Skip to content
11 reacties
844 weergaves

Onverwachte date met vriendin van mijn zus en nu heel onzeker

Komt door Corona, omdat er niets meer open is om met groep naartoe tegaan. Mijn zus is bij haar nieuwe vriend en haar vriendin wilde langskomen dus ik knal er uit dat ze wel bij mij langs kon komen. Ok hoe laat zei ze toen en nu ben ik bang dat ik te hard van stapel ga lopen en ook veel te snel een stijve krijg. Ik vind haar heel erg leuk en zij mij misschien ook. Bij het omkleden op het strand zei ze ineens dat ik een lekker kontje had. We hebben dus alles van elkaar al een paar keer kort gezien. Ik ken ook haar interesses wel en omgekeerd, dus praten gaat wel. Pa heeft wijn staan en hapjes in de koelkast hier boven, maar dan.....misschien ga ik te snel, maar mogelijk stel ik haar teleur als ik niets probeer. Iemand met tips dus graag.

17 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Ja twee verhalen met een happy end, komt helaas nu ff te weinig voor, hopelijk voor TS heeft ze niet alleen aan zijn lekkere kontje gezeten maar had ze ook aandacht voor de rest.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Yep heel mooi verhaal van M18. Soortvan urban sprookje. Bevestigt ook mijn overtuiging dat bij ons net als bij de dieren het de wijfjes zijn die hun mannetje uitkiezen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 18....En heeft die jongen net als TS van de zenuwen ook in zijn broek gepist toen hij begreep dat hij met jou naar bed moest?.....mooi verhaal hoor

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja TS, voor jullie toch wennen. Zelfde omgeving nog steeds broer van en vriendin van, maar nu ook van elkaar.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik trok een kleine 2 jaar geleden mijn vriend achter de vuilnisauto vandaan. Zag hem met ontbloot bovenlichaam stoeien met een papiercontainer en dacht: wat een spetter, daar moet ik kennis mee maken. Snel een praatje mee gemaakt en nog geen 5 minuten later zaten we bij zijn klant (lunchroom) aan de koffie. 14 dagen later is hij bij mij thuis ingetrokken en niet meer weggegaan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier TS, jullie hebben allemaal gelijk hoor. Ik had niet gedacht dat ze direkt op mij nogal brutale voorstel in zou gaan en wist me geen raad hoe verder. Ook mijn zus gaf geen raad en vond het heel leuk maar wilde er buiten blijven. We kunnen heel goed met elkaar praten en leuke heel persoonlijke opmerkingen tegen elkaar maken, maar lichamelijk ging het niet verder dan zoenen op de wang en ze zat wel eens plagerig aan mijn billen en knieen. Toen ze zaterdag kwam zat ze gelijk aan me en fluisterde «  jij gaat er aan vanavond » Toen was het duidelijk hoever we zouden gaan.
    Maar goed hier en tegen mijn zus zeg ik eerlijk dat ik even eerder van de zenuwen zowat in mijn broek zeek. Toen we dat gisteren bespraken had zij er ook mee gezeten hoe ze het de goeie draai moest geven.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik dit alles zo lees, snap ik echt niet wrm je nog aarzelt om je move te maken. Jij hebt er zin in, zij ziet jou duidelijk zitten en je pa is ook cool want die heeft de wijn en de hapjes voor jullie romantische avond /nacht al klaar gezet. Echt TS, wat heb jij nog meer nodig om in actie te komen? Moeten wij je handje komen vasthouden??

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb je toen wel s een stijve van haar gekregen?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat het voor jou een beetje te snel gaat en zo te lezen niet voor haar.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weer....ik ben toch zo benieuwd of ze vanmorgen een beschuitje van je op bed heeft gekregen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hihi, als zij toch zegt lekker kontje terwijl jullie in je blootje staan bedoelt ze toch niet alleen de achterkant. Ze kan toch niet zeggen lekkere piemel met je zus en iedereen er bij. Dit was al heel ver en waarschijnlijkin de zomer. Laat haar niet langer wachten. Gewoon eerllijk zijn ook over je onzekerheid en dan ja het bed in.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten