Skip to content
6 reacties
602 weergaves

Hoe geraak je nu tog eindelijk aan een lief?

Ik weet het niet ben nu al 20 en eraak er maar niet aan ook niet veel voor gedaan maar weet niet goed wat ik kan doen graag tips aub?

20 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Komt allemaal door die stomme mondkapjes. Je belangrijkste troefkaarten ben je kwijt. Je volle lippen, je hagelwitte tanden, je roze tong, je glimlach, je lekkere adem. Alles bedekt. Wie wordt er nou verliefd op iemand die staat te mompelen achter een lap stof? Fuck corona.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Zo langzamerhand begin ik het gevoel te krijgen dat jij van buiten een stoere kerel bent die alles kan met elke machine maar van binnen ben jij een lieve verlegen jongen. Eigenlijk ben jij gewoon een schatje. Als meiden dat in de gaten krijgen dat zijn ze gek op je.
    Ik denk dat jij geen zus hebt en verder op school of daarnaast weinig tot geen meisjes en vrouwen bent tegen gekomen waar je op een ontspannen manier mee om kon gaan.
    Als je nu bij evenementen of op een feestje een meisje tegen komt dan is er gelijk die man-vrouw spanning die je dicht doet klappen. Ook de seksualiteit is nog iets waar je wat tegen op ziet. Als je eenmaal een leuke meid hebt gevonden die wel wat wil dan hoef jij je daar echt geen zorgen over te maken. Ze laat jou wel weten wat ze wil, ze gaat je leiden. Net zo bekwaam als jij de trekker bestuurt leidt zij jou binnen in de geheimen van het vrijen. Alleen nog die meid vinden (of door haar gevonden worden).

    Jij weet niet waar je over moet praten. Als jij op een evenement waar je aan meedoet een meisje ziet dat geinteresseerd is in wat daar gebeurt nu eens net doet of het zomaar iemand is die belangstelling heeft. Je spreekt haar aan en je vraagt haar of ze het interessant vindt. Misschien zegt ze ja en dan vraag je haar of ze het leuk zou vinden als je haar wat laat zien en er wat over vertelt. Zelfs als het haar eigenlijk niet interesseert maar ze vindt jou leuk dan zegt ze ja. Dan heb je een gesprek met een meisje en dan merk je dat je er gewoon mee kan praten zonder de man-vrouw stress.

    Wat je moet leren is wat te ontspannen in gezelschap van vrouwen en meisjes. Zie ze gewoon als personen. Niet alle vrouwen zullen je aantrekken, maar je kan wel oefenen in met ze omgaan en praten. Als je een vrouw niet aantrekkelijk vindt dan is er ook niet die spanning. Als je ergens bent en een meisje vangt je blik op dan zeg je Hoi! en vraag je "Kom je hier vaker?" of "Vind je het leuk hier?" of "Wil je wat drinken"? Dat soort dingen dus. Je kan vertellen wat je doet. Als jij over jezelf vertelt dan gaat die ander dat ook doen en heb je een gesprek. Je moet dat niet doen met de gedachte een meisje te versieren, maar gewoon om wat gezellige tijd te hebben. Als je uitgepraat bent of je wilt vertrekken dan zeg je dat je het leuk vond haar ontmoet te hebben en dat je haar misschien nog wel eens ziet. Minder aantrekkelijke meisjes kunnen best hele leuke en aardige meisjes zijn.
    Jij bent waarschijnlijk niet echt een prater, maar dat is niet erg. Er zijn mensen die praten en mensen die luisteren. Mensen die graag praten willen ook graag dat er iemand luistert. Dat ben jij dus. Wel laten merken dat je echt luistert en af en toe een passende opmerking maken. Je mag ook best zeggen dat je niet zo veel ervaring met meisjes hebt, dat ontwapent en maakt je sympathieker in haar ogen.

    Verder zou ik niet goed weten wat ik je meer kan adviseren. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Wees niet bang dat het niet gaat lukken. De zomer komt er weer aan met een heleboel kansen om iemand tegen te komen en iets moois te laten opbloeien. Wees gewoon jezelf en laat je vinden en veroveren! Vanuit je werk weet je dat er een hoop tijd en werk zit tussen zaaien en oogsten. Zo is het ook met de liefde.

    Ik heb het gevoel dat jij een hele goede man voor een vrouw en een hele goede vader voor jullie kinderen zal zijn. de vrouw die dat ook ziet is een geluksvogel. Succes!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 22 ik zie er momenteel niet zo veel maar int als de corona er niet is ja dan wel he op rondritten en trekkertrek vooral aan die fuiven en zo ma ja hoe spreek je ze aan en zo e als ik er in de buurd van ben ben ik meestal wat beschaamd e ik ken niet echt iemand da mij daarbij kan helpen en ik zoek iemand waar ik goed mee overeen kom niet moeilijk doet over mijn hobby's en mijn werk en niet overhaast te werk gaat met seks.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo te zien ben jij een stoere kerel, een echte man, dat zou vrouwen wel moeten aanspreken. Alleen de vaardigheden van het omgaan met vrouwen en het versieren heb je nog niet zo onder de knie. Je bent als het ware een ruwe diamant en je moet nog wat bijgeslepen worden.
    Hoe je dat zou kunnen leren, misschien dat je maten je tips kunnen geven.
    De vraag is ook, wat voor soort meisje zoek jij? Dat is een persoonlijke zaak en helaas kan ik je daar niet bij helpen. Kom je echt nooit vrouwen tegen? Of heb je vooral moeite om ze op een ontspannen manier te benaderen? Vrouwen vinden kerels best leuk hoor, niet al te verlegen zijn!
    Misschien dat een ervaren Don Juan hier je kan helpen. Ik kan je alleen maar succes wensen. Er komt vast wel iemand. Soms ziet een vrouw een knul en dan denkt ze: "Die moet ik hebben!"

    Succes en sterkte!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 22 ik zie het niet erg zitten hoor die kerk zo ergens gaan dat je weet van mekaar dat je iemand zoekt en ik doe aan tractor rondritten en trekkertrek en is opt circuit me mijne auto somms is naar een fuif als hobby dus zo zie ik er nu nog wel buiten corona en als werk bij een loonwerker zie je er niet veel e vrouwen maar ja buiten corona heb vooral het probleem hoe hun aanspreken hé?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Ik begrijp dat je vindt dat het tijd wordt om een partner te vinden. Het probleem is dat je niet goed weet hoe er aan te komen.
    Gewoonlijk ontmoeten jongens en meisjes elkaar op school, op het werk, bij het uitgaan of bij de sportclub. Soms heb je een vriend met een leuke zus of is er in je vriendengroepje wel iemand waar je wat voor voelt. Is dat voor jou allemaal geen optie?
    Uitgaan is niet mogelijk op dit moment, misschien ben je al van school en heb je werk met voornamelijk mannelijke collega's. Als voetbalt dan zul je ook weinig meisjes in de kleedkamer tegen komen en die in de kantine zijn al van iemand.

    Misschien dat er dan nog een andere mogelijkheid is. Ben je christelijk opgevoed? Denk er dan eens over om naar de kerk te gaan. Blijkbaar ben je sociaal niet zo handig en in de kerk ontmoet je misschien meisjes met hetzelfde probleem, verlangen naar een relatie, maar niet weten hoe er aan te komen.
    Kerken hebben vaak jongerenclubs waar je elkaar kan ontmoeten.

    Tenslotte is er nog het internet. Er is bijvoorbeeld een website, Badoo.com, waar je anderen kan ontmoeten. Je kunt je aanmelden en dan kun je opgeven wie je wilt zien, man of vrouw, welke leeftijdsgroep, waarvoor, en in welke plaats. Je krijgt foto's te zien en je kunt contact maken.

    Nu heb ik het idee dat taal niet echt je ding is en je moet in eerste instantie natuurlijk wel in tekst met elkaar communiceren. Of er ook andere mogelijkheden zijn weet ik niet, maar bezoek die site eens en bekijk hoe het werkt. Misschien is het wat.

    Heb een beetje moed en vertrouwen, en probeer wat! Succes!

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten