Skip to content
13 reacties
3201 weergaves

Gewoon even 2 vraagjes voor de jongens

Ik ben nu al wat ouder aan het worden en ik begin overal een beetje haar te krijgen en bij het klaarkomen komt er ook daadwerkelijk iets uit. Ik heb eigenlijk 2 vragen hier over! 1. Mensen hebben het altijd over dat ze hun balhaar scheren maar wanneer moet je dat doen en een kleine uitleg hoe dat moet zou ook wel fijn zijn. 2. Waar moet ik naartoe met alle sperma als ik klaarkom? Want het word nu best wel wat meer

13 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • schaamhaar is helemaal normaal en dit is wat de Schepper aan de mens heeft gegeven. Het is heel mooi en het schaamhaar boven de piemel is als de kers op een taart Dus m.a.w. het maakt je penis er mooier uitzien Jet hoeft dit zeker niet weg te scheren en ook niet op je ballen, want it alles is om de geslachtsdelen er mooier te laten uitzien
    Het is toch normaal, anders zou er geen schaamhaar te voorschiin komen als je een man wordt, dus laat de natuur zijn werk doen en wees blij dat je schaamhaar ertoe zal bijdragen dat je seksueel zeer aantrekkelijk zal zijn : het hoort nu éénmaal zo bij de geslachtorganen - Als je baard of snor krijgt heb je twee mogelijkheden : of je scheert je dagelijks (een karwei !!!) of je laat het groeien en dat is ook mooi en mannelijk
    Dus een goede raad aan jonge jongens : laat je schaamhaar zoals het is en wees blij dat je nu een man aan het worden bent !!!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Kreeg ook rond 12-13 schaamhaar, heb dat laten staan, jaar later heb ik het in de zomer weggeschoren, lange stuk eerst met schaar (dat deed ik boven wc zodat doucheputje niet verstopt raakt) daarna korte stukken met scheermes en warm water onder de douche(schaamhaar met de richting mee dus naar je piemel toe scheren en balzak beetje strak trekken, de huid) nu al n halfjaartje houd ik het regelmatig bij. Ik ruk of onder de douche en laat t lopen of op de wc en buk voorover en spuiten het in de wc.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • J22 (en de andere) ik heb een vraag. Jullie laten je sperma dan vol over je borst/buik heen gaan. Zijn jullie dan niet bang voor eventuele geurtjes? Bv: je komt van school en je neemt even de tijd en je moet daarna nog naar je hobbyclub. Dan wil je toch niet dat mensen misschien ruiken dat jij plezier hebt gehad...

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • te zien wat je zelf wil, ik laat het staan, niets moet af natuurlijk, ook een reden dat je u vanaf nu een man kan noemen en geen kind meer

    en wat sperma betreft, je hebt het nu eenmaal, wees niet vies van jezelf, leer het accepteren, als je het doet moet je het goed doen, laat het maar over je vingers stromen en je buikje op, als je het lef hebt om het te doen moet je sperma er ook bijnemen vind ik zelf, je moet het voelen stromen op je buik, je hebt dan van die jongens die zichzelf elke dag aftrekken maar dan zijn ze vies van zichzelf en komen dan rechtstreeks in het toilet klaar, pff dan denk ik bij mezelf, ben je nu een man of een mietje, laat het maar op jezelf stromen, dan pas ben je een echte man

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Schaamhaar of okselhaar is heel natuurlijk, het hoort bij je mannelijkheid. Je hoeft het echt niet te scheren, dat is niet nodig hoor! Als je gezichtshaar krijgt (een baard en snor dus), is het uiteraard wel normaal.
    Zelf heb ik schaamhaar boven mijn piemel, en op mijn balzak ook al heel wat.

    En wat betreft sperma: als ik me aftrek, spuit ik mijn sperma op mijn borst en buik. Daarna kuis ik het gewoon af met wc-papier of tishues en dan in de vuilbak of de wc. Je kan ook op de wc of in de douche fappen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi TS van 13;
    ik ben nu 14 en heb al wel een beetje schaamhaar naast mijnen piemel maar geen balhaar. Maar ik vind dat wel lekkr zo glad nu.
    Stel dat ik daar haar zou krijgen zou ik het ook wel willen wegscheren.
    ik denk gewoon onder de warme douche met scheerschuim en een Gilette mejse.
    mijne sperma laat ik meestal op mijn buikk en borst spuiten en veeg het daarna weg met wc papier en dan hop in de wc.
    Soms trek ik ook wel is onder de douche en dan is het natuurlijk helemaal makkelijk. succes.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS,

    Het word echt tijd als je er zelf zin in hebt. Ikzelf begon na mijn besnijdenis met 16 alles af te scheren, ook omdat mijn vriendje het mooier en lekkerder vond.
    Sinds het begin van de Corona-PLandemie heb ik me echter niet meer geschoren, zodat ik er intusen weer een volle bos boven mijn pik, en ook weer behaarde ballen heb.
    Mijn vriendje (nu 17) heeft zich nog nooit geschoren, maar heeft nog geen haar op zijn zak.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @j19 Ik doe het liefst zonder scheerschuim maar met een beetje douchegel. Als je scheerschuim gebruikt dan zie je de huid niet. Met douchegel vind ik het eenvoudiger.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS aan jongen 20: ik heb het nog niet echt heel veel maar wel wat, ik was er zelf ook wel trots op maar ik vraag me af wanneer het echt tijd word om het er af te scheren

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 20: ik kreeg op mn 13e ook al pik en balhaar. De een is wat eerder dan de andere. Jongen 13: je ballen zou ik scheren met een mesje, met een scheerapperaat krijg je daar heel snel wondjes. Dat komt door de losse huid daar. Gewoon goed insmeren met scheerschuim, huid strak trekken en dan voorzichtig het mesje eroverheen. Als je het rustig aan doet kan het niet mis gaan! Als ik ruk is het meestal savonds in bed. Ik spuit dan op mn buik en veeg het met mn boxershort van die dag weg. Die mik ik dan naast mn bed en slaap verder naakt. De volgende ochtend gooi ik mn boxershort in de wasmand. Als je je sperma aan de binnenkant van je boxershort afveegt valt het bijna niet op en krijg je geen lastige vragen van je moeder;)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je moet niks scheren, je doet het alleen als je het wil. En doe het voorzichtig. Ik vang het sperma op in een papieren zakdoekje, en soms trek ik me af in een sok die dan in de wasmand gaat.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • 1) Ikzelf scheer mijn ballen met een Wilkinson Sword Quattro, heel voorzichtig vanaf de naad naar achteren, met douchegel onder de douche of in bad: geeft het gladste resultaat.

    Maar krijg jij met 13 al haren op je ballen?? Dat kreeg ik eerst veel later, schaamhaar begon bij mij vanaf mijn 14de te groeien. Was er zo trots op dat ik er niet over dacht het af te scheren.

    2) Neem gewoon een papieren zakdoekje of een stuk toiletpapier. Washandje gaat ook, maar wel erna uitspoelen hoor.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je je wil scheren doe je dat gewoon onder de douche of zo. Pas wel goed op als je het doet want een scheermesje is scherp en je wil je echt niet in je ballen snijden. Spuit er eerst even koud water op zodat ze niet los hangen en doe er dan scheerschuim op. Op internet vind je wel genoeg video's of artikels die het nog beter uitleggen. Als ik klaarkom doe ik dat altijd in een zakdoekje en gooi ik dat dan gewoon in de vuilnisbak. Als je bang bent dat je ouders erachter zouden komen, er is eigenlijk op zicht niet veel verschil tussen een zakdoek waarin je je neus gesloten hebt of waarin je bent klaargekomen. Ze merken het verschil niet ;)

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten