Skip to content
7 reacties
1089 weergaves

Lengte pik

Mijn pik is slap 7 cm en stijf 12.5 cm. Is dat normaal voor mijn leeftijd? En hoe lang is die van jullie?

16 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • google is je beswte vriend

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey jongen 14 dan is de mijne blijven hangen op mn 12 want stijf is ie maar 12cm en slap 6cm. Heb ook een hele dunne omtrek is maar 9cm zijn er nog met zo een dunne?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • mijn pik is slap 8 cm en stijf 14 cm. Jouw lengte is wel normaal hoor, alhoewel ik op dit forum al heb gelezen dat de lengte van stijve meestal gelijk is aan het aantal jaren (tot ongeveer de volwassenheid). (dus als je 14 bent zou je piemel dan normaalgezien 14 cm moeten zijn stijf)

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Een stukje onder jouw topic staat het topic " Lengte van piemel". Dat heeft 54 reacties van jongens die hun maten opgeven. Is dat niet genoeg informatie voor je?
    Je kan ook naar Google gaan en in typen: "lengte penis", dan krijg je nog veel meer informatie. Daar lees ik overigens dat de gemiddelde lengte van de stijve penis 13,12 centimeter is. Dus bij "lengte piemel" hebben veel opscheppers gereageerd of voornamelijk jongens die door de natuur wat meer bevoorrecht zijn.
    Waarom iedere keer opnieuw dat gezeur over hoe lang je piemel is? De antwoorden die je krijgt zijn toch vaak wensdenken en maken je alleen maar onzeker.
    Volgens mij maakt het meisjes helemaal niet zo veel uit hoe groot jouw piemel is. Misschien dat het bij homo's anders is. Ben je homo dat je zo geinteresseerd bent in piemels?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk wel dat dit gewoon is. En sommigen hebben een grotere en anderen een kleinere weet ik. De mijne is tussen 5 en 9 cm slap, al naargelang de temperatuur, en stijf is hij 14 cm.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Geen idee wat normaal is, maar mijn lul is stijf 17.5cm en slap ook ongeveer 7cm

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Over de lengte van n pik is hier al heel vaak wat over gezegd. Ok nog een keer dan. Slap is de mijne 8 en hard 17 cm. Ben er heel tevreden mee. Ben niet besneden en m’n eikel is bij erectie helemaal bloot. Ik heb van mijn vriendin begrepen dat de lengte niet zo veel uit maakt. De dikte is belangrijk. En volgens mijn vriendin is n xxl van 21 cm ook niet handig voor n vrouw.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten