Skip to content
13 reacties
1511 weergaves

Push-up boxer

Ik zag laatst ergens een push-up boxer en ik vroeg mij af of iemand die hier ook heeft. Zit het lekker en zie je echt alles beter zitten met zo’n boxer? Wil dit graag weten voordat ik er zelf misschien ga kopen.

15 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik heb eens gekeken naardie Jammer van Speedo. Zien er heel leuk, maar dat kan ik niet betalen en mijn ouders ook niet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ff gekeken op de unico site en zijn idd super mooi. Opvallende snit met de extra brede tailleband die erg laag komt vooraan. 1 cm boven de piemel van de modellen op de foto's. Die dus allemaal geschoren zijn. Mooie boxers maar niet geschikt voor wie gehecht is aan zijn schaamhaar. Eigenlijk de Jammer van Speedo maar dan als onderbroek. Klasse.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Exact, die unico’s zijn Colombiaans en ik ken geen boxers die lekkerder zitten. En ze gaan mega lang mee ??

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Sorry jongens ik heb een verkeerd merk doorgegeven. Ik zei mundo. Hierboven (andere jongen van 19) zei unico mundo en die bedoelde ik ook. Heten nu unico. Ze vallen een beetje klein maar zitten echt lekker en maken een mooie maar niet overdreven bobbel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hetzelfde denk ik wat ik dacht toen ik haar gevulde BH uit deed en er 2 spliterwtjes op een plank overbleven! hahaha.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Is een zaak van smaak. Niet de mijne. Wat de dames ervan vinden boeit me niet echt. Meer wat mijn vrienden en potentiële vrienden ervan (zullen) vinden.
    En wat vinden die dames ervan als er uit zo'n enorme buidel een klein of middelmatig piemeltje komt?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 16 belazeren al die meisjes met een push-up bh dan ook?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ze van Mundo Unico. Zitten megalekker, maar weet niet of je dit precies bedoelt. Je krijgt er geen stijve van

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • He jongen #19, als het zo heen en weer kan zwabberen voelt wel geil aan en de dames smullen ervan als ze dat zien. Niet echt verkeerd dus om (soms) te dragen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Met zo'n zakje of een ring zit bij mij ook niet lekker, wel voor even maar zeker niet voor een hele dag. Er zijn ook van die met een enorme buidel voor je piemel en je ballen (andrew christian bv.) maar dan moet je wel zeer groot zijn geschapen en enorme ballen hebben om dat te vullen. Zwabbert bij mij alle kanten uit en het is geen gezicht. Ik koop nu Clever of Mundo. Dat zit echt lekker.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb er ook een paar, met in de voering een gat waar je je pik en ballen door moet doen en dan zit er ook nog een penisring in die je om je lul moet doen. Voor een wat kortere periode is het wel een lekker gevoel (stijve), maar een hele dag is niet prettig en ook niet goed voor je pik denk ik.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt ze met een zakje waarin je ballen en piemel gaan en alles staat dan meer naar voren. Dat knelt na een paar uur onder je ballen.
    Er zij er ook met vulling en al je dan contact hebt met een meisje en dat gaat een beetje snel, dan vindt ze de vulling in plaats van je piemel of je broek gaat uit en dan.
    Ik heb zo een keer met een push up met een zakje ook in de zenuwen gezeten en dat ding in een beweging samen met mijn broek uitgetrokken. Het ding in de pijp verstopt en ze naderhand thuis alledrie weggeflikkerd. Ik heb liever dat ze zien dat ik een kleintje heb dan dat ze zien dat ik de kluit belazer.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een vriend die zo een paar slips en boxers heeft. Je ziet de bobbel echt beter.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten