Skip to content
14 reacties
1240 weergaves

Hoe komen jullie aan je vriendin

Hallo
Ik vraag mij af hoe jullie aan je vriendin komen? Meestal als ik een meisje wil sturen skipt ze me of is er nooit iets meer dan vriendschap. Ik heb ook nog nooit een vriendin gehad en voel me er erg onzeker over. Ik denk zelfs dat ik nooit een vriendin ga hebben... Ligt het mss aan mn uiterlijk? Ik ben 1m77 groot en weeg 80kg. (Ik heb ook een buikje) Ik heb veel interesse in de landbouw en we hebben ook een landbouwbedrijf.

Alvast bedankt voor jullie reacties

17 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Er zijn vast uitgaans gelegenheden bij jouw in de buurt. Nu met corona zit alles dicht. Maar ga eens met wat vrienden daar naar toe. Er zit vast wel iemand tussen die jouw ook leuk vindt

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Fittboy zijn hahah :)

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn huidige vriendin heb ik ontmoet bij een optreden. Ik ben zanger van een bandje en we traden voor Corona veel op. Ik was tijdens het optreden altijd lekker aan het flirten met meiden in het publiek. Dat leidde na afloop vaak tot een one-night-stand of scharrel. Maar dit meisje was zo leuk dat het na de eerste keer veel meer is geworden.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin kom bij de Action vandaan. En dat is geen grap. Zij werkt daar op zaterdag en ik had schrijfblokken nodig. We zijn aan de praat geraakt en ik was gelijk verkocht.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat klinkt gezellig, joh, naar kopjes koffie en gebak bij het acht uur journaal. Ikzelf sta te popelen om weer te vertrekken Afgelopen week zwaaide ik een goede kennis uit die voor de feestdagen naar zijn familie in Polen vertrok: OERBOSSEN, er staan nog oerbossen in het zuiden van Polen! Dat moet ik zien voordat ze worden gekapt, en/of afsterven door de hittestress. De reis voert ditmaal naar het Oosten, wellicht door in Siberie, oversteken naar Alaska en dan zuidwaarts.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb mijn vriend (4 jaar ouder dan ik) in de zomer van 2019 achter de vuilniswagen vandaan gehaald. Die was met ontbloot bovenlichaam aan het stoeien met een huisvuilcontainer. 5 minuten later zaten we bij zijn klant (lunchroom) aan de koffie. En 17 dagen later is hij bij mij op de zolderkamer van het ouderlijk huis komen wonen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Trouwen? Zijn jullie nu helemaal betoeterd! Kijk naar jullie zelf: pas begin 20 en jullie zijn al met lijf en leden gebonden aan huwelijkse verplichtingen, kindergeschrei en hypotheekrenteaftrek. Nee, nee, jongeman van 17, mijn advies is: geniet van je vrijheid, speel, maak plezier, flirt, zoen, friemel en knuffel, maar schuif het vinden van de 'ware' nog even op de lange baan. Ga fijn reizen, heel Europa ligt aan je voeten. Leer andere culturen kennen, verdiep je in andere landbouwmethoden (van olijven- en druiventeelt tot bosbouw, van mistletoe plukken, paddenstoelen zoeken tot de truffeljacht), spreek vreemde talen, ontmoet vreemde snuiters (m/v) van alle leeftijden, en dat meisje vinden .... Zij vindt jou.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat heb je niet in de hand. Toeval. Right time, right place, right person. Inmiddels ruim drie jaar samen en zoontje van bijna 2. Lente 2021 trouwen we. Met een gigantisch feest in Grappenhaus-style. Jullie zijn allemaal uitgenodigd bij deze.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Kwam mijn meisje (nu 5 maanden mijn vrouw) tegen in het tuincentrum waar ik toen werkte. Ze vroeg aan mij waar ze iets kon vinden en 14 dagen later werkte zij daar ook. We raakten aan de praat en al snel daarna seksen. Op de dag af 3 jaar na de eerste ontmoeting zijn we getrouwd.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @J16. Ts hier. Merci voor de reactie. Ik zat vroeger, tot vorig jaar ook in een zwemclub. Had daar ook een crush op iemand. Wij werden uiteindelijk heel close. Maar jammer dat haar "bevestiging" nie kwam. Wij konden over alles praten en schaamden ons nergens voor. Maar helaas is ons contact een beetje verwaterd geweest en is t nooit meer tzelfde geweest.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen idee, dat is vanzelf gekomen. Toen ik nog 14 was was er in de zwemvereniging een meisje van 15 dat perse met mij wou, maar ik niet met haar. Mijn meisje nu is ook van in de zwemvereniging. We vonden elkaar leuk en meer en meer met elkaar gepraat en samen een stukske fietsen naar huis en nu zijn we liefjes van elkaar. Niks speciaal voor gedaan. En ik ben klein voor mijn leeftijd en ik doe klusjes op een boerderij wat ik heel erg graag doe, dus dat heeft er allemaal niks mee te maken denk ik.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het zal zeker niet aan je uiterlijk liggen, iedereen zal iemand tegen komen waar diegene gelukkig mee is. Alleen heb jij simpelweg diegene nog niet gevonden. Heb je geen vriendengroep waarmee je uit kan gaan? (Niet op dit moment natuurlijk), of gewoon meiden in je vriendengroep? Laat maar weten

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo dacht ik ook op jouw leeftijd. Dat ik nooit een vriendin zou krijgen. En ik was toen zelfs superdun. Inmiddels ook een (bier)buikje en al een paar maanden een superleuke vriendin. Ze vind mn buikje juist wel lekker, ligt ze lekker zacht. Ik kwam haar tegen op een feestje van gemeenschappelijke vrienden en het klikte gewoon gelijk. Ik heb daarvoor ook zo veel geprobeerd met andere meisjes die me altijd afwezen. Maar op een dag kom je gewoon de ware tegen. Wees tot die tijd gewoon lekker jezelf. Meisjes vallen veel meer op jongens die gewoon zichzelf voor zijn en zich niet anders voordoen dan dat ze op uiterlijk vallen!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb me vriendin al weer 6 jaar geleden ontmoet, ik was op me vaders werk en zei was er ook. Wij waren de enige 2 kinderen dus gingen we samen dingen doen, nadat we elkaar een paar keer hadden gezien vroeg ze mij verkering en zo is het gegaan. Ik denk dat het niet aan jou uiterlijk of zo licht misschien ben je simpelweg gewoon niet de ware tegengekomen.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten