Skip to content
5 reacties
3197 weergaves

Eerste keer

Hey, hoe was de eerste keer dat je liefje aan je piemel kwam voelen? Was dat een beetje gevoelig? En was dat dan boven de kleren, onder de kleren of gwn naakt? Trok zij jou dan ook af?

Hoe was ook de eerste keer dat je aan de borsten of vagina of kont van je liefje voelde? Was dat ook boven de kleren, onder de kleren of naakt? En vingerde jij haar dan ook?

Ik vraag dit omdat dir wss heel binnenkort ook met mij en mijn liefje gaat gebeuren. Dat kan ik me een beetje voorbereiden... Thanks alvast

15 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • @J15 Heb je het al gedaan?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik en mijn vriendin zijn al 4 jaar samen en begonnen eerst met zoenen en knuffelen.

    Na 2 maanden begonnen we al heviger te zoenen (veel tongzoenen).

    Na 3 maanden streelden we elkaar gewoon een beetje in het gezicht, mocht ik aan haar borsten komen en wreef zij over mijn borst. Dit nog met kleren aan.

    Na 5 maanden gingen we al wat verder. Ik heb aan mijn vriendin haar borsten zitten likken, heb haar gevingerd en heb aan beffen gedaan. Dit deden we twee keer per week. Zij naakt en ik had mijn kleren aan.

    Na 6 maanden wou mijn vriendin mij ook eens uitkleden heeft ze me afgetrokken en gepijpt. Na 6,5 maand masturbeerden we elkaar gewoon. Alle twee volledig naakt.

    Na 8 maanden deden we eerst aan droogneuken met de kleren aan.

    Na 10 maanden had ik een vakantie geboekt naar de zee voor mijn vriendin haar verjaardag en daar had ik een geschenkje voor haar: een striptease. Ik was verkleed in agent, had speciaal mijn sixpack wat extra bijgetraind en had massageolie gekocht. Mijn vriendin werd volledig geil. Ik heb eerst mij volledig uitgekleed om daarna eerst heel veel tijd te nemen met het voorspel. Daarna kleedde ik mijn vriendin uit, het plan was om elkaar te masturberen maar we hadden gewoon seks met elkaar. De eerste keer bij ons ging er wel hevig en spannend aan toe want ik we hebben de eerste keer met handboeien gedaan. Het moet niet zo spannend zijn de eerste keer, als je gewoon seks hebt met jullie tweetjes dan is dat even goed maar het voelde zo zalig om seks te hebben. Mijn vriendin is een beest in bed. In ons weekje aan zee kwamen we bijna nooit buiten en hadden we voortdurend seks met elkaar. Je moet wel je tijd nemen en geen overhaaste dingen doen. Nu houden we nog steeds van elkaar en hebben we nog steeds regelmatig seks. Nog altijd even spannend.

    Veel succes en neem jullie tijd!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • nog nooit meegemaakt

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Vooraleer mijn liefje en ik de eerste keer elkaars geslachtsdelen gingen verkennen, hebben we wel al een paar keer geknuffeld gehad, dus haar borstjes had ik eerder al mogen strelen, echt heel fijn, ook om gestreeld te worden. De geslachtsdelen ook gewoon wat strelen maar niet met de bedoeling om klaar te komen of klaar te laten komen.

    De eerste keer dat we elkaar echt gingen laten klaarkomen was heel plezant, en dan voelt het ook anders dan gewoon wat strelen omdat ge weet dat het echt is tot het klaarkomen. Dat was in ons blootje natuurlijk, anders kan ik me niet voorstellen dat het ook maar een beetje fijn is. Mijn broertje en ik trekken elkaar ieder weekend af, maar het gevoel als mijn liefje dan mijn piemel zachtjes vast na en heel voorzichtig begon af te trekken en niet echt goed wist hoe, dat was een heel bijzonder gevoel. Helemaal anders tegen als dat mijn broertje dat zou doen. Dan voelt ge u vanbinnen ook heel erg vreemd, want ge weet dat het uw liefje is die u aan het aftrekken is en dat tot ge klaar komt.

    Een piemel ken ik goed genoeg, maar mijn liefje haar spleetje was helemaal iets nieuw voor mij. Vooraleer we elkaar gingen masturberen hadden we eerst aan elkaar laten zien hoe we ons eigen masturbeerden, en maar goed want dit was onbekend voor mij. Het voelde helemaal anders aan als dat ik had verwacht, zacht en nat en een beetje kleverig en warm. Ik bleef eerst vooral aan de buitenkant tot ik aan de reactie van mijn liefje wel merkte dat ik naar binnen mocht. En dan heb ik nog goed moeten kijken hoe ik naar binnen moest, maar gewoon wat harder met mijn vingers (twee ters) duwen en dan ging de weg vanzelf. Dat vond ik heel erg raar om te doen, aftrekken is echt wel hele vele simpelder.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • De eerste keer dat mijn vriend aan mijn piemel zat was een beetje een schok want ik verwachten het niet dat hij het zou doen.

    gevoelig was het niet.
    want het was boven de kleren.

    later elkaar wel afgetrokken en nu doen we dat nog steeds en wel meer dan dat.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten