Skip to content
7 reacties
1136 weergaves

Hoe en wat?

Ik heb gisteren een racefiets via markplaats gekocht omdat ik graag wil starten met wielrenen maar nu is mijn vraag wat heb ik allemaal nodig om goed van start te kunnen gaan en zijn er nog dingen die ik moet weten of die ik nog moet doen?

17 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • J14 ja dat klopt

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Dus naakt in je fietspak? Dan ziet iedereen toch je piemel zitten?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • kleding is net zo belangrijk als een fiets op de juiste maat daarom beter om naar een specialist te gaan die erin is gespecialiseerd,voor mezelf draag ik wierenkleding van spandex zit heel strak en vormt beter naar je lichaam wel zonder slipje aandoen want de zeem absorbeert het zweet dan het best.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • j.12; dat klopt deels. Inderdaad zegt hij niet dat hij een verkeerde framemaat heeft gekocht. En ik zeg dat ook niet, maar wel dat het zou kunnen als je niet weet dat je daar op moet letten. Maar dat doe je pas als je je eerst oriënteert vooraf wat er allemaal bij komt kijken. En op het gebied van kleding, etc. heeft hij zich vooraf niet georiënteerd. Waarschijnlijk dan dus ook niet over de framemaat die bij hem past. Capice ?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • M19 de ts zegt toch niet dat hij een verkeerde fiets heeft gekocht. En als de framemaat niet goed zou zijn koop je de fiets toch niet, voordeel van marktplaats. Ts bedoeld welke kleding hij moet kopen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • logisch dat je daar wat vragen over heeft maar dan heb je er nog niet goed over nagedacht zo van eerst doen en dan pas nadenken belangrijk is wat voor soort kleding je wil en bij jou past,neem een goede rennerbroek je moet deze zonder onderbroek aandoen de zeem absorbeert het vocht dan beter,er zijn diverse modellen ervan ik heb er een paar met bretellen van en een paar waar je helemaal bloot ingaat lijkt wat op een badpak,lycra is het beste dat vormt naar je lichaam,succes ermee.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je had er beter aan gedaan je te oriënteren voordat je die fiets kocht. Wie zegt nu dat die fiets voor jou de beste framemaat heeft? En dat is toch echt heel erg belangrijk.
    Wat je voorts nog nodig hebt is goede kleding, schoenen (met clips) en een helm. Ga naar een sportzaak en laat je voorlichten.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten