Skip to content
8 reacties
2796 weergaves

Wat deden jullie vroeger?

Hey... ik zit dus de laatste tijd te denken wat ik allemaal op de basisschool deed kwa sexuele dingen. Maar toen wist ik natuurlijk niet wat sex en sperma Enz allemaal waren. “Mwg ik jou piemel zien? Ja maar ook als ik die van jou mag zien” en “mag ik mijn piemel tussen jouw billen doen?” En “ mag ik hem voelen?” als ik daar nu aan denk vond ik het graag echt leuke ervaringen.. maar ik ben benieuwd of jullie dit ook deden en zo ja wat dan? Ben best nieuwsgierig naar wat jullie deden toen je op de basisschool zat.

17 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik had een vriend die ik wel eens bloot had gezien omdat we met zwemmen samen in een hokje gingen omdat het zo druk was, maar daar heb ik verder niks mee gedaan. Met een andere vriend ging het wat verder. Het begon met alleen kijken en zelf onze voorhuid terugschuiven. Later gingen we ook aan elkaars ballen voelen en elkaars voorhuid terugschuiven. Op een gegeven moment was het elke keer dat we samen waren dat we onze piemel uit onze broek haalde. Toen we wat ouder waren deden we ook wel eens samen elkaar of onszelf aftrekken

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • ik was snel rijp, toen ik 9 jaar was trok ik mij al af...
    en op mijn 10/11 had ik al interesse in jongens, ik keek enorm uit naar de les lichamelijke opvoeding, en dan hoopte ik dat ik op de bank mocht zitten, meestal moesten we met een aantal vrienden op de bank... dusja af en toe werd er wel eens aan de piemel in de broek gevoeld... toen ik 11 was kregen we seksuele opvoeding, en na de les samen met een vriend in de toiletten hem stijf maken, toen ik 12 was heb ik een jongen van 10 gepijpt, alle gepijpt... ik wist toen nog niet wat het was, en wat ik aan het doen was, gewoon zijn piemel in mijn mond en terug uit, misschien 10 sec ofzo

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Met een klein clubje piemels voelen, kijken, vergelijken, doktertje spelen met zuigen als therapie haha. We waren 10,11 jaar ofzo. Met 1 jongen was ik closer, hij kwam ook wel eens logeren en ging mee op vakanties. Met hem ook wel samen rukken, ook bij elkaar tot we 13 waren ongeveer.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb verschillende dingen gedaan met jongens. Piemel laten zien, eigen voorhuid terugtrekken, elkaars voorhuid terugtrekken, elkaar uitkleden, elkaars ballen voelen. Heb dit met verschillende jongens gedaan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • In het zesde leerjaar, tijdens een sportkamp in de Paasvakantie, op onze slaapkamer wel elkaars piemel vergeleken en zien wie het eerste stijf werd. Ook elkaar omarmen en onze buiken tegen elkaar gewreven tot we allebei stijf waren en dan elkaars velletje op en neer schuiven.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • In de kleuterklas hebben we met mn alle op de wc's onze stijve piemeltjes aan elkaar laten zien en heb ik een meisje gevingerd?? Ze liet altijd haar kutje zien en ik mocht daar dan mee "spelen". Als ik daarop terug kijk kom ik tot besef dat ik iemand gevingerd heb toen ik 5 jaar was....

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was op de kleuterschool al een kleine exhibitionist: heb onder het tafeltje mijn stijve pikkie uit mijn korte broekje gehaald, en mijn maatjes laten zien.
    Op de basisschool natuurlijk met andere jongens elkaar onze stijve pikken en kont laten zien, en laten voelen, en onze voorhuid naar beneden getrokken (was toen jammergenoeg nog niet besneden). Had een joodje en twee amerikaanse jongens in mijn klas die wel besneden waren. Met het joodje heb ik ook "gespeeld", de amerikaantjes waren er te preuts voor (heb ze alleen maar naakt bij het omkleden in het zwembad gezien).
    Op die leeftijd heb ik mijn stijve pik ook nog wel aan een paar meisjes laten zien, en laten voelen, en vond het heerlijk als ze mijn voorhuid naar beneden trokken en mijn blote eikel streelden.
    Toen ik op mijn 11de geleerd had af te trekken, heb ik dat natuurlijk ook met andere jongetjes gedaan, maar alleen de oudere hebben daarbij een orgasme gekregen.
    Had een 5 jaar oudere buurjongen van tegenover, en met hem heb ik regelmatig afgetrokken, en hij had natuurlijk al een grote pik en schaamhaar, en heeft gespoten. En als zijn neefje op bezoek was (iets jonger, nog onbehaard) heb ik voor hun alleen afgetrokken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Altijd op scholen gezeten met ruige binken die voor 1000% hetero waren. Altijd bezig met de 3 V's : Voetbal, Vrouwen en Vechten. Alleen al de vraag " Mag ik jouw piemel zien?" zou iemand een bloedneus opgeleverd hebben.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten