Skip to content
3 reacties
605 weergaves

gay en niet out

hey guys,ik ben dus gay maar niet out
heb ook nog nooit wat gedaan met een boy
zou wel eens willen maar omdat ik niet out ben durf ik niet echt
je weet maar nooit
iemand een idee om een fwb te vinden zonder out te komen

19 jaar
4 jaren geleden

3 Reacties

  • Beste TS, Waar gaat het jou om? Wil jij alleen maar seks en voor de rest van je leven een stiekeme homo blijven? Dan is Grindr inderdaad een middel om contact te krijgen, maar zoals J19 hier boven al zegt, je weet nooit wie je tegen het lijf loopt en wat je gaat ervaren.
    Op GBT staat een filmpje van een jongen van 15 die ook op zoek is naar seksuele avontuurtjes. Hij gebruikt Grindr en ontmoet een man die hij pijpt in de auto. Hij zegt dat hij 18 is, maar de man krijgt argwaan en stuurt hem weg. Hij stalkt de man, vindt met Grindr zijn huis en weet binnen te komen. In tegenstelling tot de realiteit wil de man niets van hem weten omdat hij te jong is en stuurt hem weg.
    Je kunt daar zien hoe het werkt met Grindr. Het is een Nederlandse film en hij heet : Tommy teen 18. Met de zoekfunctie van GBT vind je hem gemakkelijk.

    Als met Grindr begint dan zul je mannen ontmoeten die seks met je willen. Jij bent jong, onervaren, dus jij zult moeten doen wat zij willen. Je moet ze pijpen en je wordt geneukt. Als dat is wat je wilt, ga je gang. Misschien introduceren ze je wel in het homocircuit en dan is het elke week feest.
    Bedenk wel, vooral als je het met meerdere partners doet die je niet kent, dan zul je gegarandeerd iets oplopen. Regelmatig naar de GGD dus om je te laten testen, misschien behandelingen, misschien continu medicijnen slikken.

    Je kan er ook ervoor kiezen om een beetje flink te zijn en uit de kast te komen. Dan kom je misschien op een dag een leuke jongen tegen die zegt: "Ik hou van je". Dan heb je een vriend, een partner, bij wie jij jezelf kan zijn, bij wie vriendschap, liefde, warmte en de rest kan vinden.
    Misschien ben je bang vrienden te verliezen, problemen thuis te krijgen, problemen op je werk of op school, maar als ze echt om je geven dan laten ze je niet vallen en wie dat wel doet is jouw vriendschap niet waard.

    Denk er eens over na. Ik gun je een gelukkig leven met liefde en vriendschap, maar als het je alleen maar om de seks gaat, ook goed, niet mijn probleem verder. Bedenk, je kan zonder seks maar niet zonder liefde.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was 18 en ook niet out. Ik zit op voetbal en fitness. Er kwam een nieuwe jongen op de sportschool en ik vond hem gewoon erg leuk. Ben met hem aan de praat geraakt en een beetje samen gaan sporten. Ik merkte dat hij mij buiten de sportschool ook steeds vaker opzocht. Kreeg veel whatsapp berichten. Een keer samen afgesproken toen mijn ouders op vakantie waren. Is nog steeds mijn vriend nu. Ik ben na een paar maanden out gegaan bij mijn ouders. Dus gewoon om je heen kijken en contact maken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • op grindr kun je dat wel stiekem doen. Niet de meest gezonde app tho

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten