Skip to content
7 reacties
777 weergaves

Sperma

Hoi mijn vriend heef na 2 jaar. Uitgemaakt omdat ik nog geen sperma heb. Zijn er jongens die ook zo iets meegemaakt. Ik hou. Van hem

12 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Bedank j22. Je heb gelijk. Maar ik hou van hem ben nog een jongen heb nog niks maar deed allees wat die wou en vond lekker. Heb nog. Geen haren op mijn pik of sperma. Het kom nog wel is dat. Het belangrijks. Snap niet. Ben nog. Een jongentje

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Als dat zijn echte reden is, dan is hij niet de ware. Blijft klote natuurlijk, maar dan is er echt iemand beter voor je te vinden.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Bij je andere topic heb ik al een heel verhaal geschreven, maar je zit er nog steeds heel erg mee. Je weet, van die sperma smoes van je ex-vriend geloof ik niets. Als hij echt veel van je hield dan was dat heus geen probleem geweest. Het was een beetje laf van hem om dat te zeggen.

    Toen hij jouw vriend werd was hij veertien. Op die leeftijd krijg je verlangens om iemand te hebben om mee te vrijen. De meeste jongens willen dan een meisje, maar soms zijn ze onzeker en durven geen contact te zoeken met een meisje. Wat ze dan soms doen is iets zoeken wat er op lijkt, een jonge jongen, zoals jij. Als ze wat ouder worden dan krijgen ze meer zelfvertrouwen en dan zoeken ze een vriendin.

    Of dat bij jouw vriend ook zo is geweest dat weet ik natuurlijk niet en ik vind het ook helemaal niet sympathiek dat hij jou zomaar gedumpt heeft. Misschien schaamde hij zich voor zijn vrienden omdat hij zo'n jong vriendje had en zit dat er achter.
    Jij houdt nog van hem maar hij is jouw liefde niet waard. Heb je nog wel eens met hem gepraat of wil hij dat ook niet meer?
    Jij bent wel iemand die een goede vriend kan zijn want je bent trouw, en ik weet zeker dat er iemand komt die jouw vriendschap meer waard is. Probeer te accepteren dat het met hem voorbij is.

    Je hebt vast nog wel andere vrienden waar je de gewone dingen mee doet die bij je leeftijd horen. Misschien is daar wel iemand bij die jou heel leuk vindt, en anders kom je vast nog wel iemand tegen. Zit je nog op de basisschool of ga je al naar de middelbare school?
    Daar ontmoet je weer veel nieuwe jongens waar je vriendschappen mee kan krijgen. Wees optimistisch en richt je energie op de vrienden die je wel hebt, niet op die vriend die jou in de steek heeft gelaten. Doe je best! Veel liefs!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • 2 jaar verkering? En uitmaken omdat je geen sperma hebt? Je bent nog een kind lieverd! Je bent 12 ! Geen idee hoe oud hij is.. maar kom op... laat de natuur ook gewoon zijn gang gaan he! Noet ineens dat we op 14 gaan trouwen en kinderen krijgen of zo

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Haha, je bent 12. Maak je er niet druk om!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • 12 jaar ??? Het wordt hoe langer hoe gekker op dit forum....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe oud is jouw vriend ? Ofwel is hij een idioot, want vroeg of laat krijg je toch sperma, ofwel is dat niet de echte reden dat hij het heeft uitgemaakt en schaamt hij zich om die te geven.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten