Skip to content
16 reacties
4236 weergaves

Penis bekijken in slaap

Ik heb ooit weleens verhalen gelezen op dit forum dat mensen piemels van vrienden bekeken tijdens het logeren, terwijl ze sliepen. Wat vinden jullie van deze manier, hebben jullie het zelf weleens gedaan, is het ooit bij jou gebeurd? Ben benieuwd!

15 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • ik heb mijn neefje van 12 bekeken toen hij sliep en toen viel mijn mond open omdat ik vond dat hij best een grote piemel had voor zijne leeftijd en zonder nog echt schaamhaar.
    Maar op de een of andere manier wordt mijn reactie niet geplaatst

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Tja, nieuwsgierige meiden? Het is me wat. Geen moment ben je veilig. Zelfs niet in je slaap. Maar doe jij een keertje zo iets bij een meid dan is het meteen aanranding. Van twee maten en twee gewichten gesproken...

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is me vorig jaar overkomen! Ik lag te slapen en een vriend van me en zn vriendin kwamen langs maar ik was ng aan het slapen. Mn vriend was naar het toilet en zn vriendin kwam al op mn kamer ze heeft mn deken weggetrokken toen ik nog aan het slapen was. Omdat ik naakt slaap heeft ze mn piemel gezien en omdat mn piemel best klein is begon ze hard aan het lachen. Ik schaam me nog steeds al ik haar zie en zij moet nog steeds lachen als ze mij ziet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @J15
    dat viel mee hoor, het gebeurde gewoon.
    spannend idee trwouens.
    @M18.
    gewoon laten liggen denk ik, misschien er aan ruiken of zo en dan gewoon zijn onderbroek weer aandoen.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 Wat had je dan gedaan als hij opeens klaarkwam en alles onder de sperma zat?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 14
    Je hebt er wel je werk van gemaakt ! En het klinkt misschien raar, maar dat had ik best wel eens willen meemaken, maar dan doen alsof ik sliep, terwijl ik werd gemasseerd en afgetrokken. Maar dan zou ik het volgende keer ook bij jou gedaan hebben.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • klopt jongen van 17 hieroven.
    als er gelegenheid is ga je gewoon overstag, tenminste ikke toen we
    op schoolkamp heb ik een keer in de onderbroek van een andere jongen uit mijn klas gespiekt die naast me sliep. Omdat het warm was lag hij niet onder de dekens en hij lag ook nog is op zijn rug. ik had eerst getest of hij goed vast sliep en daarna heb ik dus zijn onderbroek uitgedaan en zijn half stijve piemel aangeraakt, zijn ballen gemasseerd en allles uitgebreid bekeken.
    achteraf denk ik wel eens of het wel ok was, maar hij heeft niks gemerkt en hij lag er best uitdagend bij hiervoor vond ik zelf.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Daar zou je best wel eens gelijk kunnen hebben J17.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk toch dat het meer gebeurt dan velen hier denken. Gelegenheid schept immers de dief. En degenen die het doen hangen het niet aan de grote klok.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Idd ja, slapende jongens hebben vaak een halve of hele stijve en dat is harstikke privé. Tuurlijk merk je soms bij logeren/kamperen een tent bij je maten en dan kan je in verleiding komen om te kijken maar je moet daar verdomme afblijven. Ook al ben je vol hetero, dit doe je niet.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee dat is best wel #metoo dus dat kan je beter niet doen. Maar ik kijk wel altijd met omkleden of douchen dan vind ik dat het mag

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Op mijn leeftijd zou ik het zeker niet doen. Maar destijds - toen ik 12-14 was - had ik het misschien wel gedaan bij bepaalde jongens. Ik heb geen broers of zussen, dus had ik wel eens willen vergelijken en hun piemel dan ook stijf maken voor de lol. Maar voor de rest : ik had twee vriendjes, die wat jonger waren, eens gevraagd of ze hem zo wilden tonen. Ik moest hun daarna ook de mijne laten zien, die dan weer groot en stijf stond van de opwinding, en dat leidde dan tot kreetjes van bewondering en ... pogingen om hem aan te raken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ja, bij mij zelf hadden ze mijn broek uitgedaan en een mannetje op mijn penis getekend met alcoholstift, persoonlijk vond ik dat niet erg, we zijn vrienden, en... we masturbeerden ook geregeld samen, dus we hadden het wel al van elkaar gezien, en het was voor de fun, aangezien we samen masturbeerden, geef ik dus ook toestemming dat ze mijn penis mogen zien, dus als je het al van elkaar gezien hebt, vind ik het niet zo een probleem

    maar wanneer je nog nooit samen gemasturbeerd hebt, of nog nooit naar elkaars penis hebt gekeken, dan is er ook niet echt toestemming dat je het wel mag zien, dus dan vind ik het eerder niet oké, je kijkt dan zonder te weten of die persoon het wel wil, dus dat vind ik dan weer niet oké, als je het echt wil zien gewoon vragen lijkt me nog het eerlijste

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @J19 ben ik het mee eens. En het lijkt me sowieso heel dom om te doen, want je weet nooit of degene wakker wordt, en als je pech hebt ben je je vriendschap kwijt.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Wanneer wij met de vrienden op vakantie of weekend gaan, zien we sws mekaars piemels. Wat wil je met vier kerels in een minibusje? Maar bij een slapende vriend in de slaapzak kijken om zijn lul te bestuderen? Dat doet vlgs mij een normaal mens niet. Ik zou boos worden als ik op dat moment wakker zou worden. Slapende mensen moet je met rust laten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit heb ik nooit gedaan, maar soms wel eens heel aandachtig naar andere jongens hun piemel gekeken tijdens het douchen na de voetbaltraining

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten