Skip to content
16 reacties
1675 weergaves

borsthaar

eyy wat vinden jullie van borsthaar vind het zelf wel lekker en heb ook een beetje vooral bij me tepels
en een buiksnor?

17 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik heb geen haar op borst of buik en vind dat prima zo. Baard, snor, haar op armen en benen en oksels: niks daarvan heb ik en eigenlijk wil ik dat echt ook niet krijgen. Helemaal glad vind ik het mooiste. Een klein beetje schaamhaar wel, maar dat scheer ik volledig weg. Alles helemaal glad. Mijn beste vriend (ook 16) is wel hariger en zegt dat hij dat prima vind. Ik denk wel dat iedereen tevreden wordt met wat hij heeft? Moest ik het wel hebben, dan kan het goed zijn dat ik dat wel schoon vond? Mijn broertje van 15 is hetzelfde als ik, en als ik dan zo vergelijk tussen mijn broertje en mijn beste vriend, dan vind ik mijn broertje toch echt wel heel veel schoner om naar te kijken, en dat niet alleen omdat hij mijn broertje is. Mijn beste vriend zegt dan weer dat ik er zonder iets uitzie als een jongetje, in plaats van een bijna volwassen tiener, zoals hij zichzelf ziet. Nu ja, ik zie het het liefste helemaal glad, ik ben de natuur ongelooflijk dankbaar dat ik ook ongelooflijk glad ben in vergelijking van anderen van mijn leeftijd, en nog beter is dat mijn liefje ook het liefst helemaal glad ziet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb nog niet zoveel haar ben ook blond duhh
    ik laat het nog staan, rond me tepel heb ik een paar haartjes
    wat vinden meiden eigenlijk van haar bij jongens
    scheren of laten staan?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @j15 dat is inderdaad een reactie van je huid. Ze zeggen dat het beter word als je vol blijft houden. Maar de bultjes en plekjes deden bij mij zo pijn met slapen, sport en deo opdoen dat ik niet meer met een mes scheer. Ik heb van het merk Remington een tondeuse gekocht speciaal voor je lichaam. Deze scheert heel kort af zonder irritatie.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Sinds kort begin ik echt veel borsthaar te krijgen. Eerst alleen in het midden en zo rond mijn tepels, maar nu op mijn hele borstkas en buik. Ik heb het wel eens geschoren net als mijn schaamhaar, maar ik werd gek van de jeuk en de bultjes.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is een kwestie van smaak, maar ik vind borsthaar zelf heel mooi en haar op je buik ook.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb niet veel borsthaar en het is blond. Ik doe er niks aan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Het voordeel (en soms ook nadeel :) ) van haar is dat het snel teruggroeit. Je kan daarmee dus experimenteren. Sinds begin dit jaar behoorlijk haargroei overal. In de zomer heb ik me borsthaar scheermes kaal gemaakt. Omdat we toen vaak naar het zwembad en strandje gingen. Nu ik op de voetbal toch niet meer mag douchen en we niet meer zwemmen heb ik na de zomer er niets meer aan gedaan. Omdat het snel groeit en het nu te erg word ga ik een tondeuse kopen en met lengtes wat te proberen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb borsthaar en buikhaar en laat het staan. In zwembad en sauna nog nooit een probleem mee gehad enkel dat de meiden naar je kijken

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb gelukkig niet zoveel, en dat beetje dat er zit haal ik er af, zeker als ik naar het zwembad of het strand ga. Dan komen m'n blokjes nog beter zichtbaar.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb zelf gelukkig (nog) geen borsthaar. Bij sommige jongens staat het wel mooi maar ik liever naar glad. Vooral als ze een sixpack hebben staat glad veel mooier.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook borsthaar, haar op mijn buik en op andere plaatsen, net als mijn vriend. We vinden het beiden super mannelijk. En het voelt ook lekker zacht!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik haal het weg is veel fijner wanneer je spiermassa hebt dus bv: buikspieren dan heeft dat een mooiere uitzicht dan met buikhaar :))

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik hou van borsthaar en laat het dus ook staan. Ik ben zelf ook wel redelijk behaard en laat mijn borsthaar + buiksnor zeker staan. Is lekker stoer en mannelijk. Iedereen doet natuurlijk met zijn lichaamshaar wat hij wilt he. Dus doe gewoon lekker waar je u goed bij voelt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ikzelf heb ook borst en buik haar, ik hang gewoon vol, ik vind het vies, vuil, en bovendien ziet het er heel volwassen, oud uit

    zelf zie ik liever jongens die dat nog niet hebben, gewoon van nature glad, omdat ze er nog te jong voor zijn, of omdat ze het nooit gaan krijgen, gewoon van nature glad vind ik het lekkerst, geschoren nee je blijft dat altijd zien dat er daar haar groeid, gewoon iemand die dat nog niet heeft is het lekkerste voor mij

    maar als je dat hebt, kan je daar natuurlijk niet aan doen, als jij het lekker vind moet je het gewoon laten staan, waar jij u het beste mee voelt

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik haal alles er af met ontharingscreme. Dan krijg je ook niet niet zo snel stoppels en is heel makkelijk. Erop smeren. Vijf minuten laten zitten en dan kun je het onder de douche met een washandje eraf vegen. Kaal vind ik mooier, dan lijk je gelijk een stuk slanker en gespierder.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook haar bij mn tepels en een dikke buiksnor. Nu begint het ook te groeien op mn hele borst. Ik vind het wel prima zo, een keer alles weggeschoren. Maar dat is zo'n klus. En daarna heb je heel snel stoppels, dat is echt lelijk. Dus ik laat het lekker groeien

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten