Skip to content
10 reacties
896 weergaves

Wasmand voor boxer

Hebben jullie thuis ook wasmand voor ondergoed? Ik slaap naakt dus mijn sokken en boxer belanden s avonds naast bed, tor grote ergernis van mijn moeder. ( soms liggen er twee boxers naast me bed) moet dat meteen opruimen in de wasmand .Tuurlijk moet je netjes zijn enzo maar wordt hier soms gek van.. wie heeft dit ook?

21 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Stop m onder je kussen of deken

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij hebben op de gang drie wasmanden staan, een voor wit, een voor donker en een voor kleur. Als we het daar niet in doen, wordt het niet gewassen. Ondergoed gaat wel gewoon bij de normale was.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J19 wat zal jij een lekker fris huis hebben... :s

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Kijk, dat is nou 1 van de vele redenen waarom ik op mezelf woon. Lekker rotzooi maken en niet hoeven opruimen en niemand die achter mijn veren zit.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier @22j ik ruim altijd mijn kleding op! En was zelfs ook kleding zelf... alleen als er een boxer op me kamer blijft liggen flipt ze de pan uit! Das enige wat ik zeg. Niet gelijk conclusies trekken hé!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik slaap ook naakt maar heb een kleine wasmand op m’n slaapkamer

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Beetje first world problems haha, maar ik herken het. Oplossing is eigenlijk heel simpel. Als ik savonds mn tanden poets in de badkamer mik ik gelijk mn boxer in de wasmand die daar ook staat. Probleem opgelost haha. Je moet alleen even een paar seconden naakt naar je kamer lopen, maar als dat het ergste is... Enige keren dat het nog 'mis' gaat is als ik dronken thuis kom en mn tanden vergeet te poetsen haha

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moeder stelt wel extreme eisen zeg! Even je gedragen kleding in de wasmand doen en niet naast je bed op de grond smijten, hoe komt ze er bij!!! Wat een onredelijke moeder heb jij zeg!

    Of, ben jij gewoon een verwend ventje dat te beroerd is om even als je die kleren uitgetrokken hebt ze in de wasmand te doen en je moeder gelukkig te maken? Volwassen worden houdt in dat je verantwoordelijkheid kan dragen en rekening houdt met anderen. Zo te zien ben jij zo ver nog niet al ben je al 21. En dan kom je nog hier klagen ook!

    Denk eens na over je gedrag en vraag je eens af hoeveel opoffering het vraagt om even te doen wat je moeder graag wil. (Niets dus!) Eenentwintig jaar zorgt ze al voor je en wat doe jij terug? Laat je moeder zien dat je haar waardeert en wordt volwassen!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Boxers moeten van mijn moeder ook in een andere wasmand. Staan bakken in de badkamer maar ik vergeet het best vaak en dan liggen ze op m’n slaapkamer.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Heel bekend,thuis, sinds een tijd ben ik uitwonend, moesten wij onze was zelf naar de wasmachine brengen. Maar soms bleef er iets op de kamer achter. In de badkamer staan er al tijd een paar mandjes waar het in kan,dus is het een kleine moeite. Na het wassen en drogen ,moesten wij onze eigen was weer sorteren,want mams weet niet van wie die bepaalde boxer of jeans is

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten