Skip to content
19 reacties
1328 weergaves

Is het lang geleden dat je nog iemand gezoend hebt?

Van mij is dat sedert begin maart en ik vind het nu welletjes. Ik kreun van verlangen om het te doen, maar met corona mag dat niet. En jullie?

16 jaar
3 jaren geleden

19 Reacties

  • Jammer dat je van die andere jongen niks meer hoort. Voor de jongens zijn is niet gemakkelijk inderdaad voor gewoon als ge al een vriendelijk zijt tegen iemand, in de klas bijvoorbeeld, dan denken ze al dat ge met hun wilt. Maar daar kan ik al mee om.
    Een vaderfiguur wilt broer niet. Niks wat met een vader te maken heeft. Die van ons is echt wel een hele slechte man, had niks met pech te maken want hier was alles goed. Hij heeft ons laten zitten voor een andere vrouw en ons alledrie heel erg pijn gedaan, zowel mentaal als fysiek. Dus we moeten echt niks meer van die hebben. Een grote broer zou broer wel willen hebben. We hebben een grote neef, maar daar hebben we echt niks aan. Normaal waren tante en neef hier maar met corona is dat niet doorgegaan. Voor tante vinden we dat jammer, die is echt wel tof en heel leuk (zus van mama), maar voor neef maakt ons dat niks uit.
    Zwemmen is ook gedaan door corona. Daar had broer ook wel één van de grotere jongens waar hij naar opkeek. De boer van de boerderij zien we wel nog heel veel, we mogen nog altijd daar gaan werken. Dat is echt waar een hele fijne maar te oud om echt mee te praten. Heeft wel heel veel voor mama en ons gedaan, maar dat is eerder iemand voor mama om mee te praten. Broer zijn beste vriend heeft hij ook niet meer heel veel aan, hij heeft hem zelfs nog niks gezegd van wat hij in de week beleefd heeft, omdat die dan toch maar alleen over de sex zou praten. Dus zijn we alleen nog maar met ons tweetjes.
    En als we hier iets zetten is dat inderdaad dikwijls over wat we met onze piemels doen, dat is dan ook echt wel heel fijn om te doen en hier moogt ge er over babbelen :-) .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste S, Ik vind het heel aardig dat jij dit schrijft. Zoals je zegt, ik schrijf heel wat reacties. Vaak is daar niet veel feed back op, maar daar moet het niet om gaan als je iemand wil helpen.
    Jou, je broer en nog iemand kom/kwam ik hier heel vaak tegen en dan leer je iemand wat beter kennen en ga je vriendschappelijke gevoelens krijgen.

    Dat ik veel reageer is niet omdat ik iets met het forum te maken heb. Moderators mogen niet reageren, al denk dat hun vingers wel eens jeuken. Ik doe het omdat ik van jongeren hou en vooral heb ik sympathie voor jongens en meisjes die het moeilijk hebben. Voor mij was mijn jeugd ook niet altijd leuk en dan kun je meevoelen en kun je een reactie geven waar iemand wat aan heeft. Tenminste, dat is wat ik denk. Ik reageer vooral op posts die wat te moeilijk zijn voor jonge mensen met weinig levenservaring en waarvan ik vind dat er geen goede reacties zijn waar de poster wat aan heeft.

    Er was hier bijvoorbeeld een jongen die het erg moeilijk had. Hij was ook op de jongens, net als jij, maar zijn ouders deden heel onaardig tegen hem, zijn broer had zijn eigen leven, hij had geen vrienden, en op school werd hij heel erg gepest. Hij zat heel diep in de put en lag elke dag in bed te huilen. Het raakte mij diep en ik heb toen heel veel met hem gecommuniceerd en dat heeft hem geholpen. Uiteindelijk heeft hij vrienden gevonden waarbij hij zichzelf kan zijn en hij volgt nu een opleiding waar hij erg tegen op zag, maar alles gaat nu goed.
    Nu komt hij hier niet meer en dat vind ik wel jammer want ik ben van hem gaan houden en een beetje bezorgd ben ik nog wel. Ik weet niet zeker of het leven dat hij nu heeft wel echt goed voor hem is, maar zo gaat het nu eenmaal. Soms moet je loslaten.

    Jullie zie ik hier regelmatig en dat vind ik erg leuk al gaat het wel erg vaak over wat jullie met je piemel doen. Dat soort verhalen lees ik wel en soms lach ik er om maar er op reageren doe ik niet. Alleen als het om serieuze zaken gaat zoals hier.
    Je broer is bang om zoals zijn vader te worden, ik begrijp dat wel, maar ik weet heel zeker dat het niet zo zal zijn. Jullie vader deed verkeerde dingen maar of het echt een slechte man is of dat hij gewoon pech had in zijn leven, ik weet het niet. Niet iedereen die slechte dingen doet is slecht.
    Wat ik denk is dat vooral jouw broer een vader mist. Jij wat minder omdat jouw broer voor jou die rol speelt en jou beschermt als het nodig is. Dat was eigenlijk soms te zwaar voor hem, maar hij deed het.
    Jongens hebben iemand nodig die een voorbeeld kan zijn en waar ze terecht kunnen met jongensproblemen. Jullie moeder is een geweldige vrouw, maar ze is een vrouw. en soms heeft een jongen een man nodig.

    Ik merk dat jij op een leeftijd gekomen bent dat je gaat nadenken en ik vind het heel lief van jou dat je dit geschreven hebt. Ik begrijp dat jij je af en toe wat zorgen maakt. Jouw broer is een sterke kerel, van binnen en van buiten. Hij heeft een goed karakter en ik weet zeker dat hij later een goede man voor zijn vrouw en een goede vader voor zijn kinderen zal zijn. Hij zal ook altijd een goede broer voor jou zijn zoals hij nu ook is. Jouw broer is een prima kerel. Die gaat niet raar doen.
    Dat jullie bij elkaar kruipen als hij het moeilijk heeft is heel goed. Huid-huid contact maakt zogenaamde gelukshormonen vrij. Daarom wordt je ook zo blij van vrijen. Ik wil afsluiten met wat ik al eerder zei, blijf elkaar vasthouden! Jullie zijn fijne kerels!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan jongen 22: zijt gij eigenlijk ook van de moderators? We zien u heel veel schrijven en altijd hele goede raad. Weet ge dat broer altijd zit te praten over wat gij schrijft en dat die daar rekening mee houd? Hij is daar heel blij mee en dat heeft eergisteren voor hem ook gemakkelijker gemaakt. We weten thuis waarom broer schrik had daarvan, maar hij wilt dat niet geloven. Schrik om te zijn gelijk onze 'vader'. Want sex gehad hebben is weer korter bij een man worden zoals ge zij, en daar had hij het wel moeilijk mee. Hij zit niks in om te vechten, onze 'vader had dat ook niet. Maar broer vecht voor iemand te beschermen is als verschil. Broer heeft dan ook het meeste last van die dromen omdat hij echt schrik heeft te worden zoals die. Wat die allemaal gedaan heeft thuis is niet normaal. Broer wordt dan soms huilend wakker en bibbert helemaal. Maar niet meer zoveel als vroeger. Ik wordt dan ook wakker door hem en dan ga ik bij hem liggen, tegen hem aan en onze armen om elkaar heen zodat hij mijn hart tegen zich kan voelen kloppen. Dat heeft hij graag en wordt hij rustig van. Het zijn niet zomaar nare dromen, ze zijn wel heel erg, zeker voor hem. Ik heb me speciaal wakker gehouden om dit effekes te kunnen schrijven, broer slaapt. Ik denk dat hij u een heel klein beetje als grote broer ziet, zoals hij voor mij is, want hij gaat altijd op zoek naar wat gij schrijft.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha, nee, plaats voor een tweepersoons is er niet :-) . Maar als onze 'vader' weer in mijn broertje of mijn dromen komt (blijft een trauma) dan is een éénpersoons breed genoeg: we weten ondertussen wel hoe het gemakkelijkste te liggen want zoals ge zegt: dan is het heel fijn om vastgehouden te worden en de warmte te voelen van iemand waar ge van houd.

    Prettige Kerst :-) !

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste M, Waar het hart vol van is daar loopt de mond van over. Het was allemaal heel erg emotioneel voor jou en je moest het kwijt en gelukkig kon het bij je moeder en ook nog hier. Je verhaal was heel erg persoonlijk en intiem. Ik vond het heel mooi om te lezen hoe intens een gewone jongen van zestien zoals jij zijn eerste keer beleefde. Je was heel eerlijk en niet bang om over je onzekerheid en angsten te schrijven. Ik hoop dat jij zo blijft als je volwassener wordt. Soms heb je meer moed nodig om toe te geven dat je bang bent dan om net te doen dat het niet zo is.
    Volgens de forumregels ging jou verhaal misschien wel wat ver maar ik denk dat de moderators het ook heel mooi vonden zoals jij dat beschreef en dat ze het daarom toch toegelaten hebben.

    Jouw vriendin wist wat ze wilde en als een vrouw iets wil dan krijgt ze het. Ze heeft jou geleid en ik denk dat je haar dankbaar bent. Hoe het verder zal gaan dat weet je niet. Vertrouwen in elkaar en eerlijkheid, daar gaat het om. Ik wens jullie het beste.
    Ook nog gefeliciteerd met je examenresultaten. Blijf je best doen!
    Je studeert elektrotechniek, dat is ook mijn vak, maar het is niet de makkelijkste studie. Ook daar veel succes!

    Ik denk wel dat er nu een tweepersoonsbed in jullie slaapkamer moet komen. ;-) Ik hoop dat daar ruimte voor is. Ook makkelijker als jij of je broertje weer eens een nare droom hebben en jullie troost zoeken bij elkaar. Soms heb je het nodig dat iemand je even vasthoudt. Blijf elkaar vasthouden!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J22, merci. dat filmpje was enkel mijn liefje en haar vriendin, maar mijn liefje heeft het uitgewist. Was zowieso geen leuk filmpje: aftrekken trok op niks en die was veel te behaard. Ik heb hem op school wel al gezien, zit in het zesde. Maar kennen doe ik hem niet echt. Mijn liefje heeft een beter filmpje nu: die eerste keer aftrekken. Ze vroeg het voor de grap maar omdat gisteren echt mijn liefje haar dag was, ze wou dit al zo lang, heb ik haar laten doen. Geeft niks als ze het aan haar vriendin laat zien. Ze beloofde het niet te delen, behalve dan naar mijn laptop voor online lessen.
    Voor het wiskunde en fysica blokken heb ik meer afgetrokken om te ontstressen als wat ik gisteren klaargekomen ben. En met 61% en 73% heeft dat dus echt wel geholpen!
    Mama en broertje hebben de volledige versie gehad met alles er bij, ze zei dat ik dat maar moest opschrijven zo, voor later. Inderdaad een knuffel gehad omdat we haar zo vertrouwen. Haar eerste keer heeft ze ons ook verteld. Toen was 'onze vader' nog OK.
    Het stuk waar ik niks uit mocht weglaten was dat van toen we elkaar raakten, dat vond ze het schoonste:
    Ik durfde echt niet, maar het juiste waarom weet ik niet. Gewoon, ik durfde niet. Mijn liefje streelde mijn rug en schouderbladen en trok me langzaam korter tot er echt geen plaats meer was tussen mijn piemel en haar spleetje, we raakten. Ik kreeg echt schokken door mijn lichaam. Mama zegt dat dat paniekaanvallen waren. Ik wou wegtrekken maar het voelde zo goed, mijn liefje duwde ook een beetje zodat het contact feller werd. Het voelde zo warm en een fijne kleverigheid. Ik wou echter toch nog steeds weg trekken want er was nog steeds paniek in mij. Maar mijn liefje keek me zo verlangend aan, ze ademde zwaar en was er echt helemaal klaar voor. Dit was haar dagje. Voor mij was knuffelen en masturberen meer dan goed genoeg, maar mijn liefje wilt meer. Mijn hele lichaam voelde raar en heel langzaam duwde ik dan ook maar wat harder. Het gevoel was echt ongelooflijk toen ik het eerste stukje naar binnen ging. Ik dacht altijd dat heerlijk langzaam aftrekken het zaligste was wat er is: ik had het mis. Het ging wat moeilijk om verder naar binnen te gaan. Pijn aan mijn toompje en zij had ook wel wat pijn. En toen was die paniek van die eerste aanraking ineens weg en werd vervangen door echt het gevoel van zaligheid ook al deed het een beetje pijn. En ik dacht van deze dag is voor mijn liefje, ik hou van haar, echt houden en ik weet wat dat is. Dit is 'het', dacht ik, nu stoppen zou onnozel zijn.
    Dat vond mama het schoonste stuk, ik heb het twee keer moeten vertellen. Ik zal doen wat ze zegt en in het weekend alles volledig opschrijven, met alle gevoelens er bij van die ganse namiddag dat we bij elkaar waren.
    Voormiddag zijn broertje en ik op de boerderij gaan werken, maar eerst naar mijn liefje geweest om te vragen hoe het was :-) .

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste M, Wat een verhaal heb jij hier verteld! Ik denk dat de moderatoren het met rode oortjes hebben zitten lezen en die jongens van 14, 15, 16 die hier komen jammeren dat ze nog nooit seks hebben gehad zullen wel heel jaloers zijn.
    Ik vind het geweldig voor jullie dat het allemaal zo goed is gegaan en wat een potente kerel ben jij! Driemaal en dan 's avonds gewoon weer je ontspanningsoefening voor het slapengaan met je broertje! Ik denk dat ik wel weet wat jou deze keer daarbij heeft geinspireerd. :-)
    Volgens mij heeft nooit eerder iemand zijn eerste keer in dit forum zo uitvoerig beschreven. Alsof we er zelf bij waren! Ook vond ik het heel ontroerend hoe jij je emoties beschreef, zo eerlijk en openhartig. Tegen je moeder heb je het dus nog uitvoeriger verteld. Volgens mij heeft ze jou toen gekust. Wat een wonderbaarlijke relatie hebben jullie daar met elkaar!
    Jij en je vriendin hebben nu echt een liefdesrelatie. Meisjes, vrouwen in het algemeen, praten met elkaar over zulke dingen, vandaar ook dat filmpje dat blijkbaar iedereen heeft. Nu heeft je liefje ook wat om over te praten maar ik hoop toch dat ze ook wat bewaart wat alleen voor jullie tweeen is. Niet iedereen hoeft alles te weten.

    Dit was dus jullie eerste keer, maar vast niet de laatste keer. Zo spannend als het dit keer was zal het misschien niet steeds zijn, maar het zal wel altijd heel fijn zijn. Niet alleen lichamelijk zijn jullie dichter bij elkaar gekomen maar jullie liefde is ook sterker geworden. Veel geluk samen en nog heel veel fijne momenten. Gefeliciteerd met je man worden ;-) en bedankt dat je dit hebt willen delen! Het was heel mooi en lief.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J22: spannende uren waren het zeker. Mijn liefje wou al heel lang echte sex hebben. Maar voor mij hoefde dat nog niet en dus begon ik er nooit over. Wat knuffelen was voor mij echt meer als voldoende. Dus wilde ze deze kerstvakantie toch eindelijk helemaal samenzijn. Dat filmpje heeft haar vriendin al een heel tijdje geleden laten zien maar van thuis mocht ze pas zo dingen vanaf 16 jaar. Ze heeft het filmpje laten zien daarstraks om te laten zien waar haar vriendin mee tegen haar stoeft. Die was heel snel aan het trekken om snel klaar te komen, en ik zei dat dat zo eigenlijk niet plezant is om te doen en dat langzaam vele leuker is. Ik moest dan maar eens voordoen hoe aftrekken dan wel fijn is. Er lag een oude sprei op bed die nat mocht worden. Een beetje krap met twee op mijn bed, maar dat maakte het wel leuk. Alletwee in ons blootje, en ikke begon dan maar zachtjes af te trekken. Sperma opgekuist en door toilet gaan spoelen, broertje zat in mama haar kamer te luistervinken met een hele brede grijns toen ik hem zag. Ik heb er niks van gezegd. Daarna liet mijn liefje zien hoe meisjes zich laten klaarkomen. Ik had al wel gelezen dat meisjes ook nat worden, maar dit had ik toch niet verwacht. Elkaar masturberen was vreemd. Ik kon het niet echt goed en zij ook niet, maar na wat oefenen hebben we toch elkaar kunnen laten klaarkomen. Ze was al een tijdje geleden begonnen met de pil te pakken, speciaal voor deze vakantie en er na. Dus alles kon veilig. Nog wat knuffelen, zoenen en strelen en genieten van elkaar en ik dacht dat dit wel een hele fijne namiddag was. Ik was rond haar borstjes aan het strelen toen zij heel erg stil werd en me in de ogen bleef aankijken en stil bleef. En in mijn eigen dacht ik van o nee. Ik ben er klaar voor, zei ze heel zacht. Ikke eigenlijk niet en dat zal ze gezien hebben. Ik kreeg een beetje zwart voor mijn ogen en heel benauwd. Ze streelde mijn borst en zei dat ik maar heel langzaam moest doen. pas als ik klaar was om het te doen. Mijn piemel werd zo hard dat hij echt pijn begon te doen. Mijn liefje legde haar eigen klaar, ik kon niet anders dan ook in de goede positie gaan want er was niet genoeg plaats op bed. Ik durfde eigenlijk niet goed. mijn piemel was vlakbij haar spleetje. Ik heb nog nooit zoveel voorvocht uit mijn piemel weten komen. Ze streelde zachtjes mijn schouderbladen en trok me korter tegen haar. Ik raakte en was heel blij dat ik al twee keer gekomen was namiddag, of ik was direct klaargekomen. We kreunden alletwee. Alles was kletsnat en langzaam probeerde ik bij haar naar binnen te gaan. Heel warm, nat en zacht. Ging niet zo gemakkelijk als ik dacht, alletwee kletsnat van het zweet. Langzaam verder naar binnen tot ik tenslotte tegen zat. Mijn liefje kreunde van genot. Langzaam op en af en na een paar keer riep ze dat ze ging komen. Ik stond ook op ontploffen van dat heerlijke gevoel en haar roep was voldoende om zelf ook klaar te komen. Nog nooit zo hard klaargekomen! Alletwee compleet uitgeput. Onze eerste keer. De sprei was kletsnat. Samen een douche gepakt. Daarna sprei weg en op mijn bed nog wat liggen knuffelen. Dat was echt zalig. Daarstrak volledig alles tegen mama verteld. Maar in meer detail want hier maximum aantal tekens. Broertje had sowieso alles horen gebeuren. Voor mij had de eerste keer nog niet gehoeven, knuffelen en masturberen was ik al heel blij mee. Broertje vroeg of we nog steeds 'savonds samen zullen aftrekken. En dat antwoord is natuurlijk een ja. Gaan we dadelijk doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja best wel lang geleden, laatste keer was in de zomervakantie daarvoor was de laaste keer op wintersport. Ik heb nu wel dat het serieuzer word met een meisje maar heb daar nog niks mee gedaan maar dat zou ik eventueel wel willen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste M, Ik denk dat jij het allemaal wat al te serieus opneemt. Jij en je liefje hebben al meerdere keren bloot staan vrijen in een kleedhokje en nu hebben jullie de gelegenheid om er eens in een rustige sfeer echt iets van te maken. Als je die korte vrijpartijtjes spannend vond dan wordt het nu nog veel fijner. Wat jullie gaan doen en hoe ver jullie gaan, dat wijst zichzelf, daar hoef je niet over te piekeren.
    Je hoeft ook niet bang te zijn dat je veranderd bent na straks, zoveel stelt het nu ook weer niet voor. Jullie hebben het heel fijn bij jou thuis en dat blijft zo. Langzaam groei je naar volwassenheid en verander je van jongen naar man. In feite is er al veel mannelijks in jou en ik denk dat je moeder heel blij is met jullie en hoe jullie tot fatsoenlijke kerels opgroeien.
    Dat jij en je vriendin dichter naar elkaar groeien dat gaat vanzelf als er echte liefde is en met elkaar vrijen versterkt dat alleen maar. Ja, je vrienden worden dan misschien wat minder belangrijk, maar dat is erg persoonlijk, net zoals dat slaafje worden van je vriendin. Vrouwen hebben een bepaalde macht over mannen, maar dat is voor iedereen verschillend. Jij lijkt mij iemand met een sterke persoonlijkheid, dus jij blijft wel jezelf en loyaal aan familie en vrienden, dat weet ik zeker!
    Dat van die Lego was ook maar een grapje, mannen blijven altijd een beetje jongetjes en ze blijven van spelen houden. Jij ook. Straks zit jij gewoon weer met je broertje te spelen en hou je nog steeds heel veel van hem. Dat weet ik ook heel zeker.

    Spannende uren gewenst met heel veel tederheid en liefde!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J22: en dat is juist wat me een beetje stoort: man zijn: ga ik anders zijn als ik het gedaan heb? Ik zou het heel erg vinden moest ik mijn broertje bijvoorbeeld daarna niet meer zien staan. Maar dat kan ik me niet voorstellen dat ik dat zou doen. Maar dat is inderdaad het gezegde: daarna zijt ge een man. Maar ik denk niet dat ik ga veranderen, ik blijf wie ik ben. En dan is er weer mijn beste vriend: die is echt wel veranderd. Die is een slaaf geworden van zijn liefje en door de corona is het bijna uit tussen die twee omdat ze niet meer zoveel bij elkaar zijn. Maar ik en mijn liefje kennen elkaar al langer als mijn beste vriend zijn liefje kent, dus dat komt wel goed. En natuurlijk vertel ik broertje en mama alles. Broertje zit neven mij en heeft er veel plezier in dat ik zo onzeker ben :-) .
    En twee jaar geleden was ik heel blij dat ik alles tegen mama kan vertellen: toen was er een meisje van de zwemvereniging van een jaar ouder als mij die echt met mij wou. Ze had me meegesleurd in het omkleedhokje en liet haar eigen kijken en vroeg om mij ook te zien. Ik heb geen enkel probleem met in mijn blootje te zijn en dus liet ik mij ook zien, toen ze me aanraakte was het voor mij genoeg en teveel, ik kon maar net op tijd mijn zwembroek van de bank gritsen om het op te vangen. Ze zei dat ze met me wou, ik moest het maar zeggen. Alles aan mama verteld omdat ik echt niet wist wat te doen, en ze heeft gezegd dat van zo meisjes helemaal niks komt. En ze heeft gelijk: ondertussen heeft die al met vier jongens voor zover we weten een relatie gehad. En mama heeft al veel tips gegeven over de relatie die ik nu met mijn liefje heb, en alleen maar goede tips.
    Morgen is het zover, broertje gaat me een slapeloze nacht bezorgen met plagerijen zegt hij.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste M, Ik had al zo'n vermoeden dat het vooral je vriendin was die het graag wilde. Ze heeft dat filmpje gezien en nu wil ze samen met jou echt vrijen en een orgasme beleven. Jij en je broertje zijn twee lieve en onschuldige jongens en niet zo veel gewend en nu ben je dus erg zenuwachtig. Dat is niet nodig. Ik denk dat jouw vriendin precies weet wat zij wil en zij gaat jou leiden. Jij leert haar wat jongens fijn vinden en zij leert jou wat meisjes graag willen. Je hoeft echt nergens bang voor te zijn. Jullie zijn allebei onervaren en misschien gaat niet alles direct goed maar dat geeft niet. Het wordt een ontdekkingsreis en straks zijn jullie al wat meer ervaren minnaars. Neem er ruim de tijd voor, uren als het kan.
    Van vrijen wordt je blij. Misschien zelfs dat je daarna opeens spelen met Lego niet zo interessant meer vindt ;-).
    Ken je de website sense.info? Ga daar eens naar toe. Je vindt daar allerlei informatie over seks, ook over de eerste keer.

    Ik weet zeker dat het heel spannend en opwindend gaat worden en dat jij je opeens een stuk meer man gaat voelen. Misschien voel je zelfs aandrang om die jongen van dat filmpje te gaan bedanken, maar dat zou ik maar niet doen ;-). Je broertje zal wel nieuwsgierig zijn naar hoe het was en jij vertelt hem dat vast wel. (En misschien ook nog wel je moeder, dat zou mij niets verbazen.)

    Doe je best en laat zien dat je een man bent! TS zal wel jaloers zijn als hij jouw verhalen leest!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan TS: misschien terug beginnen met knuffelen dan? Nu ja, ik heb niet veel recht van zeggen want ik zit zelf ook wel wat in de war ...

    Aan J22: ook een fijne Kerst :-)
    Tis een vriendin van mijn liefje, en ik weet niet of die haar liefje weet dat zei dat filmpje heeft laten zien. Zoals ge zegt, ik zou er niks mee inzitten moest mijn liefje vragen of ze dat mag filmen, maar ik ga het toch niet doen hoor. Maar ik denk wel niet dat ze dat vraagt, maar door dat filmpje wilde ze wel wat meer doen. Tot nu toe hebben we toch al een beetje geknuffeld, wat zoenen en strelen. ook al in ons blootje. Maar meer dan dat niet. Niet masturberen of zo alhoewel we daar toch wel zin in hadden, maar dat was dan niet zo veilig. van voor de eerste lockdown en tussen de twee lockdowns in. Overmorgen namiddag komt ze naar hier, ik weet niet wat ze allemaal wilt en ik ben nu al zo zenuwachtig als maar kan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Heel gezellig dat jij dat meisje hebt om samen je schoolwerk te doen. Je kreunt van verlangen om te zoenen maar niet met haar. Dat zal zijn omdat je haar als maatje ziet en niet direct in de eerste plaats als vrouw. Misschien komt het nog zeg je. Wie weet, als een vrouw iets wil dan weet ze wel hoe ze het krijgen kan. Het is leuk dat jullie elkaar hebben en het is nog goed voor je resultaten ook lijkt mij. Heel wat zitten eenzaam thuis te verlangen naar gezelschap van vrienden en vriendinnen. Je hebt wel niemand om mee te zoenen, maar wel iemand om mee te praten. Veel plezier samen.

    En jij beste M, ik zou mij niet teveel tegen laten houden door je angst voor Corona. Als je daar bang voor bent dan moeten jullie elkaar helemaal niet ontmoeten. Ik weet niet hoe intiem jullie inmiddels geworden zijn wat jullie liefkozingen betreft, maar forceer de boel niet van: Nu moet het gebeuren! Elkaar kussen en liefkozen, vrijen dus, zonder direct alles direct te willen is ook heel fijn. Zo leer je elkaar en elkaars lichaam kennen en gaat alles uiteindelijk heel natuurlijk en vanzelf. Jullie eerste keer echt moet heel fijn en zonder stress zijn. Daar moet je met een heel goed gevoel op kunnen terugkijken.
    Dat filmpje dat jouw vriendin gezien heeft daar heb ik wel wat vraagtekens bij. Vind je zo iets niet wat ongepast? Weet die jongen wat zijn vriendin doet? Als ik jou was zou ik daar niet aan meewerken als het ter sprake komt. Ik weet dat jij daar niet zo moeilijk over doet, maar het hoeft toch niet de hele school rond te gaan.

    Allemaal veel geluk en gezellige kerstdagen!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • j22: zo erg is het nu ook weer niet dat we op 1,5meter van elkaar zullen af blijven zitten :-) . Maar in het achterhoofd is inderdaad toch wel, zoals bij topic starter, die corona, ge weet gewoon niet of ge het hebt of niet. En misschien ook wel zoals ge zegt: het is een beetje eng. Een vriendin van mijn liefje, ook iemand van de zwemvereniging, had haar een filmpje op de smartphone laten zien van haar liefje die zich klaartrekt. We hebben elkaar al een paar keer in elkaars blootje gezien, en nu was het haar idee om eens wat meer te doen nu dat ze 16 is geworden. En het is hier thuis en broertje mag inderdaad niet binnen dan. We zien wel wat we doen, ik weet het nog niet. Misschien alles, misschien bijna niks, en misschien omdat we niet durven of er niet klaar voor zijn, of misschien omdat er schrik is voor corona.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben de topicstarter. Ik heb één knuffelcontact, die mag ik dus van dichtbij zien zonder 1,5 m afstand te houden. Dat meisje zit ook op onze school, woont op tien minuutjes fietsen van bij ons. Samen doen we veel schoolwerk omdat we slechts vier halve dagen echt op school zijn, voor de rest is het onlineles. En er zijn echt veel oefeningen en opdrachten. Ze is een vriendin van mij maar met haar heb ik nog nooit gezoend. Soms wel eventjes geknuffeld maar dat is ook al lang geleden. En om haar te zoenen heb ik eigenlijk geen zin. Misschien komt dat nog.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste M, Jij wil graag, zij wil graag, het mag van jullie ouders maar jullie durven niet vanwege corona, of omdat jullie het toch nog wel een beetje eng vinden? Straks gaan jullie dus bloot naar elkaar zitten kijken, op anderhalve meter afstand? Corona wordt overgebracht via speekseldruppeltjes maar als zowel jij als zij niet besmet is dan is er niets aan de hand. Zou een van jullie besmet zijn dan worden je gezinsleden ook ziek en als ze dat niet zijn grote kans dat jullie allebei gezond zijn. Dus stuur straks je broertje het bos in om paddenstoelen te zoeken en zeg dat hij minstens twee uur moet wegblijven. Hij heeft al lang geleden liggen vrijen met zijn vriendje dus nu mag jij wel eens het spannendste beleven wat je ooit beleefd hebt tot nu toe! Maak er iets moois van!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Met wat nadenken en een beetje opletten is in de coronatijd alsnog veel mogelijk. Ik kus en knuffel redelijk veilig. Ik heb gewoon seks, ook redelijk veilig. Kijk, corona hou je niet tegen als het jou wil hebben, maar er is gewoon nog veel mogelijk. Tong draaien wordt moeilijk maar een kus is mogelijk met een mondkapje op. Ik hou me zoveel mogelijk aan de richtlijnen maar laat corona niet mijn leven beheersen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ge moogt toch één knuffelcontact hebben? Maar ja, zelfs daarmee is het beter om niet te kussen en zo. Mijn knuffelcontact is mijn liefje. sinds een maandje ook 16 jaar en dus mogen we eigenlijk intiem zijn van haar ouders en mijn mama, maar toch ook weer beter van niet door corona. We zien elkaar toch wel regelmatig maar dan gewoon om wat samen te zijn. In de kerstvakantie gaan we nog eens in ons blootje samen zijn, daar kijk ik naar uit. Maar geen intiem contact omdat het toch nog te gevaarlijk is. En ik denk wel dat wij als allerlaatste het vaccin krijgen omdat onze groep het minste risico heeft, dus ergens tegen de zomer? In ieder geval is het raar: moest corona er niet zijn, dan hadden we misschien samen al iets gedaan. Maar alletwee hebben we nog nooit sex gehad, dus we zijn er wel nieuwsgierig naar maar missen het niet. Mijn beste vriend heeft al lang sex, maar mag nu niet meer door corona en die zegt dat hij er gek van wordt omdat het niet meer mag en schrik heeft dat het daardoor uit gaat met zijn liefje. Stoeme corona.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten