Skip to content
4 reacties
646 weergaves

Andere bi’s leren kennen.

Hallo, sinds een tijdje denk ik dat ik misschien bi ben. Ik vind Gay porn geil om te kijken en ben ook benieuwd hoe het is om te pijpen. Ik durf het hier niet over te hebben met mijn vrienden omdat ik bang ben dat ze mij raar vinden. maar ik zou het hier graag wel over hebben met andere jongens die hetzelfde ervaren. Weet iemand een site ofzo om jongens van mijn eigen leeftijd hiervoor te ontmoeten?

17 jaar
3 jaren geleden

4 Reacties

  • Wink app

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, De veiligste site die ik ken is jongenout.nl Die is bedoeld voor jongens en meisjes zoals jij die zich aangetrokken voelen tot het eigen geslacht. Ze houden ook meetings waar je elkaar in het echt kan ontmoeten.
    Het is niet anoniem zoals hier, je moet je identificeren als jij je aanmeldt. Het is voor jongeren tot en met 18 jaar. Anders dan hier kun je ook contact met elkaar hebben en zo kun je dus iemand die je wel wat lijkt wat beter leren kennen.

    Je zegt dat je het er niet met je vrienden over wil hebben omdat je bang bent ze kwijt te raken. Dat is erg jammer want als het echte vrienden zijn dan blijven ze je vrienden en nemen ze je zoals je bent, iemand die jongens soms leuker vindt dan meisjes, nou en?
    Ik denk dat je er ook niet met je ouders over hebt gesproken. Ze zullen er wel van schrikken vermoed ik want je gaat er toch altijd van uit dat je zoon gewoon op meisjes valt. Uiteindelijk zullen ze het wel accepteren en begrijpen dat jij alle liefde nodig hebt die ze jou kunnen geven en als ik hier verhalen lees van jongens die hetzelfde hebben meegemaakt als jij dan krijgen ze die liefde ook altijd.
    Voor jou is er liefde en vriendschap, zoals dat er voor iedereen is. Reken daar maar gerust op.

    Je zegt ook dat je seksuele dingen wil doen met jongens. Dat is heel begrijpelijk, jij hebt je verlangens net als iedereen. Er zijn jongens zoals jij die bang zijn om er in hun omgeving mee naar buiten te komen hoe ze zijn. Die zoeken dan iemand op waarvan ze weten dat hij homo is en dan bieden ze zich aan. Soms zelfs tegen betaling.
    Ik adviseer je om geen contact te gaan zoeken met volwassen mannen voor seks. Mannen die seks willen met jongens willen alleen maar seks en verder niets. Misschien dat ze wel aardig zijn, maar vriendschap die je moet betalen met seks is helemaal niets waard. Hou het bij contacten met jongens van je eigen leeftijd. Samen kunnen jullie de homoliefde leren kennen en misschien echte goede vrienden worden.

    Je verlangt naar die seks en als je hier zo af en toe eens wat topics leest dan zul je leren dat heel wat jongens die zich als hetero identificeren vaak toch wel open staan voor wat seksuele avontuurtjes met een andere jongen. Je bent al 17, maar nog steeds zijn jongens van die leeftijd erg flexibel. Gemiddeld is ongeveer vier tot vijf procent van de mannen homo. Als we praten over wel eens homoseksuele gevoelens of avontuurtjes dan zijn het er veel meer. Je kan zeggen dat er bij jou op school in elke klas wel een homo zit en als er alleen jongens in de klas zitten dan zijn het er al gauw twee, en zijn er nog meer die best wel eens wat willen proberen. Ook onder jouw vrienden.

    Waag de stap en vertel dat jij jongens leuker vindt dan meisjes. Dan weet al gauw de hele school het en misschien krijg je dan wat opmerkingen, maar zeg dan gewoon dat het zo is, dat je het liever anders had gehad en vraag ze wat hun probleem is.
    Je hebt grote kans dat er jongens naar jou toekomen die nieuwsgierig zijn en wel eens wat willen proberen. Jongens willen gewoon alles eens proberen, ook dat soort dingen.

    Wees moedig, waag de stap en je zal zien dat jij je gelijk beter gaat voelen. Je bent niet meer eenzaam met je gevoelens en al gauw blijkt dat je in dat opzicht ook niet meer alleen bent. Doe het! Succes er mee!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongenout.nl

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo, er zijn sites waar je bi of homo gasten kunt spreken via chat. Doe voorzichtig met je gegevens zomaar te geven. Spreek ook niet af bij iemand maar doe dat ergens buiten waar ook andere mensen zijn. Er zitten op dat soort sites ook mannen met verkeerde bedoelingen.

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten