Skip to content
9 reacties
1170 weergaves

Sexs speeltjes in huis

Hallo, welke huis tuin en keuken dingen kan ik gebruiken om te mastruberen?

14 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Hey, ik heb de tandenborstel geprobeerd en wat is dat lekker! Bedankt voor de tip!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Een sappige grote sinaasappel wat uithollen, daar je pik in, smaakt je sperma gelijk lekker fruitig. Je zak afbinden voelt ook lekker. Onder de douche jezelf aftrekken terwijl je met zeepgladde vingers je anus opent en je prostaat betast is heerlijk. Glijmiddelen op je pik, olie uit de keuken, is ook lekker.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kan ook een fleshlight aanschaffen, of een normale pocket pussy zoals het heet. Het geeft bij mij een best intens orgasme en het is voor mij ook heel anders dan masturberen. Je kan ze op verschillende seks-websites kijken en anoniem bestellen, bezorgen ect. Je hebt ze geloof ik al vanaf €10,-. Wel zou ik als je ze er over denkt om er één te kopen, hem goed onderhouden. Maar dat kan je zo opzoeken hoe je dat het beste kan doen. Hoop dat je er wat aan hebt!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik laat me wel eens afzuigen door mijn kruimeldief.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet het eerlijk gezegd ook niet maar ben wel benieuwd. Vind het wel lekker om een douchekop onder mn ballen te houden, echt instant erectie.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je een "losse" douchekop in de badkamer hebt is het erg prettig om de straal water op je piemel en ballen te richten. dit voelt erg prettig!

    En je zou eens kunnen proberen om een elektrische tandenborstel (als je die hebt) tegen je piemel aan te houden (wel een oude borstel gebruiken!)
    Masturberen met een handschoen aan is ook eens wat anders.. eventueel een glijmiddel of bodylotion oid gebruiken is ook leuk :)

    Succes en laat even weten of je iets uitgeprobeerd hebt !

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • elektrische tandenborstel misschien? trilt wel lekker. zou wel borsteltje eraf halen en condoom erom doen. of super goed schoonmaken haha.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Los van de spelfout goeie vraag eigenlijk. Ik weet het niet! Meiden kunnen een wortel, komkommer, dildo of de douchekop gebruiken om zichzelf te verwennen (groenten best te voorzien van een condoom voor alle veiligheid). Maar voor jongens is er bitter weinig vrees ik.

    Dus ja, ik zou het ook wel willen weten, ben benieuwd!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • dan moet je eerst maar eens uitleggen wat mastruberen is.......

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten