Skip to content
8 reacties
1106 weergaves

Wedstrijdje plas ophouden verloren

Ik had een topic over een weddenschap met een vriendin om een halve liter cola en een halve liter bier te drinken en dan onze plas anderhalf uur op te houden. Dat topic is onvindbaar of weggehaald. Hier toch even eerlijk hoe het gistermiddag is afgelopen. Veel hadden al gezegd dat die combinatie dodelijk is voor je blaas. Het was haar broer die haar die combinatie had voorgesteld dus eigenlijk zijn wij er beiden letterlijk ingestonken. Dit is veel erger dan een liter water.

17 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik dacht al, waarom dit alles en dan komt de aap uit de mouw TS. Meiden zijn meestal wel meer volwassen dan jongens rond onze leeftijden. Niet op komen dagen was inderdaad dan geen optie voor je. GL

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier, niet alles verkeerd meisje van 19 maar het meeste wel. Je weet natuurlijk wel dat je je niet moet laten kennen en zelfs als je al heel nodig moet, moet doen of er niets aan de hand is en gewoon over dingetjes door moet blijven praten. Ik zat ook continu te denken hoe ik aan die idiotie een eind kon maken zonder daardoor een nog slechtere reputatie te krijgen. Maar het was zo duidelijk dat ze er op uit was dat ik het in mijn broek ging doen dat het haar niets uitmaakte dat ze dat ook ging doen. Een compromis was onmogelijk en ik wist dat het nutteloos was om erover te beginnen. Weglopen was nog een grotere afgang en dan zou de relatie die ik wil er zeker niet komen. We hebben er later , na gezamenlijk douchen dat wel, nog leuk over gepraat en ze was eerlijk dat ze er zo in zat.
    Ze wil ook meer met me maar niet te hard van stapel lopen en haar vrijheid houden en ze is hoewel ze ook 17 is best volwassener dan ik.
    Maar goed de grootste fout was dat ik direkt op haar uitdaging ben ingegaan en niet iets anders heb verzonnen om meer contact met haar te krijgen . Schuld van corona ook.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had het gelezen TS en dacht gelijk al dat je het moeilijk zou krijgen. Niet alleen omdat dat cola en bier idioot snel doorstromen maar ook omdat meiden meer ervaringen hebben om hun plas bij heel hoge nood lang op te houden. Jongens hangen hem er als het echt benauwd wordt wel ergens uit. Beter dat ze je lul zien dan dat je uren met natte pijpen voor lul loopt nietwaar! Het is fout gegaan toen je je hebt laten uitdagen dat heb ik bij mijn broertje ook gedaan.
    Meiden weten dat je als de nood heel hoog wordt je rustig moet blijven zitten, je blaas de ruimte moet geven en zorgen dat de druk niet teveel daar beneden komt. Ook als het vrijwel mis lijkt te gaan rustig blijven zitten, vaak trekt het nog wel even weg en als het komt hou je het ook met nerveus doen niet meer op. Ook dan gewoon blijven zitten, bij voorkeur op de grond en met je knieën omhoog dan worden alleen je kruis en je billen nat.
    Ik gok dat jij alles precies als mijn broer verkeerd hebt gedaan.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts. Was ook zo meisje 20. Die pijn en niet meer stil kunnen blijven is al erg maar als je dan gaat trillen doordat je het heel erg tegen moet houden, dan kun je het maar beter opgeven. Naakt gaan lopen vind ik trouwens ook minder beschamend.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat heb ik ook wel eens gedaan met mijn vriendin en twee jongens. Toen heb ik ook verloren, ik was de tweede die het niet meer op kon houden. We hadden gelukkig wel een opt out dat je naar de WC mocht maar dan moest je naakt terugkomen.
    Dat heb ik gedaan, want mijn broek volplassen.....nou nee en bovendien dat gevoel als je het niet meer gaat houden is heel pijnlijk en vervelend. Ik ging helemaal trillen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts.@J19. Zoals je uit mijn tekst had kunnen begrijpen is dit topic alleen bedoeld voor mensen die reageerden op mijn topic van een paar dagen geleden dat ineens weg was. Als je daar niet was is het duidelijk niet voor jou bedoeld. Namens wie spreek je nog meer als je jezelf ons noemt?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom vertel je ons dit?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik dacht al dat dat heel moeilijk zou worden TS. De cafeïne in de cola doet net als de alcohol je nieren harder pompen en door die alcohol en de koolzuur kann je het ook nog minder goed ophouden. Ik hoop eigenlijk een beetje voor je dat je er geen te vervelende ervaring met dat meisje aan over hebt gehouden.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten