Skip to content
18 reacties
7739 weergaves

Hangballen

Hey ik heb nogal een grote hangende balzak maar het zit eig de hele tijd in de weg. Hoewel ik het er wel mannelijk en stoer vind uitzien vind ik het niet echt aangenaam zitten. Mijn boxers zitten altijd heel strak en helemaal vol daardoor zweet ik er erg en mijn penis wordt ook aan de kant geduwd omdat die geen ruimte heeft en dat zit best vervelend. Heeft iemand dit ook of weet iem hoe je dit kan oplossen.

14 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • De ene keer hangen ze echt en de andere keer zijn ze opgetrokken

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Er zijn nu eenmaal hangballen, hangzakken, zaklopers en ik hoorde ook wel van een luchtbal(lon). Uiteindelijk moet je het boeltje goed verzorgen en komen we uit bij de zakkenwassers.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee heb ik geen last van mijn ballen zitten altijd strak onder mn piemel

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook een grote zak, een echte lange hangzak (bijna 17 cm) met onder in de zak 2 grote kloten, elke kloot ongeveer zo groot als een ei. Echte grote hangkloten dus. Mijn linkerkloot hangt iets lager dan mijn rechterkloot. Ik ben hier als jongen heel blij mee, omdat ik dit stoer en mannelijk vind. Ik ben linksdragend, zodat in mijn jeans mijn zak zich goed zichtbaar aftekent. Dat vind ik als jongen het prettigst om te dragen, want anders voelt het net alsof mijn kloten steeds omhoog gedrukt worden. Wat onderbroek betreft draag ik een slip van Comfyballs, echt heerlijk om te dragen, zeker als je als jongen zoals ik een grote zak hebt. Deze vrij elastische slips geven veel ruimte aan je zak en het voelt net alsof je kloten de hele tijd door een zachte hand licht worden ondersteund. Echt perfect en dit zou ik de andere jongens met een grote zak zeker aanraden.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen uit me voetbalteam heeft echt grote hangballen, wel geil gezicht en echt mannelijk

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Oja, natuurlijk. Ik zie me zo al door de Kalverstraat lopen met een touwtje uit mijn gulp met een pak Campina aan. Hoe dom van me dat ik hier niet eerder aan dacht.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • @17jaar indien je dit toch wilt dat je zo'n hangzak wilt , kan je gewoon iets aan hangen zoals pak melk of zo cockringen eraan plaatsen , alles kan na tijd gaan ze wel hangen     en dat is lekker

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @Jongen17: Als je echt hangballen wilt, koop een zg. "Ballstretcher". Dat is een gewicht dat je om je ballen doet, en daarvan worden ze langer.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook een laag hangende balzak en dikke ballen, dus ik ken dat probleem. De beste oplossing was voor mij "Freeballing", dus helemaal zonder ondergoed in je broek. Dan zweet je ook niet zo veel. Enig nadeel is dat je mijn dikke blote eikel (ben besneden) duidelijk in mijn jeans kan herkennen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey jongen 22 wat heb je dan gedaan om hangballen te krijgen?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • haha jongens met hangballen zich echte boys echte bulls dus- velen maken ze langer voor de sex hoe ouder je wordt hoe lager ze hangen

    ik wik mijn woorden : hangzakken zijn echte stierekloten

    ik wilde ook lange balzak alles gedaan en nu lekker lang en voor een meid lekker om ermee te spelen dus

    en wij zijn toch bullies he mannen ,

    publiceer maar mod

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn zak is ook groot en hangend. En mn ballen zelf zijn best wel groot. Ik ben idd losse boxers gaan dragen. Dat zit net wat chiller omdat ze gewoon in een pijpje kunnen hangen (wel opletten met broek uitdoen als er mensen bij zijn zoals in de sportschool. Soms hangen mn ballen er aan de onderkant helemaal uit namelijk). Met fietsen rustig opstappen en niet zomaar op je zadel ploffen, anders zit ik zomaar op mn ballen. Dat is zo pijnlijk! En op een stoel of bank zit ik altijd redelijk wijdbeens. Daar heb ik een keer een opmerking van een meisje van gekregen. Dat dat niet mocht ofzo omdat ik dan mn mannelijke dominantie liet zien ofzo. Echt belachelijk. Mn benen dichter bij mekaar is gewoon echt vervelend met die ballen van mij:(

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het ene en andere boxermerk verschild nogal Heb zelf ook best inhoud,en mij bevallen ck bb en dim doorgaans het beste

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Vervelend voor je jongen, als je teelballen echt in de weg zitten zoy ik een keer naar de huisarts gaan. Die ziet genoeg ballen hoor. Succes ermee....

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ik begrijp dat het vervelend kan zijn, gelukkig heb ik daar zelf niet last al vind ik soms dat mijn balzak wel eeh strak is. Ern maat groter of wijdere boxershorts is denk ik wel eem goede ja. Suc6 ermee. Trouwens vind ik de reactie van het meisje niet gepast als de jonge er echt mee zit helpen zulke flauwe opmerkingen niet. Ook vind ik het raar dat je antwoord op een echte jongens vraag. Maarja dat is weer wat anders.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb mijn ballen ook al vaak vervloekt.. Vooral op de fiets onhandig en pijnlijk. Dom idee van de Schepper om ze uitgerekend daar te hangen. Was beter geweest op onze borst of 1 onder elke oksel ofzo. Boxers van Armani en Bjorn Borg hebben de meeste ruimte. Verder joggingbroek zonder onderbroek. En ja, leren mee leven. Het is niet anders.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien losse boxers kopen?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat je je best kan laten castreren, ballen eraf.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten