Skip to content
9 reacties
1086 weergaves

Eerste vriendin en orale sex

Ik heb mijn eerste echte vriendin waar ik nu sex mee heb. We zijn nu n beetje aan het uitvinden wat we lekker vinden. Ik heb haar n keer gebeft maar ik vind dat gewoon niet fijn om te doen. Ben ik de enige of hebben meer jongens dat?

19 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • @andere J19. Helemaal mee eens. Je stijve inbrengen en ejaculeren, dat lukt zelfs de grootste kluns. Maar een meisje tot zelfs voor haar nieuwe en ongekende hoogtepunten beffen pas als je dat kan, mag je jezelf een goede minnaar noemen. Dan pas ben je een bedkunstenaar.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • beffen is juist iets wat ik graag doe . echt zo intiem als ik mijn vriendin zo mag verwennen , vind het juist lekker . het voelt ook zo fijn als ik haar naar het hoogtepunt likt . dan gaat heel haar lichaam schudden en laat ik har hemels genieten. dan voel ik mij echt een man . een echte man laat zijn vriendin klaarkomen en haar genot gaat boven je eigen genot.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey J16, wat zeg je nou? Zo'n poesje is toch het mooiste en opwindendste wat er bestaat? Hoe dat in mekaar zit? Daar heeft de Schepper goed over nagedacht hoor. En wat je er allemaal kan mee doen? Er bestaan geen 2 dezelfde. Altijd weer een ontdekking. En dan de smaak? Pittig en zilt. Het proeft net of je een slok zeewater binnen krijgt. Maar je bent nog jong en je mening gaat zeker nog veranderen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Beffen is ook gewoon echt goor, het stinkt, is slijmerig, allemaal rare plooien, flappen, enzo.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik zo de reacties lees dan vindt men dat de jongen niet moet zeuren en gewoon doen wat het meisje wil. Hoe is dat andersom? Als de jongen gepijpt wil worden moet het meisje dat dan ook gewoon doen of mag ze nee zeggen?
    In een filmpje zag ik eens dat een jongen die zijn partner tussen de billen likte daar eerst een stuk clingfolie uit de keuken tussen had geduwd. Aan de reactie van de jongen die verwend werd was te merken dat hij het nog steeds heel plezierig vond. Misschien is dat een oplossing?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • aan de TS; waarom vindt jij beffen niet fijn om te doen? En ook; ben je je bewust dat je beffen niet alleen doet omdat JIJ dat fijn vindt, maar dat je vriendin het wellicht (en vaak is dat zo) gewoon heerlijk vindt? Je onthoudt haar dus het ultieme gevoel als je het niet doet. Praat daar samen over en hou rekening met elkaars gevoelens en wensen anders is seks eenrichtingsverkeer.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet altijd bedenken dat je het doet voor haar genot en minder voor het jouwe. Er is geen enkel andere manier om een meisje/vrouw zo intens te doen genieten. Dat overtreft vele malen vingeren en neuken. Soms komen ze zo heftig klaar dat het lijkt of ze het niet gaan overleven. Het enige wat mij nog steeds verrast is als ze overvloedig gaan squirten. Dat moet je er dan even bij nemen maar het bewijst dat je goed bezig bent. En ze geven jou er zoveel voor terug als ze tevreden zijn. Focus daar dan op wanneer het even wat minder smakelijk proeft.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb gehoord van anderen dat er jongens zijn die het beffen niet leuk vinden. Ikzelf ben er gek op. Maar ik heb ook een meisje gehad dat het niet toeliet, jammer.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat vind je er niet fijn aan de smaak of is ze niet geschoren.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten