Skip to content
10 reacties
1011 weergaves

Logeren

Hoi, Binnenkort ga ik logeren bij een maat van me. Eerst biertjes drinken en dan blijf ik slapen. Hij woont namelijk op zich zelf(met een huisgenote). Nu heb ik nog nooit iemand anders z'n penis gezien en ook niemand anders mijn zaakje.. 1. Is het raar als ik begin over m'n zaakje? Sturend dat ik hem wil zien en hij mij ziet? 2. Is het raar als ik me voor het slapen gaan omkleed en even een andere boxer aan doe? En dus even naakt ben en "onopvallend' me even laat zien? 3. Is het raar als ik vraag of m'n maat problemen mee heeft dat ik naakt slaap? 4. Is het raar om over schaamhaar te beginnen? Vragen hoe hij het heeft en doet enz.? Jullie ervaringen met onschuldig naakt zijn/zien met vrienden? Lees graag jullie ervaringen en meningen! Thnx!

22 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Lol precies @j19 hierboven me. Logeren haha

    Maar om ontopic te blijven, al die vragen enzo zijn wel raar en zou ik niet stellen. Natuurlijk is het wel iets waar vrienden over kunnen praten maar als je dat zo gaat vragen...
    Maar je kunt je wel omkleden met hem erbij dat is niet raar ofzo hoor. Moet kunnen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent 22 en je gaat 'logeren'? Dat deed ik toen ik 5 was, hele happening. Nu crash ik wel eens bij maten als het te laat geworden is, maar dat wordt niet dagen vantevoren afgesproken ofzo. Beetje weird allemaal. Net als de vragen die je al vantevoren bedacht hebt... ben je niet stiekem gay ofzo?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Wel gym gehad met school maar er werd niet gedoucht en er was geen bloot. Later heb ik ook niet op een sport gezeten. Ben dus gwn wat benieuwd hoe een ander er uit ziet. En nee ben niet uit op seks en heb er ook geen waan Ideen over ofzo. Gwn benieuwd hoe hij reageert en mijn lichaam. Ook was(ben) ik benieuwd naar jullie reacties, dank daarvoor.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Uuummm even dit je bent 22 en op school nooit gym gehad of zo???

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Jonge 17 hier je kunt wel praten over seks maar of hij er daar hellemaal op ik wilt gaan moet je zien aan de hand van hoe hij gedraagt

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Even een schone boxer aantrekken en daardoor een seconde naakt zijn kan natuurlijk gewoon. De rest van de vragen is raar ja. Als ik je maat was en je stelde deze vragen zou ik je nooit meer uitnodigen..

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • gwn een beetje peilen... Probeer het zou ik zeggen. Maar niet te overduidelijk

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kunt gewoon zeggen dat je altijd naakt slaapt, en vragen of het hem iets uitmaakt. Als je je schaamhaar afgeschoren hebt kun je het hem bv. laten zien en zeggen dat je dat mooier en/of lekkerder vind, en vragen wat hij ervan vind en of hij ook geschoren is. Van het ene komt het andere, en als jullie beiden een paar biertjes op hebt, zijn je beide ontspant en ongeremder.
    Ik heb ook vaker bij maatjes gelogeerd, en geen eentje had er wat tegen dat ik naakt sliep. Een paar sliepen ook naakt, andere liever in hun boxer. Natuurlijk hebben ze ´s morgens mijn stijve gezien (heb me daar helemaal niet voor geschaamd), en zij hadden natuurlijk ook een stijve. Af en toe dan wel even met elkaar afgetrokken, en de ene of andere lekker gepijpt.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een keer met een vriendin en een vriend gelogeerd en gezwommen. We waren toen een jaar of 13 alle drie. Maar die jongen schaamde zich totaal niet om zich met ons er bij om te kleden. Best stoer eigenlijk vind ik als er twee meiden bij zijn. We konden gewoon zijn piemeltje zien. Zijn piemeltje was behoorlijk klein. En daar heb ik met mijn vriendin ook nog wel over gelachen zonder dat hij er bij was. Hij sliep ook naakt. En snachts hebben we toen de deken nog van hem af gedaan heel zachtjes zodat hij niet wakker werd. Toen hebben we nog foto's gemaakt van zijn zaakje, haha, super schattig dat kleine piemeltje.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dude je bent 22..... beetje raar dit

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten