Skip to content
7 reacties
1517 weergaves

Penis blijft slap

3 dagen geleden had ik 5 ibuprofen op de volgende ochtend werd ik wakker maar ik had geen stijve (wat normaal wel is) mijn penis lijkt ook een stuk donkerder en kleiner het grootste probleem is dat ik hem niet meer stijf krijg Herkenbaar of tips laat het pls weten

16 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Vervelend om te lezen dat je problemen hebt met je erectie. Erectieproblemen is iets wat vaker voorkomt dan je denkt. Veel mannen in Nederland hebben hier last van. Ik zie alleen in je reactie dat je 2 dingen door elkaar haalt, namelijk;     - Het niet krijgen van een erectie;   - Het niet hebben van een ochtenderectie (odol) in de ochtend;     Het niet krijgen van een erectie is iets wat vaak voorkomt in Nederland. Er bestaan veel site's die erectiemiddelen verkopen. Maar is dat eigenlijk wel wenselijk moet je je afvragen. Je penis is eigenlijk de antenne van het lichaam. Vanaf het moment dat het bloed niet goed kan doorstromen is het belangrijk om de onderliggende oorzaak daarvan te vinden. Ik heb hier een artikel voor je wat wellicht interessant is; https://condoomenzo.nl/its-hard-getting-hard/     Het niet krijgen van een ochtenderectie kan heeeeel veel verschillende oorzaken hebben. Vroeger werd wel eens gezegd dat het te maken had met een erotische droom die je die nacht gehad hebt. Dat is gelukkig niet zo. Meestal heeft dit gewoon te maken met je testosteronlevel. Zeker in de puberteit kan dit nog alle kanten opgaan. Zou je er voor nu geen grote zorgen over maken, mocht het nu echt een issue voor je zijn dan zou ik zeggen lees dit artikel eens. https://condoomenzo.nl/jodelende-odol/     Bij vragen hierover zou ik zelf gewoon altijd naar de huisarts gaan, niets om je voor te schamen zoals je in de blogs kunt lezen.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom niet gewoon de huisarts bellen? De mensen hier zijn geen arts

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wie neemt er nou 5 pillen!!!!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij twijfels over medicatie altijd het farmaceutische kompas nakijken, dit is een website vanuit de overheid, het kan inderdaad voor hormoonschommelingen en hypotensie zorgen, tijdelijke impotentie staat niet vermeld. Ik zou de situatie aankijken en bij twijfel naar de huisarts.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Lijkt mij niet een heel betrouwbare website dat freshhh. Mocht hij echt ongerust zijn, dan zou ik langs de huisarts gaan.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, Als ik hier een post lees van iemand die ergens mee zit of iets wil weten dan ga ik altijd even zoeken of daar informatie over te vinden is. Dat heb ik nu dus ook gedaan en ik vond dat iboprufen een middel is dat je hormoonhuishouding verstoort en leidt tot erectieproblemen. Waarschijnlijk komt het bij jou wel weer goed, maar als je er mee doorgaat kan het permanent worden, dus de rest van je leven geen seks meer. Wel jammer als je pas zestien bent. Je hebt ook wel gelijk een overdosis genomen. Waarom in hemelsnaam??? Blijf er voortaan van af! Het is gevaarlijk!

    Iemand van zestien heeft gewoonlijk geen medicijnen nodig. Slik zeker geen dingen als je niet weet wat het effect is. Had je de bijsluiter gelezen? Nee zeker! Ik hoop dat je weer een erectie zal kunnen krijgen. Als het over een paar maanden nog niet gelukt is moet je maar naar de dokter gaan

    De website waar ik de informatie vond is: https://freshhh.nl/inspiratie/ibuprofen-onderzoek-ongezond/

    Dit zijn de belangrijkste feiten die ik las:

    Gezondheidsrisico van de Ibuprofen

    - Het heeft als eerst een enorme impact op je hormonen. Door 1 pilletje gaat je hele hormoonhuishouding uit balans met gevolgen als onder andere onvruchtbaarheid. Ook voor de mannen geldt een hogere kans op impotentie.

    - Meer hart-risico’s. Uit onderzoek blijkt dat je 31-50% meer kans op een hartaanval krijgt door het regelmatig gebruiken van dit medicijn.

    - De kans op overgewicht en diabetes is groter. Ook als gevolg van je hormonen die uit balans zijn geraakt. Elk pilletje wat jij slikt verhoogt tevens je bloedsuikerspiegel.

    - Je lever wordt er ontzettend mee belast. En niet alleen je lever, maar gelijk al je organen zullen harder moeten werken. Een overbelaste lever brengt ook veel nadelige gevolgen met zicht mee.

    .

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Don't worry

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten