Skip to content
3 reacties
1329 weergaves

Natte droom of toch echt?

gisterennacht of dezemorgen vroeg iets raar meegemaakt waarvan ik nog niet weet of het echt gebeurd is of niet.
Ik werd wakker van de kou want ik had geen lakens op me liggen, die zal ik afgesjot hebben. Ik was echt heel erg moe, ik wou men lakens terug pakken en merkte dat ik een heel erg stijve had. Ik was te moe om de lakens van de grond te rapen en omdat mijn stijve zo erg fijn voelde ben ik langzaam beginnen aftrekken. Ik was zo moe dat ik dacht van "dit is echt een fijne droom", want ik had zo een raar geluid in mijn oren, alles klonk vreemd. Ik kon mijn broertje horen slapen, maar het klonk zo vreemd, dus ik dacht dat ik aan het dromen was of ik was ook echt aan het dromen. Ik kom klaar en voel het sperma op buik, borst en zelfs in mijn hals landen, het was echt heel leuk en fel klaarkomen. Een gek geluid in mijn oren en mijn kop wordt zwaar en ik val in slaap.
En dan wordt ik wakker van de kou! heel erg raar en ik wil mijn lakens gaan oprapen, die sjot is soms nogal eens van mij af en ik voel de plekkerigheid op mij. Juist zoals in mijn droom maar ik was nu echt wel heel erg klaar wakker! Ik deed het nachtlampke aan en het was inderdaad zoals in mijn droom. Senne werd wakker en vroeg wat er was en ik kon alleen maar zeggen dat ik niet wist of ik mij nu echt afgetrokken had of in mijn droom. Of ik nu een natte droom gehad heb of als dat het echt geweest was en ik mij echt afgetrokken heb. Raar he?
Sperma opgekuisd, doucheke gepakt waardoor ook mama wakker werd en een nieuw laken over het matras gelegd. De ganse dag over zitten piekeren :)
Nog iemand zo eens iets meegemaakt, en was het echt of gedroomd?

16 jaar
4 jaren geleden

3 Reacties

  • TS hier: dus eigenlijk een beetje gelijk alsof een zombie zijn :) . Wakker zijn en alles automatisch doen en niet beseffen wat ge doet. Cool!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dit regelmatig. Als ik wakker word en half wakker half slapend ben krijg ik vaak allerlei erotische gedachtes. En dan trek ik me half slapend af. Daarna duw in mijn hoofd weer in het kussen en voel ik vaak het sperma over mijn been naar beneden druipen. Een heerlijk gevoel. Dan val ik weer even diep ik slaap en word ik heel verfrist wakker.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi tp starter. Hoe ik het lees was je wel wakker maar het deel van je brein dat gebeurtenissen registreet nog niet. Heb ik ook wel eens gehad, het lijkt dan dat je droomt maar je bent gewoon wakker. Hoop je hiermee geholpen te hebben

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten