Skip to content
6 reacties
1066 weergaves

Iets raars

Ik heb 2 weeken geleden een bericht op dit forum geplaatst en het staat er nog altijd niet op, is dit normaal?   Van de redactie: soms als verhalen te ver van de werkelijkheid zijn, er al vaak op staan of geen vraag hebben plaatsen we deze niet. Waarschijnlijk viel jouw verhaal onder 1 van deze dingen.

15 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Ach lieve mensen van de redactie, we weten dat jullie je best doen en dat jullie er heus niet met de pet naar gooien. WE ALL LOVE YOU.   Moderator Yes! Dank je wel :) 

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Goh, iedereen maakt het nu en dan mee dat iets niet geplaatst wordt. Vroeger vroeg ik me af wat ik nou weer verkeerd geschreven had. Maar ik laat het niet langer aan mijn hart komen want er zit idd weinig logica in. Of misschien is die er wel maar ontgaat ie me. Gewoon leren mee leven en niet gefrustreerd raken en Zen blijven . Er zijn ergere dingen in de wereld.   Moderator We doen echt ons best om alles zo goed mogelijk te modereren, dus sorry als het ergens een keer mis gaat.  

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ze zullen mijn mening niet plaatsen, vermoed ik, maar het is hier een wereld van willekeur. Ze zijn totaal niet afgestemd en ze maken er met wel en niet plaatsen een potje van. Ik zeg niet, dat ze niet hun best doen, maar de verschillen zijn enorm: zo moet je een vraag stellen volgens de één, maar zie je vaak stukjes zonder vraag, wat dan weer goedgevonden wordt. Kortom: het is er een rommeltje, maar het zou mij meevallen als ze dit plaatsen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit forum wil zo laagdrempelig mogelijk zijn zodat iedereen die ergens mee zit of iets weten wil hier kan posten zonder bang te zijn daar in zijn of haar omgeving op aangesproken te worden.
    Iedereen heeft natuurlijk zijn voorkeur wat hij wel of niet wil zien. Zo vind ik persoonlijk dat er wel erg veel topics over de lengte van je piemel en het merk en de kleur en dergelijke van je onderbroek zijn, maar gezien de populariteit van die topics voorziet het in een behoefte.
    Als je met iemand persoonlijk contact wil hebben dan zijn er andere forums zoals het scholierenforum. Zo te zien is daar ook geen leeftijdsbeperking.
    Als je hier komt dan moet je accepteren dat het is zoals het is, maar je mag natuurlijk altijd kritiek hebben. ook dat mag hier.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Goed dat de redactie kritisch is, ik heb al veel posts en reacties gezien waar ik me vragen bij stel

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik herken het gene wat je beschrijft en andere kant snap ik ook de moderators echter ik denk dat dit forum beter zou zijn als gewerkt wordt met profielen zodat er meer serieuze reactie komen en ook beter controleer paar zijn. Ik zie soms echt reacties voorbij komen waarbij ik me echt afvraag of mensen dit wel gepost zouden hebben als het enig sinds herleid baar is.

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten