Skip to content
11 reacties
1594 weergaves

Wat is jouw fetish?

Hey gasten, wat is jullie fetish? Zou je deze vragen willen beantwoorden? 1) Wat is jouw fetish? 2) Hoe uit het zich? 3) Ben je er blij mee? 4) Ben je er in het dagelijks leven open over? Bij mij: 1) Ik geil op merk onderbroeken, kan verschillende merken zijn. 2) ik zoek afbeeldingen op van gasten met hun broek laag en ruk daar op. 3) niet zo zeer, zit mij wel eens in de weg. Weet wel dat vrienden hier ook op goed gaan dus dat stelt me gerust. 4) Totaal niet, maar als ik gedronken heb en ik ben met vrienden hebben we het wel eens over welke onderbroeken lekker zitten enz.

19 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Zweetvoeten van meiden.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kick op mannen en vrouwen met piercings en tattoo's. Ook vind ik oorbellen bij jongens erg geil. Verder kick ik op sportswear, leren broeken bij jongens en glimmende jacks met bontkraag.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • 1.Gasten in vieze werkkleding en laarzen vind ik super geil. 2.Mijn collega’s lopen zo rond en regelmatig draag ik hun laarzen en ik zoek ook plaatjes op. 3.Het hoort bij mij en maakt wie ik ben. 4.Onder goede vrienden praten we wel over dit soort dingen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Blote voeten van jongens en mannen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • gho ik weet het niet, mijn top 3:

    3. ik zie graag ouderwetse zwembroeken, van die kleine strakke zodat je de penis duidelijk kan zien liggen, of traingingsbroeken

    2. ik zou graag eens een tong draaien met een jongen die een tongpiercing heeft of een beugel (blokjes)

    1. en mijn absolute nr 1, een nauwe penis vind ik het geilste wat er bestaat, als die zich dan aftrekken zie je de eikel niet, en is super vet om te zien, als die dan klaarkomen, man dit is geld waard, aangezien hun vel in de weg zit kunnen ze dus ook niet spuiten, en dan loopt het er uit, over die vingers, het buikje op in een dikke brij, man dit is zo vet.

    maar bij dit alles weet ik niet of dit echt een fetish is, ofdat ik dit gewoon geil vind, ik denk gewoon geil maar geen echte fetish denkik?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @J18 Je hebt ook er een discord van, weet alleen niet of ik een link mag delen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier @J18, ja jij zoekt wat anders natuurlijk, maar ik google gw op merk naam van de boxers. En dan lang genoeg door zoeken tot dat je iets geils hebt gevonden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik geil op boxershorts. Ik kijk altijd in de kleedkamer met voetbal wat mijn maten aan hebben. Ik heb ook wel is een boxer meegenomen uit de kleedkamer.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ik heb ook een fetisj voor onderbroeken 1) Wat is jouw fetish? Onderbroeken 2) Hoe uit het zich? Opgewonden raken als ik anderen in onderbroek zie of als ze hun broek laag dragen 3) Ben je er blij mee? Ja vind het wel prima, soms bang dat mensen dat raar vinden ofzo. 4) Ben je er in het dagelijks leven open over? Nee niet echt

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey, ik geil op grijze Nike tech joggingsbroeken. Als ik daar iemand in zie lopen word ik zo geil. ik draag ze zelf wel vaak ook. Vind het wel lekker maar hoop ooit guys te ontmoeten waar ik het mee kan delen.. Waar haal jij bijvoorbeeld die afbeeldingen vandaan ts?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou, fijn dat we dat weten Alleen de zin er van ontgaat me volledig.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten