Skip to content
33 reacties
3965 weergaves

Ballen

Hoi, Ik heb een vraag. Hebben jullie ook dat 1 bal groter is of beter ziet dan de andere ben bang dat ik de enige ben.

13 jaar
3 jaren geleden

33 Reacties

  • Jongen van 16. Ik heb net als jij ook een hangzak, maar er zijn veel meer jongens die dat hebben, dus dat is normaal. Bij sommigen is het iets strakker, ik denk dat dit gewoon natuurlijke variatie is. Het belangrijkste is dat alles goed werkt en dat jij er veel plezier aan beleeft.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij hangt mijn linkerkloot iets lager in mijn zak dan mijn rechterkloot. Het scheelt ongeveer een halve cm, denk ik. Qua grootte zijn mijn kloten vrijwel evengroot. Als het verschillend is, dan is het niet een groot verschil. Bij mij hangen mijn kloten onder in mijn zak, mijn zak is ongeveer 12 cm lang. Bij sommige jongen is dat strakker. Weet iemand waarom dat zo is? Ik ben verder wel tevreden, daar gaat het niet om.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 17 heeft gelijk. Wij zijn allemaal jongens en wij zien er allemaal ongeveer hetzelfde uit. De ene jongen wat een grotere lul dan de andere, de ene jongen heeft een strak zakje en de andere heeft flinke low hangers, grote hangkloten, zoals ik. Het komt allemaal voor, maar het belangrijkste is dat het werkt. Ik zou ook tegen de jongen van 14 willen zeggen. Jij bent lekker jong en geniet er vooral van.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 14. Wat jij beschrijft, is heel normaal voor een jongen van 14, dus je moet je geen zorgen maken. De ene jongen heeft iets meer een hangzak, zoals ik, en bij de andere jongen is dat wat strakker. Dat komt allemaal voor. Belangrijk is dat alles goed werkt en dat jij vooral geniet.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • de mijne lijken wel even groot en zitten altijd best hoog, ik heb geen hangzak ook niet als het erg warm is.
    Vlak voor als ik ga klaarkomen en erna gaan ze mijn buikholte in en komen pas naar een tijd weer terug, maar daar hoor ik meer jongens over dus dat zal wel normaal zijn.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een leuke reactie, meisje van 20. Het zou inderdaad heel goed kunnen dat voor ons als jongens onze kloten zo gevoelig zijn doordat wij een volle zak hebben. Het voelt voor mij net alsof mijn zak tot halverwege mijn knieën hangt, maar zo erg is het gelukkig in het echt niet. Ik zal jouw advies opvolgen. Ook leuk dat je mij in gedachten kusjes op mijn kloten hebt gegeven. Jongens worden hier wel blij van.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat jammer dat jullie ballen zo gevoelig zijn. Bij de jongen van 17 zelfs zo dat hij liever niet heeft dat zijn vriendin er zachtjes mee speelt. De jongen van 15 denkt dat het door Corona komt. Kan het misschien zo zijn dat jullie te lange tijd (door Corona) geen sex meer hebben gehad en dat daardoor jullie een volle zak hebben, waardoor de ballen heel gevoelig zijn geworden? Zou het dan niet goed zijn dat jullie weer eens sex hebben of afgetrokken worden, zodat jullie kloten weer als normaal aanvoelen? Ik hoop dat dit gauw beter wordt, zodat jullie weer blije jongens worden. Beterschap en een kusje op jullie ballen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is wel heel toevallig, wat ik lees. Ik heb de laatste tijd ook dat mijn kloten gevoeliger zijn dan voorheen. Bij mij is dat niet alleen mijn linkerkloot, maar beide kloten. Als mijn vriendin tijdens het vrijen met mijn zak en mijn kloten wil spelen, heb ik dat eigenlijk liever niet, omdat dat te gevoelig is, terwijl zij dat best wel voorzichtig doet. Voorheen kon ik hier zelfs wel van genieten. Zou dit allemaal door Corona kunnen komen, wat een jongen schreef? Voor zover ik weet heb ik geen Corona gehad. Ik maakte mij eerlijk gezegd wel wat zorgen, maar ik lees nu dat er meer jongens zijn, die dit hebben.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt jongen van 19 en jongen van 15 voor jullie reactie. Jongen van 19, ik heb niet, zoals je schrijft, onlangs een stoot in mijn zak gehad. Dat is voor ons als jongens zeer gevoelig en dan had ik dat wel gemerkt. Jongen van 15, bij jou is jouw linkerkloot sinds kort ook gevoeliger dan anders. Ik hoop dat dat bij jou ook gauw weer beter wordt, maar ik vind het wel fijn dat jij even reageerde, want daarmee heb jij mij wel wat meer gerustgesteld. Dan weet ik dat er wel meer jongens zijn, die soms opeens wat gevoeligere kloten hebben. Ik ben wel blij met zoiets als dit jongensforum, waarop wij dit soort echte jongensdingen met andere jongens kunnen delen. Dat voelt voor mij heel goed. Nogmaals bedankt, jongens.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongens, Bij mij is mijn linkerkloot sinds kort ook wat gevoeliger dan anders. Wat eigenaardig dat dit bij ons allemaal de linkerkloot is. Bij mij hangt mijn linkerkloot ook iets lager in mijn zak dan mijn rechterkloot, maar dat is al heel lang zo. Mijn vriendin controleert mijn kloten af en toe en dat controleren zou bij alle jongens af en toe moeten gebeuren, omdat je niet moet hebben dat er opeens iets abnormaals aan de hand is. Dat is de nachtmerrie van elke jongen. Jongens, ik hoop dat het met jullie allemaal zo goed mogelijk gaat.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi, bij mij nog is mijn linker bal ook gevoelig pas sinds kort. Misschien heeft het ook met corona te maken? Is wel vervelend..

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 16. Dat jouw linkerkloot zo gevoelig is, meer dan anders, komt dat mogelijk doordat je misschien een stoot in jouw zak hebt gehad ? Of zoals ik dat een keertje heb gehad tijdens voetbal. Anders zou ik voor alle zekerheid eens naar de dokter gaan. Misschien weet die wat het is. Jongen van 16, veel beterschap en sterkte !

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn linkerkloot is iets groter dan mijn rechterkloot, maar sinds kort is mijn linkerkloot ook wat gevoeliger bij aanraking. Is dat normaal? Hebben jullie dat ook wel eens? Of moet ik mij zorgen maken?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 16. Waarschijnlijk wel, want hij zegt dat hij pik en ballen lekker vind. Dat zijn echte jongensdingen, lijkt mij.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J15 Ook gay?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het allemaal lekker. Ballen en pik.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 16. Ja, ieder heeft zijn/haar eigen voorkeuren en dat moet ook kunnen. Ik vind een mooie snikkel ook prachtig om te zien en over te fantaseren. Uiteraard, zou ik zeggen. Maar omdat het onderwep hier "ballen" is, ga ik daarop in. Ja, ik vind de ballen van een jongen ook heel mooi, beter gezegd het geheel van de piemel, de zak en de kloten. De kloten van een jongen intrigeren mij enorm. Misschien komt dat wel door mijn fascinatie van wat in de kloten wordt gemaakt de bron is voor al het leven op de wereld. Als je daarover nadenkt, dan is dat toch best heel bijzonder. Daarom ook mijn adoratie voor een jongen zijn zak en zijn kloten.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @M20 Ik hou zelf niet echt van jongens hun ballen zien, ik zie liever hun pik

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje van 20. Heerlijk wat jij schrijft. Jij zou wel met mijn zak en kloten mogen spelen en ondertussen mij zoenen, zoals jij schrijft. Ik heb echte low hangers, lekkere grote kloten onderin een lange zak. Het lijkt mij fantastisch als jij mij zo zit te verwennen. Jij weet volgens mij wel hoe je jongens heel gelukkig maakt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook vind ik het mooi om te lezen hoe jongens over hun ballen vertellen. Ik val heel erg op de ballen van een jongen. Een jongen met 2 lekkere kloten in een mooie zak vind ik prachtig om te zien ! In mijn fantasie vind ik het heerlijk om daar heel voorzichtig mee te spelen en om die jongen dan tegelijkertijd kusjes te geven. Ik vind leuke jongens echt fantastisch, het mooiste wat er is !

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten