966 weergaves

Iemand ervaring met speeltje penispomp?

Hallo, heeft iemand ervaring met penispomp. Hoe lang zijn jullie en welke pomp gebruiken jullie.? Ik wil mijn penis langer stijfhouden bij sex en dat hij door het gewicht niet gaat hangen

19 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik heb ook een penispomp ben niet goed geschapen en vindt juist leuk om te zien met pompen dat hij wel groot is maar helaas is het niet blijvend.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet dat ik de pret wil bederven maar ik heb gehoord dat die dingen niet zonder risico zijn. Je penis kan er letterlijk door ontploffen. De aders kunnen springen en de zwellichaampjes kunnen breken. Gevaarlijk speelgoed als je mij vraagt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Een penispomp helpt allen je pik maximaal groot te krijgen zolang hij om je pik zit. Maar oh, wat is het toch mooi om je pik zo groot, lang en ook dik te zien, weet ik uit ervaring. Gebruik veel glijmiddel, het helpt het vacuüm in stand te houden en voorkomt blauwe plekken als je pik groter wordt, echt op zijn dikst en langst, je voorhuid is ook blij met die glij. Verwacht geen wonderen, het kan zelfs pijnlijk zijn zó opgezogen te worden. Een penis ring kan iets helpen je stijve te behouden, maar vooral is het vacuüm pompen gewoon geil. Mijn eigen pik paste maar net in de pomp, vulde de volle breedte en op nog geen centimeter de lengte. Maar, mogelijk is een pomp met een lengte van 19 niet echt lang, en ja, ik weet me met dik 18 heel goed bedeeld.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Kijk wel uit dat je niet overdrijft met die pomp
    mijn stiefbroer doet dat elke dag en na een tijd neemt de omvang en de lengte wel toe zowel stijf als slap
    maar bij mijn stiefbroer word die wel niet meer zo hard en hangt die meer

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik overweeg ook een penis pomp aan te schaffen, mijn penis is in erectie 19 cm lang met een diameter van 5 cm. Welk formaat pomp heb ik dan nodig?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ok bedankt J20. Waarom gebruik jij pomp? Hoe lang ben jij? En van hoeveel cm naar hoeveel cm gaat hij dan bij jouw met pomp?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @topic starter je hebt best een lange piemel denk ik zo.. hij wordt wel iets groter maar meer ook breder. Als je lucht er in laat wordt je piemel weer gewoon oude formaat . Dus denk niet dat je een grotere piemel krijgt voor sex! En trouwens met jou maat zou ik me helemaal geen zorgen maken

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo jongen20 fijn om te horen van penispomp. Ik ben schrijver van de vraag. Ik ben 1.98m lang, weet niet waar je beste pomp kan kopen en welke maat. Mijn penis word met hand tussen 21-23cm stijf en 7/7,5cm breed afh hoe je meet. Als je pomp gebruikt hoeveel langer word hij dan? Hoe lange pomp moet ik kopen en welke doorsnede?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je Je penis langer stijf wilt houden gebruik een cockring of zo. Ik heb een penis pomp. Het gevoel als je in de ballon knijpt en er lucht uit de kamer gezogen wordt is niet te omschrijven. Het is een heerlijk gevoel maar ook drukkend vooral je piemel dus niet je eikel... als je niet te vaak gebruikt of te lang vacuüm houd kan het echt geen kwaad

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Beter erectiepillen gebruiken dan, betrouwbaarder en gezonder!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Lijkt mij echt een gevaarlijk en ongezond apparaat. Ik heb even gegoogled en volgens mij wordt je pik er wel eerder stijf van en dikker dan normaal, met dikkere aders erop, maar wordt hij niet langer en blijft hij ook niet langer stijf. Ook denk ik dat hij doordat hij dikker wordt, juist zwaarder wordt en dus juist gaat hangen.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten