Skip to content
20 reacties
3664 weergaves

met onderbroek of zonder

Yooo guyss,
Ik heb een vraag.... dragen jullie boxers of nooit??
ik weet zelf niet wat het chillst is daarom vraag ik ff om jullie ervaring!
dus sporten jullie met of zonder slapen jullie met of zonder
Alv bedankt!!

12 jaar
3 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik droeg vroeger boxers als ondergoed, nu altijd slips. Elke dag een nieuwe, vaak 2 per dag omdat ik ook in de avond me nog douch en dan trek ik een nieuwe aan om te gaan slapen. Ik slaap gwn in t-shirt en slip of soms nog een broekje erover.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Met boxer is net zo onhygiënisch als je niet dagelijks een schone aantrekt en in een sportbroekje tja, er zijn er genoeg onder ons die het juist lekker en opwindend vinden als hun piemel zichtbaar slingert en ik moet zeggen ja, het is opwindend heb ik gemerkt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou niet weten waarom je geen boxer zou dragen, ik vind het vies en onhygiënisch als je geen draagt. En als je sport zeker een aantrekken anders zien andere mensen hem slingeren als je bijvoorbeeld gaat lopen. S'nachts slaap ik enkel in mijn boxer.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Met sporten strakke boxers, tijdens het slapen geen ondergoed, maar een blote piemel.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • in de zomer onder korte broek soms met sporten alleen als het bloed heet is. en ik slaap zolang ik mij kan herinneren helemaal naakt het hele jaar door

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Losse boxershorts met die wij de pijn Van tommy hilfiger calvin klein en Jack en Jones met sporten slapen en overdag maar ook gewoon strake boxershorts

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Losse boxers, boxers en slips. Normaal draag ik slips ,soms boxers voor te sporten en losse boxers voor slapen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Onder een spijkerbroek draag ik een strakke boxer met joggingbroek en sporten draag ik er niets onder. Ik slaap in een sportbroekje dan ook geen boxer eronder.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Nooit boxers

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag er alleen geen als ik sport (wel op school) omdat ik het gevoel van een bezwete onderbroek echt niet kan uitstaan.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • In de winter gewoon een boxer. Maar normaal helemaal niks overdag niet en bij sporten niet en op school noet alleen met gym

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Apropos: natuurlijk zie je mijn blote eikel duidelijk zitten, vooral in dunnere jeans of in mijn sportbroekje zonder voering, ook in mijn zwemslipje. Maar daar geef ik niet om hoor, laat ze maar kijken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag nooit ondergoed, al sinds mijn besnijdenis op mijn 16de niet meer. Op school alleen op de dagen van LO een slipje, om bij het omkleden niet meteen in mijn blote kont te staan.

    Joggen ga ik in een kort sportbroekje ook zonder ondergoed. Was in het begin wel een beetje wennen als mijn blote eikel tegen de stof schuurde, en kreeg er ook wel eens een stijve van, maar na een paar keer wen je eraan.

    Bij Karate training draag ik een jockstrap met een tok erin: voor de veiligheid... ;)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag normaal gesproken altijd een onderbroek. Calvin Klein. Soms als ik een trainingbroek thuis aan heb niet. Lekker slingeren maar! Wat voor broek heb je met sporten? Anders zwiept hij erg op en neer en krijg je een stijve. Als je een lichte kleur hebt, heb je snel een vlek van je voorvocht of zie je je eikel zitten

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ondergoed normale boxers, ik slaap in wijde Amerikaanse boxers, sporten in sportbroek zonder iets eronder (er zit zo'n netje in).

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Boxers draag ik zelden. Meestal bloot of een zo klein mogelijk broekje of string. Slapen doe ik altijd naakt zoals de rest van ons gezin. Met sporten alleen een sportbroekje, dat zit veel lekkerder en voelt sexy.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb losse boxers, aansluitende boxers in zo een rekstof en slips. ‘s Nachts meestal bloot.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag wel altijd onderbroek, puur omdat T me een sexy gevoel geeft. Jongens in onderbroek zijn echt mijn nummer 1 opwinding. Ik heb zelf losse onderbroeken, boxers en slips. Hoe tegenstrijdig het ook is, draag vooral slips en losse onderbroeken.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag altijd van die Nike Pro sliding short ipv een boxer. met sporten en naar school. met slapen altijd een sportbroekje zonder iets er onder.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag al 4 jaar geen boxers meer. Wel dagelijks een schone broek. Ik had veel last van eczeem in de liezen en dat kwam door zweet, wasmiddel en het afsluiten door het stof van de boxers. Draag ze nu 4 jaar niet meer en geen last meer van gehad. Draag ook het liefst joggingbroeken, lekker luchtig en makkelijk maar ben nog liever bloot....

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten